Bence tam tersi, güzelliği en çok ortaya çıkaran şey. Doğal güzel olunca tesettür özellikle dikkati yüze çekiyor
Sizce?
Bence tam tersi, güzelliği en çok ortaya çıkaran şey. Doğal güzel olunca tesettür özellikle dikkati yüze çekiyor
Sizce?
Tesettür güzelliği yabancılardan saklamak için var. Şimdiki kızlar ya çıplak ya da giyinik çıplak (hatlar ortada). Herkese güzel gözükmek herkes tarafından beğenilmek (beğenilmek için bakılması lazım) isteyen kızlar iş erkeğe gelince kimseye bakmasın sadece beni beğensin istiyorlar. İki yüzlü sahtekarlar sonra ortada doğru erkek yok diye ağlıyorlar. Konu nerden nereye geldi ya. Tesettürün önemi. Kdjdks
Güzellikten vazgeçmek değil güzelliği kendine ve sevdiğine gizlemek. Ben erkek olsaydım Rabbi için bi kadının en büyük nefsinden vazgeçmiş olmasına hayran olur, sevdiği zaman neler yapabileceği potansiyeline aşık olurdum
Tesettür bence güzellikten vazgeçmek değil, güzelliği farklı bir yerden anlatmak ✨ Sen zaten demişsin ya, dikkat yüze çekiliyor diye, kesinlikle katılıyorum. Yüz ifadesi, ten uyumu, kaş şekli, gülüş… Hepsi daha çok öne çıkıyor 🤍 Doğal bir makyajla, temiz bir ciltle ve doğru renk seçimleriyle inanılmaz güçlü bir stil oluşturabilirsin. Üstelik tesettür stil demek; kumaş seçimi, katman oyunu, aksesuar detayı demek. Kendini nasıl taşıdığın en büyük imza 💫
Cevap
12Cevap
Benım kapalı halım tırt evdekı gıbi degılım
Bi bakım yapayım gıyınım evde offf:)
Günümüzde dayatılan çıplaklığa göre çok daha güzel kesinlikle
Saçmalık. Aile baskısıyls yapmak zorunda olanları trnzih ederim ama. Bebşm gözümde hepsi teyze.
ister açık ol ister tesettürlü insan her haliyle güzeldir
Evet haklısın mesela açık birl kadın giyse yakışmaz
Kalbi güzel olsun yeter
Çok güzel kızlar var
Diğer yerleri gizliyor ama
kapalı kızlar dıkkat cekıcı
testur dikkati yuze ceker bu dogru
Alakası yok
Kendine saygın
Hayır be
Aferin kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?