Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı. Açık giyinmek tek başına ucuz durmaz. Ucuzluk tavırda ve taşıma biçiminde ortaya çıkar. Özgüvenli ve dengeli bir duruş varsa açık kıyafet bile zarif görünebilir. Ama dikkat çekme telaşı hissedilirse göz farklı algılar. Asıl belirleyici olan kıyafet değil, insanın enerjisidir.
22 Yorumla
En İyi Cevaplar
3 ayUcuz demem asla ancak bir denge gözeterek giyinmek en güzeli. Mesela altta mini etek varsa, üstte de aynı şekilde vücudu gösteren bir straplez crop yerine dökümlü bir kazak veya ipek bir gömlek çok daha şık ve çekici durabilir. Hem alttan hem üstten açıklık o dişi aurayı yansıtmıyor bence, tek taraftan verilen dekolte veya açıklık, çok daha hoş ve kışkırtıcı olabiliyor bence. Buna rağmen senin de fiziğin gayet ideal olduğu için güzel taşımışsın.
12 Yorumla- 3 ay
Rica ederim, zevkti, böyle düşünmen mutlu etti, hoş bir kadınsın 😍🙈
- Moda & Stil konusunda 552 cevap paylaştı.
3 ayGiyimin bir ölçüsü olur mesela turistik bir bölgeye göre giyinebilir vücudu kullanan kadınlar ve lüks aracı ile fotoğraf video çekip kendilerini ön plana çıkarma peşinde olan insanlar her zaman itici geliyor bana bu cevap size gönderme değildir
11 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 472 cevap paylaştı.
u 3 ayGiyim tercih meselesi. Kimsenin kimseyi yargılamasına lüzum yok. İsteyen istediğini giymekte özgür. Yorum yaparken saygılı olalım arkadaşlar lütfen. 🔍Fazla sayıda dekolte avam bir hava verir. Mesela crop biraz daha kapalı etekteki yırtmaç detayı biraz daha aşağıda bitse daha ölçülü ve şık dururdu. ✨✌
14 Yorumla- 3 ay
Evet o esc diyen yorumu aldım hiç hoş değil. Eteği aslında mağazada deneyip öyle al boyunu tam dengede tutarsın. ✨💖
- 3 ay
Rica ediyorum, lafı olmaz 🧚♀️💖
Yapay Zeka Cevapladı
Bu duruşla hiç ucuz durmuyorsun, tam tersine özgüvenli ve tatlı duruyorsun 🥹✨
Burada “açık giyinmek” değil, kombin dengesi önemli. Senin kombinde:
Üst sade, alt siyah mini, makyajsız doğal yüz → soft, zarif bir hava veriyor.
Bunu biraz daha yükseltmek istersen şunları deneyebilirsin:
Nude ince topuk ya da şık bir sandalet, minimal kolye + bileklik, belki hafif dalgalı saç ve soft bir makyaj 💄
Unutma, ucuz gösteren açıklık değil; kumaş, duruş ve styling. Senin enerjin kombini zaten değerli gösteriyor ✨🔥00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
196Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u 3 ayhayır durmaz
10 Yorumla
3 ayetek tamam da üst hiç olmamıs ya basit kaçmıs ucuz demeyelim de basit kaçıyo bence üst açıksa alt kapalı olmalı denge sağlanmalı
320 Yorumla- 3 ay
benim tarzım degil benim gözümde basit kaçıyo gibi geliyo ama herkes benle aynı düşüncede olacak degil açık olmasına bi şey demiyorum hem kısa oluo hem de sade olunca gözüme hitap etmiyor kısa olacaksa bence birazcı abartılı bi parça olmalı
- 3 ay
düzgün dille diyorum ki senin tercihin ben begenmiyorum sen sevebilirsin umrumda degil falan kocaman kadın olmuşsun nasıl davranacağını bilmiyosun insanlık yapıp soru cevaplıyoruz biz de iste
- 3 ay
valla profile baktım açıkcası nineye benziyosun o yüzden kadın dedim aslında teyze demem lazım da kadın deme gereği buldum gwpsgwmsıwodnwmdjw
- 3 ay
hem de senin bi soruna bakarak evli çocuklu olduğunu bilemem 29a kadar evlenmediysen de bırak bu isleri slimgirly
- 3 ay
evlenemiypm demiyo da tamam teyze
- 3 ay
ergen olduğum kabul ama hasta degilim teyze
- 3 ay
sen de kartsın kabul et teyze hala kız modlarındasın kızlık isini bize bırak bence
- 3 ay
yüzümün neresi burusmus gel de gülme ya gwlzbwmzjs yüzümde sivilce dahi yok tipine bi bak sen burusmadık yer kalmamıs
- 3 ay
benim yasımdakiler sana niye geliyo acaba iliski yasamak için yoksa senle ciddi düşündüklerini mi sandın yazık gulyabani gibi suratın valla cenaze gibi suratın var kusura bakabilirsin git estetik yaptır
- 3 ay
aynen canım sensin tmmmm özgüvene bak gwlsbwmskwkd
3 ayBu açık mı şimdi? Tamam etek biraz mini olabilir ama, bu giyim tarzı düşündüğün kadar açık giyim tarzı değil. 90 larda olsak haklısınız da. Ya da 2000 lerin başında vs..
117 Yorumla- 3 ay
Millet dediğin buradaki, aklı fikri cinsellikte olan bay ve bayanlar ise çok dikkate alma bence.
- 3 ay
:D
- 3 ay
Benimle konuşanlar neden hep şoka giriyor anlamış değilim?
- 3 ay
Mini etek neymiş giydireyim orspuma istediğini giysin yadırgamam 😊
- 3 ay
@alaalabaksen Küfür etsem sana ettiğim küfre değmez, sinirlensem sinirime yazık. S... git şuradan pislik.
- 3 ay
Neden sinirlenmişsin anlamadım sen başka kızı beğenmişsin o da kardeşini beğeniyor olması gayet normal değil mi yoksa sen erkek yapar kız yapamaz kafasında olan davarlardan mısın 😳
- 3 ay
Ayrıca 295 kızı takip etmek abazalık sankimm 🥲
- 3 ay
@kapatmayınlannn Kız erkek ayrımım yok karşıma çıkan her kız ve erkeği takipçi sayımı artırmak için takip ediyorum, senin dediğin gibi olsa sadece kızları takip ederdim, boşsun ve slaksın anlaşılan..
- 3 ay
Zaten kız ve erkekleri eşit takip ederek bu sözü edebilme hakkı görmüşsün kendinde ama harbi hanzosun sen aklınca erkekte takip edince elit olmuyosun tüm yorumları okudum en boşu sensin neden başkasına yakışan kardeşine yakışmıyor anlamadım kız kardeşim mi çirkin yoksa sen mi geri kafalısın yoksa hani burada bür şüphe uyandırıyorsun herkese bakarım skrm ama kimse kardeşime yapamaz kafasında mısın?
- 3 ay
@sıktınamk Tam bir parazitsin, muhattap olmamak için engelliyorum kurtulamıyorum.
Amaca göre değişir bence. Sen bu tarz giyinmiyorsun biliyorum ama efsane olmuş. Zarifliğin ortaya çıktı tekrar, kilo al diyen olursa vururum shdhahdhs
110 Yorumla
3 ayAçık giyinince hem dıştaki, hem içindeki ucuz duruyo. Çünkü bi baltaya sap olamamış, güzel olmadığını düşündüğü için vücuduyla ilgi çekmeye çalışan basit kadın, düşüncesi oluşuyo. Kapalı giyinmek sadece kafayı kapatmak değil. Vücudunu bi ilgi çekme malzemesi haline dönüştürmeyecek şekilde panton tişört gibi giyim tarzıda kapalıdır.
Sonuçta tadilat nedeniyle kapalı olanlarıda biliyoruz. Bunu yargılamak için söylemiyorum. Dışarıdan böyle bir izlenim oluyo. Bilin diye söylüyorum.
Basit değilsiniz, kendinizi basitleştirmeyin.
Kendinizi sevin, kendinize değer verin.
13 Yorumla- 3 ay
Öyle görmüyodur. Soyunduğunu görmek için öyle görüyormuş gibi yapıyodur. Dikkat et, kezo diyenler verenlerle eğlenir, gösterene bakar, göstermeyene köle olur, vermeyenle evlenir. Hemen hemen tüm erkekler böyledir. İşin içindeyiz.
Kendinden pay biç kolay elde ettiğin giysi değersizdir, pahalı olup zorla para biriktirerek aldığın değerlidir. Giymeye kıyamazsın. Vitrindekine gözün düşer bakar geçersin ama hediye kutusunun içindeki giysiyi merak eder bi an önce görme aşkıyla tutuşursun.
- Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı.
3 ayAyaklarını kapat ya bu kadar çirkin ayak ilk defa gördüm
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayMaşallah harika fiziğine çok yakışıyor seksi giyinmek tabii ki senin de hakkın güzelim sevgilim olsan seksi giyinmene karışmam asla hatta seni teşvik ederim çünkü kadın gerçekten kendine yakışanı giymesi gerekir daima sen de kendine yakıştırıyorsan sorun yoktur canım güzelim benim.🫠❤️🔥🤩🙈
12 Yorumla
Cevap sahibi2 ayCanım yorumuma cevap vermek yok mu
Cevap sahibi23 güTatlım orada mısın
Gizli Üye(30-35)3 ayUcuz durmak kıyafete olan bir şey değil bence kişinn kendisiyle ve o kıyafetlerle nasıl davrandığıyla alakalı. Çok açık giyerek saçma sapan davranmayanların çok açık giydiği belli bile olmuyor.😊😊
Yalnız bir şey söyleyeyim bunu aslında tüm kadınlara da söyleyebilirim eteğin içine mümkünse külot yerine dikişsiz ya da tanga tarzında giyinin😄😄10 YorumlaBu kadar açık giyinirsen herkes sana bakar. Bence biraz daha usturuplu ve merak uyandıracak dekolteler olabilir... Bu tamamen açık...
12 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 ayFazla açık giyinmek bana gerçekten basitlik gibi geliyor ama kişilerin kendi tercihi beni ilgilendirmez. Ben tercih etmiyorum olup bitiyor
11 Yorumla
3 ayEvet bence ucuzluk. Zayıf kızsın, bol kot pantolon ve tişört ağırlıklı spor giyinmek seni daha tatlı yapar 😉
12 Yorumla- 3 ay
Öyle giyinmeye devam et, sana yakışır. Kısa şeyler basit gösteriyor. Onu anca evde eşine giy. Olması gereken budur.
- Moda & Stil konusunda 506 cevap paylaştı.
3 aySen kapalıydın
şu an extra açıksın
Bizim için bir mahsuru yok24 Yorumla- 3 ay
Baş başa gayet etkili bi kombin 😋😍
- 3 ay
Deneyimlemek güzel olurdu
3 ayBu açık giyinmek mi daha açıklarınıda gördüm bodrum gibi bir yerde
22 Yorumla- 3 ay
Evet bencede bu açık değil
3 ayÇoraplı giysene daha iyi, ince 5den ile harika olur
12 Yorumla- 3 ay
gayet iyi teşekkürler
3 ayMini etek derin dekolte giymek seni ucuz kendini pazarlamaya çalışan yollu biri olarak gösterir..
12 Yorumla- 3 ay
Bekarım eşim olsaydı izin vermezdim adam olan sevdiği kadını kıskanır başka erkelerin bakmasına izin vermez..
3 ayUcuz değil tabikide ama fazla bu bence
Bide az daha kilo alsam tam. m 👍12 Yorumla- 3 ay
HADE bakalım eski üye hatırladım seni ben
Güzel kadınsın kesinlikle, açıkta giyinebilirsin ama bu üstündekiler olmamış gibi 🥰
15 YorumlaModa & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. Yok değildir Maşallah ablama 🤦🏻 biz seni kapalı da tanıdık ama böyle daha iyisin
11 YorumlaNasıl birşeysin öyle sen. Sindi bebek gibi. Resmini saklıyorum
12 YorumlaModa & Stil konusunda 552 cevap paylaştı. Yalnız Hatun efsane bacak var ya Üstün gibi bembeyaz tam bacaklar omuza yapılmalı kız var ya şu
11 YorumlaPardon da neden olsun
Tercih meselesi
Guzel bir bayansin
Bedenine dair karar senin sonucta13 Yorumla- 3 ay
Bravo
3 ayKadınları gerçekten dolandırıyorlar. Çıplak foto ataydın gene bir albenisi olmazdı. Kadınların yaşını nokta atışı biliyor erkekler eğer amsalak ya da o an azmamışsa. Ucuzdan çok kokoş ve * duruyor artık.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 585 cevap paylaştı.
3 ayUcuz dersek açık giyenlere ayipnetmis oluruz
Fakat hayvanlardan gorunus olarak tek farkimiz kiyafet
Kıyafet asalettir
Açıklık iyi bir sey değildir
Fazlasi zarardir gerek yok
Ucuz denmez10 Yorumla
3 ayO senin erkeğinden geçiyor. Senin ateşini döndürebilir olsa kesinlikle açık giyinemez üşürsün. Tecrübeyle sabittir
10 YorumlaModa & Stil konusunda 530 cevap paylaştı. Kimsenin giyimine kuşamına karışmam tercih meselesi kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle davransın ama çokta abartmamak lazım
10 YorumlaHerkesin kendi tercihi saygı duyarım ama ben tercih etmem. Teşhircilik seviyesinde olmadığı sürece de ucuzluk demem.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 aybu da kapaliydi acildikca acildi gitti neden boyle oluyor ya kapalilar bi acildi mi hayirli isler...
14 Yorumla- 3 ay
Bu da derken? Sen hayırdır bana bu diyosun. İstediğimi yaparım ve seni ilgilendirmez
- 3 ay
Bana dediğin her sey beni ilgilendirirr taamm mı bana o klavye delikanlılıkları sökmez hele bi gizliden cık yaz madem o kadar delikanlısın 😀
Cevap sahibi3 ayYok tamam falan değil. Cok konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun. Sana iyi günler..
- 3 ay
Boş yapana boş konusurum ondan öyle sana da iyi günler
Gizli Üye(25-29)3 aySeksi olmuşsun abla normalde sana laf ederdim tipe bak diye etkilendim şimdii 😅😂
12 Yorumla
Cevap sahibi3 ayArtık sana söz söylemicemm muahh ✨️🌸✨️
Gizli Üye(25-29)3 ayDaha sık açık giyin. Mümkünse daha sık şekilde daha açık giyin. Yakışmış sana.
12 Yorumla
Cevap sahibi3 ayBayağı yakışmış ama yani. İnsanın seni düzenli böyle göresi geliyor.
Moda & Stil konusunda 791 cevap paylaştı. Evet bir kadının kendisini teşhir edecek derecede açık giyinmesi ucuz duruyor. Bu genel bir yorum size yorum yapmadım. Allah selamet versin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayHiç vücut estetiğin yok ya kara çarşafa gir sen en iyisi
11 Yorumla
3 ayKapalı olanlarn yedig naneleri de görüyoruz Tv'de 😄 önemli olan nerde ne giyecegni bilmek
20 YorumlaKendini teşhir edip, ilgi ve ego kasmaya çalışan kadın her zaman ucuzdur.
20 YorumlaAçık giyinmek ucuz durmuyor da, yakışan giyerse sorun olmaz gibi
20 YorumlaGiyim tarzınız sizin özgürlüğünüz. Kimse olumsuz bir yorum yapamaz
10 YorumlaModa & Stil konusunda 367 cevap paylaştı. - Gayet güzel duruyo sende böyle kombinler 🫶
10 YorumlaYerine göre. Uygun olmayan bir ortamda ucuz duruyor.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 495 cevap paylaştı. Ucuz değil ya istiyen istediğini giyebilir ama yakışan giysin
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 330 cevap paylaştı.
3 ayEvde giy bunu sadece. Yoksa disarda seni ssrkerler
12 Yorumla- 3 ay
Oghhhh ne guzelll
- 3 ay
Gel bikonusalim
Moda & Stil konusunda 374 cevap paylaştı. Bence her giyimin adabı vardır adabini aşan her giyim ucuzluktur
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 431 cevap paylaştı.
3 ayHayır bu zihniyette bakmak sadece gerilik ve saygısızlıktır
10 Yorumla
3 ayAçık giyinmek kendini pazarlama taktiği bence. Giren görsün zevke gelsin tahrik olsun benimde eğim tatmin olsun kafası. Allah ıslah etlesin
12 Yorumla- 3 ay
Kadınların amacı bu. Kendi egosunu tatmin etmek çünkü erkekler hemen saldırı moduna geçiyor. Bir türü talip cinsel istekler kadınlar kafayı yemiş erkekler de yemiş gerçi. Doğru düşünen çok az. Doğruyu söyleyeni dokuz köyden. koyarlar bu devirde doğruyu söyleyin de ayiplanip kinaniyorsun devir olmuş ahir zaman devri
evet. fazla kasan özgüvensiz bir tip gibi duruyorsunuz açık giyindiğinizde.
10 Yorumla
3 ayHer giyim her vücut tipinne uymazz sen aynaya bak beģendinmi senin gözün zevkliyse baskasina zengin görüntü sağlar.
11 Yorumla- Moda & Stil konusunda 564 cevap paylaştı.
3 ayTam öyle demeyelim de.. Biraz.
Ama sen çok tatlı olmuşsun.. Kombin çok hoş11 Yorumla- 3 ay
Lütfen böyle fotoğraflarını burada çok paylaşma. Olur mu
3 ayGayet iyi duruyor. Bacakların ve memelerin güzel
11 Yorumla- 3 ay
Sevgilin var mı?
3 ayOo sütyen yok benim de çekici bulduğum tarz ☺️
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı.
3 ayFarketmez hepimiz ölcez gitcez istediğin kadar güzel ol anlamı yok
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 471 cevap paylaştı.
3 ayCanınız istediği gibi giyimin 👍 buna kim ne karışabilir ki 👍
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 356 cevap paylaştı.
3 ayBir açıldın pir açıldın sen valla :) Nutellacı seniiii :)
11 Yorumla- 3 ay
aklımdasın ;)
3 ayÜstün crop olsaydı daha güzel dururdu. Mini etek yerine mini şort. ya da şortlu etek. Bence... Soruya cevaben evet ucuz duruyor
02 Yorumla- 3 ay
Göbeği açık crop daha iyi. Nasıl giyinmek istiyorsan keyfin bilir
3 ayKız arkadaşım olsan giydirmezdim ama yakışmış 👍🏼
12 Yorumla- 3 ay
👍🏼
Gizli Üye(25-29)3 ayAçık konuşayım hiç bir erkek tarafından ciddi gözle bakılmayacak sadece takılıp geçilecek kız kombinidir bu amacın tek gecelik ilişkilerse bu tarz tam uygun.
16 Yorumla
Cevap sahibi3 ayKendileri gibileriyle tabi
Cevap sahibi3 ayŞahsen ben eşim böyle giyinsin istemem bizi bozar
Cevap sahibi3 ayNasıl bir soru bu
Cevap sahibi3 ayTabiki öyleyim
Gereğinden fazla açıklık evet ucuzluk. Burada paylaşmak dahil.
11 Yorumla
3 ayHayır aksini söylen kadını obje olarak gören 3ıq sahip amiplerdir.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayAlakası yok aksine güzeldir yakışır insanı zarif mutlu ve şirin gösterir mesela bak seni çok sempatik göstermiş
02 Yorumla- 3 ay
Öneri de bulun
- 3 ay
@Güzelkardeşim90 bacakları ince uzun ve beyaz tenli olduğu için pantolon değil de diz altı ya da dizüstü düz etekler çok güzel yakışır aynı zamanda parmakları da ince ve uzun olduğu için bileklik veya saat ellerinin güzelliğini ön plana çıkartır Evet bir tık zayıf olabilir ama iki parçaya da 3 parça kombinler kilo problemini ortadan kaldırır ortaya Çok zarif güzel ve naif bir görüntü çıkartır
- Moda & Stil konusunda 875 cevap paylaştı.
3 ayUcuz etin alıcısı cok olurmus biliyon mu sen
01 Yorumla- 3 ay
Biliyorum
- Moda & Stil konusunda 303 cevap paylaştı.
3 ayUcuzluk demeyelim ama giyinmek değil bu amac gögüş kapatmak genital kapatmak değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayİçinde bir şey yok derken yukarıda mı aşağıda mı? 🙈🥵
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 aySen bir zamanlar türbanlı babası inşaat işçisi olan biriydin ne diyim Allah hidayet versin sana
13 Yorumla
Cevap sahibi3 aySktr GT mk sıska sonradan kuduruk karısı
- Devamını Gör (180)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler