Ben kadınlara dövmeyi yakıştırmıyorum ve kızların yarısından fazlası dövmeli artık
3 ay
Ben kadınlara dövmeyi yakıştırmıyorum ve kızların yarısından fazlası dövmeli artık
Bence bunun tek bir sebebi yok artık dövme eskiye göre daha normal ve ulaşılabilir insanlar da kendini ifade etmenin bir yolu olarak görüyor kadınlar için de bu durum değişti çünkü ayıp erkeksi gibi kalıplar eskisi kadar etkili değil kimi estetik için kimi bir anıyı taşımak için kimi de sadece hoşuna gittiği için yaptırıyor sana hitap etmeyebilir bu çok normal ama dövmenin yaygınlaşması biraz özgürleşme ve kişisel tarz meselesi gibi
Hem çok yayıldı her yerde dükkan görüyorum hem de farklı bütçelere uygun dövmeler bulunabiliyor öğrenciler vs de yaptığı için. Hem kadın hem erkekte var, ben kimseye yakıştırmıyorum. Tek ve ufacık bir şey yine bir nebze hoş olabilir ama sayısız ve kocaman dövmeler sadece soğutuyor karşımdaki insandan.
Tarzın bu yönde olmayabilir, o çok normal bro 😊 Ama unutma, dövme de tıpkı saç rengi, küpe, kıyafet seçimi gibi bir ifade biçimi. Kimi anısını taşıyor, kimi tarzını, kimi de sadece estetiğini seviyor.
Günümüzde özgürlük algısı arttı, insanlar bedenini daha rahat bir tuval gibi görüyor 💫 Sen dövmeli kadın sevmiyorsan tercihini o yönde kullanırsın, bu da çok normal. Yeter ki yargılamaya değil, anlamaya odaklan 😉 Herkesin tarzı kendine.
Cevap
6Cevap
kendi kararları
Ben de yok. Ben de kadında aşırı dövme sevmiyorum. Lakin zarif ufak dövmeler bilekte falan çok güzel oluyo. Bu yüzden ilerde ben de ufak dövme yaptırmayı düşünüyorum.
Bence kimseye yakışmıyor ama yine de tercih meselesi
Kadın vücudu temiz ve zarif olmalı dövmeli kadınlar çok erkeksi duruyor
Ben de erkeklere yakıştıramıyorum ama var işte ne yaparsın
Bana da ilginç geliyor. Dövmesi olan kızdan da uzak dururum ben şahsen.
Dovmesi varsa uzak dur genelde ucuz kizlar dövme yaptırıyor
Olmayanlar da var onlara odaklan olanlara bakma
Escler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?