Müşterinin beni erkeğe benzetip gülmesine neden bu kadar takıldım, özgüvenimi nasıl toparlarım?

Merhabalar bugün otelde bir müşteri vardı tekerlekli sandalyede yaşlıydı ben oturuyordum resepsiyonda sen sigara iciyon mu yeğenim dedi efendim dedim baktı bana aynısını tekrar sordu ben de hayır dedim bayanmis bu dedi aynı erkeğe benziyor dedi güldü yani dudağımda çok koyu bir ruj var makyajliyim dekolteli kazak giydim bilmiyorum bunlara rağmen nasıl erkeğe benzeyebilirim ki? Kendimi çok kötü hissettim güne bok gibi başladım. Bilmiyorum çok patavatsızcaydı. Kendimi nasıl desem çirkin hissettim. Güne çok güzel başlamıştım. Süslendim, güzel giyindim ama şu cümle beni çok kötü hissettirdi. Kendi kendime şey dedim ben bu kadar süslenmeye rağmen hâlâ feminen görünemiyorsam napmam lazım? İlla çok mu açık giyineyim? Ya da şımarık, yılışık mı durayım? Bugün yüzüme parlatıcı falan da sürmüştüm. Güne çok hoş başlamıştım, kendimi çok iyi hissediyordum ama çok kötü oldum modum düştü ve sadece ben değil diğer resepsiyon arkadaş da fark etti durumu Emre bey , onun da modu düştü bendeki mod düşüklüğünü herkes fark etti. Diğer çalışanlar hiç diyemediler ki Ece erkek gibi değilsin çok güzelsin demediler. Ece sen de karşılık verseydin dediler ben saygısızlık yapmak istemedim sadece bu. Yoksa derdim gözünüz körse ben napim. Yaşlı diye uzamasın istedim ama çok patavatsızcaydı ve sonra gülmesi tamamen üzdü. Zaten daha işe başlayalı 1 hafta olmuştu. Birine sarılıp ağlamak istiyorum

Müşterinin beni erkeğe benzetip gülmesine neden bu kadar takıldım, özgüvenimi nasıl toparlarım?