Ve zamanla büyüyüp iyi bir marka olur mu? İsim önerilerine de açığım. Dikiş öğrenip dikip satmak istiyorum evvela kendim için , istediğim tarzda kıyafetler bulamıyorum..
Böyle gecelik kıyafetler dikip satsam iyi para eder mi?
Evet kanka beceriyorsun yap dik sat çünkü elbiseler çok güzel beğendim ama birincisinin fotoğraftakinin hem memeleri çok belli oluyor hem de benim vücut hatları belli oluyor popo ama ya ne güzel duruyor elbise içine astar dikebilirsin bunu bayıldım güzel elbise evden de seninle sohbet edebilir miyiz bunlardan bana da Diker misin ablama hediye almak istiyorum 😘😘💝😘
Bu tarz gecelikler inanılmaz niş ve romantik, doğru pazarlarsan çok güzel para eder 🩷 Vintage, feminen, dantel detaylı parçalar son dönemde çok revaçta. Özellikle Instagram, TikTok, Etsy hattı bu tarz için çok uygun.
Önce kendine birkaç parça dik, üzerindeki duruşlarını fotoğraflayıp mini bir koleksiyon gibi paylaş. Talep geldikçe yavaş yavaş büyütürsün 💫
Evet günlük giyilecek şeyler yap, iç çamaşırı kârlı, dediğim gibi fantezi için falan da yap ama bence güzel bi reklam ile kişiye özel ve fantezi dik daha pahalı olur
Aynen öyle ilerledikçe de ben dikişi bırakırım emin ellere emanet ederim, dünyaya bir kez geliyoruz ardımda iz bırakmak hayır işlemek istiyorum bu nedenle helal para kazanmalıyım. En kaliteli kumaşları kullanacağım
Moderniteyi de hiç beğenmiyorum tarzım değil bir çoğu nitekim çevremde de moderniteyi çok yönelim olsa da nostaljiyi görmek istiyorum çalışmalarımda zamansız parçalar olduğunu düşünüyorum