Kolumda yara izi var ve ne yaptıysam geçmedi(contractubex,bronzlaştırıcı,kil ).makyajdan anlayan bayan arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Yara izi kapatan fondoten önerir misiniz?yara izi kapatan fondöten
Yara izini kapatan fondötenler genellikle kapatıcılık özelliği en yoğun olanlardır. Önce nasıl bir kullanım ile yara izini kapatabileceğini daha sonra da birkaç fondöten önerisi vereceğim sana. Şak diye kapatırlar yara izini. :)
Fondötenle Yara İzi Nasıl Kapatılır?
Mat ve su geçirmez ürünler kullanmak: bu ürünleri kullanmaya özen gösterelim. Çünkü gün boyu kalması gerekiyor.
Peeling yapmak: peeling, makyaj uygulamasında önemli bir ilk adımdır ve bir yara izi ile uğraşırken, daha da fazla önem kazanır. Yara izleri özellikle kuru ve kalınlaşmış görünebilir ve hissedilebilir, bu da zor bir makyaj tabanı yapar. Başlamadan önce hafif bir ovma hareketiyle peeling kullanırsanız, uyguladığınız tüm kapsama alanları daha iyi emilir, daha pürüzsüz görünür ve daha uzun süre tutulur. Temizleyici bir peeling kremi içeren bir peeling temizleyici kullanmanız yeterli olacaktır.
Nemlendirici kullanmak: Daha temiz bir makyaj tabanı oluşturmak için bir yara izinin yüzeyini pul pul dökmeniz gerektiği gibi, ürünleriniz için en uygun olanı oluşturmak için bir nemlendirici uygulamanız gerekir. Nemlendirici yara izini daha da yumuşatacak ve pürüzsüz, alıcı bir yüzey oluşturmak için gerekli nemi ekleyecektir. Bu, bir kozmetik rutinde her zaman önemli bir adımdır, ancak bir yara izi kaplarken daha da fazladır.
Renk kontrastı oluşturacak correcting kullanın: yeşil tonlarındaki correctoru kullanarak kontrast yaratın. Böylelikle cildinizle yara iziniz uyumlu olacaktır.
Kamuflaj makyaj kiti kullanın: kaliteli bir fırça yardımıyla fondöteni yara izinize sürün. Daha sonra bütün yüzünüze kullanın. Üstüne de pudra kullanmalısınız. İşlem bittikten sonra makyaj sabitleyici sprey kullanın.
yara izi fondötenle nasıl kapatılır
Yara İzini Kapatacak Fondöten Önerileri
Kapatıcılığı en yüksek olan fondötenleri liste halinde vereyim. Umarım işinize yarar.
Kat Von D’s Lock-It Kapatıcı ve Fondöten
Smashbox Photo Set Finishing Pudra
Kryolan Fondöten
Mac Studıo Fix Fluıd Spf 15 Fondöten
Double Wear Fondöten Stay-in-Place SPF10
yara izini en iyi kapatan fondötenler
Bu önerilerim işine yarar umarım. Geçmiş olsun bu arada. :)
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
derma roller diye bir alet var
ondan al kendin uygula, yara izlerinde kısmen düzelme saglar eskisine göre daha ıyı olabilir (bir ihtimal ) ama etkisiz oldugunu söyleyemem
ben uzun süre cildim için kullandım yüzümde
acırsa emla krem alır sürersin dayanamazsan
kapatıcı olarak kryolan dermacolor var, bir magazasında tenine uygun rengi kullan
kryolan alamıyorsan , benefit boi-ing kapatıcı( aslında bu yüz icin ama ben kullanıyorum çok iyi sonuc veriyor ne bilim çok memnunum akmıyor terle çıkmıyor bu yüzden önerdim
)
fikrini yaz he, bakalım yardımcı olabilir miyiz sana
kryolan ı oturduğum yerde bulamayabilirm,internetten bi bakayım,zaten kalıcı olmasına gerek yok, birde Vichy Dermablend nasıldır acaba ,temin etmesi daha kolaymış .
Öncelikle kryolan marka dermacolor serisinin d32 pembe olan pigment fondoteni yara yerine süreceksin ve fırça ile bastırarak uygulayacaksın yara izi pembe olarak kapanınca yine kryolan dermaocolor d3 veya tenine göre d4 tonunu üstüne fırça yardımıyla ya da bas parmak ile bastırarak uygulayacaksın en son ardından note marka 4 numaralı ten renk pudra ile rötuş yaptıktan sonra dermacolor fixing sprey ile uzaktan makyajın akmaması icin sprey uygulayacaksın biraz uzun oldu ama bu en kalıcı seçenek emin ol..
vichy dermablend kapatıcıyı bu siteden biri dövmesini ailesinden gizlemek için kullanmıştı memnun kalmıştı yara izi için işe yarar mı bilmem. yaran pütürlü kabarıksa anca profesyonel makyözlerin yaptığı makyajla kapanabilir sanırım
profesyonel makyaj yapan bı guzellık salonundan yardım alabılırsın.kapatıcı fondoten v.s ile ciddi anlamda sonuc alırsın.contractubex acak uzun vadede işe yarar ve tamamen iileştirmez izleri.
En İyi Cevaplar