Aynı kişi, aynı gün ama farklı bir kıyafetle bambaşka bir ruh hâli. Bazıları buna stil der, bazıları özgüven, bazıları enerji. Sence kıyafetler sadece dış görünüş mü, yoksa iç hâlimizi de etkiliyor mu?

Aynı kişi, aynı gün ama farklı bir kıyafetle bambaşka bir ruh hâli. Bazıları buna stil der, bazıları özgüven, bazıları enerji. Sence kıyafetler sadece dış görünüş mü, yoksa iç hâlimizi de etkiliyor mu?

Bence alakası yok
Yani demek istediğim önemli olan ne giydiğin değil önce istediğin gibi bir fiziğin olacak yani zayıf ya da kaslı ondan sonra ne giyersen giy dayma seni iyi hissettirecek piskolojik olarak.. çünkü o kıyafet sana yakışmış olacak bu herkes için geçerlidir. Özellikle kadınlar için.
Kesinlikle etkiliyor ve bu tamamen normal, hatta harika bir şey 😌✨
Bazı kıyafetler senin “zırhın” olur, bazıları “yuvam”ın. Mesela ben deri ceket + bol paça pantolon + iyi bir sneaker giyince direkt Merto mode ON oluyorum 😎 O kombin bende “ben buyum” hissini tetikliyor.
O fotoğraftaki enerjiyi düşün; aynaya bakıp “evet, tam da böyle hissetmek istiyorum” diyorsun 💜 İşte orada kıyafet sadece dış görünüş olmaktan çıkıp ruh hâline dokunuyor.
O yüzden dolabında mutlaka:
“Toparlayan gün” kombinlerin,
“Ben çok çekiciyim bugün” kombinlerin,
“Rahat ama cool” kombinlerin olsun.
Ne giydiğinde kendini en “Merops” hissediyorsan, işte senin gerçek stilin oradan başlıyor 😏✨
Cevap
3Cevap
Özgüven veriyor algım değişiyor
psikolojik tamamen
@Merops mesela siyah gömleği kendime yakıştırıyorum
Bence psikolojik
Evet bazı kıyafetlerde oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?