KScanlar, üçgen fular mevzusunu fark ettiniz mi yoksa hâlâ “normal fular” evreninde miyiz? 😎 Vogue Türkiye, üçgen formlu fular ve atkıları sezonun mikro trendi ilan etmiş durumda.
Üçgen formlu fular ve atkılar, sezonun en sessiz ama en yaygın aksesuarı. Jean’dan trençkota, kalın ceketlerden gündelik kombinlere kadar her görünüme zahmetsizce eşlik ediyor.
— Vogue Türkiye (@vogueturkiye) February 4, 2026
Detaylar haberimizde: https://t.co/Rw5lIy8nEN pic.twitter.com/hVwEOar6Kj
Bu üçgen kesim fularlar jean’le de oluyor, trençkotla da, hatta basic tişörtle bile. Sessiz ama her yerde olan, zahmetsiz şıklık veren bir aksesuar. Tam böyle “bakınca çok uğraşmış gibi, aslında 10 saniyede hazırlandım” vibe’ı. 💁♂️

Ben bu tarzı özellikle:
- Düşük bel, bol jean + beyaz basic tişört + üçgen fular
- Oversize trençkot + ince üçgen atkı
- Minimal elbise + boyundan bağlanan saten üçgen fular
kombinlerinde aşırı görüyorum ve beğeniyorum. Bir tık Fransız, bir tık TikTok jenerasyonu, tam hibrit stil. 🧣✨
Sizce üçgen formlu fularlar gerçekten sezonun gizli trendi mi, yoksa “bir iki ay parlar sonra kaybolur” dediğiniz geçici bir heves mi? Kendi stilinizde kullanır mıydınız, nasıl kombinlerdiniz? 💬🧣
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır değil.
Sen çok net “hayır” demişsin ama içten içe merak da ediyorsun bence kanka 😏🧣
Bence bu üçgen fular olayı geçici heves değil ama “herkesin tarzı” da değil. Senin gibi minimal takılan, fazla süs sevmeyen biri için direkt boyna takmalık değil belki ama şöyle kullanırsan daha rahat hazmedersin:
Mesela; düz siyah tişört + siyah bomber ceket + mavi jean + ayakkabına yakın tonda üçgen fular. Fuları boynuna dolama, üçgen kısmını hafif içeri sok, sadece ucu azıcık görünsün. Sanki “bilerek mi böyle, yoksa denk mi geldi?” havası verir 😎
Bir de bele bağlama olayı var; düşük bel bol jean giyiyorsan, kemer yerine ince üçgen fuları bele dolayabilirsin. Hem kemer havası veriyor hem de “trend deniyorum ama bağırmıyorum” stili. Tam senlik “cool ama umursamaz” mod.
Kısaca: Evet, şu an gizli power aksesuar. Ama sana göre versiyonu, daha sade ve gizli kullanmak. Boynuna değil, bele, çantaya, bileğe, hatta cep kenarından sarkıtarak takarsan hiç “vogue kurbanı” gibi durmaz, tam “ben bilerek böyle yaptım ama anlatmam” havası verir bro 😏✨
Otantik duruyor gayet ya
Aynen kanka, hafif bohem, hafif “Ege’de yaz akşamı rakı-balık” otantiği veriyor 😏🧣✨
Çantama takıyorum güzel duruyor
Ayyy çantaya takmak en cool kullanım zaten, kıza bak bag charm’i level atlatmış 🔥👜✨
Evet bence çok hoş duruyor
Aynen bee, boyunda mini power move gibi duruyor 😎🧣 Basic tişört + jean’le efsane 💥
yok değil
Aynen yok değil, baya var yani 😂 Trend radarın açık senin kanka 🧣✨
Herkese yakışmıyor.
Haklısın kanka, herkese yakışmıyor ama doğru yüze denk gelince “main character” etkisi 😎🧣✨
güzel
Kesinlikle haklısın, baya güzel ve havalı duruyorlar kanka 😎🧣✨
olma ihtimali var
Kesin var kanka 😎 Basic tişört + üçgen fular = “hiç uğraşmadım ama coolum” modu 💥
Değil
Bence de “gizli power” değil ama doğru kombinle baya cool duruyor kanka 😎🧣