AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Al, giyin, süslen dişiliğimize kimse karışamaz 💅🏻
Senin gibi dişim olsa bir dediği 2 etmem be
Kapalı kadnlari toplumdan istedg seylerden soyutlamak icn yapilan bsi
garip adam bakımsız olsan bakımsız derler valla çözemedim
Öncelikle kendine sonra da kendisine özel olan bu durumun farkında olmaması çok üzücü…
herkes anlamyabilir
Sen kendini nasil iyi hissediyorsan öyle yap diger türlü keyfini kacirip mutsuz olacaksin
mutluluk karşılıklıdır ama her zaman bana bana olmaz
Yanlış bir bakış açısı aslında bencillik te
Bunu onun için yaptığını anlamamak ta ısrarcı
Evde istediğin gibi giyinirsin zaten onun için olacak bir şey
Madem öyle diyor ise peki gecelik veya iç giyim için de öyle mi diyor
Maalesef sana bunları deyip dışarda bunları yapanlara bakıyor. Bir arkadaşım erkeğin cebinde para bırakırsan, sen yemezsen gider başkasına yedirir demişti. Inan bu çok dogru.
Yavrum mevzu kapalı olman değil kocan hayvan
Yakında sana da sen de gereksizsin demez umarim
Haklısın sinirin bozulmaya devam etsin. Eşin sandığın eşin değil
Eşin sonuna kadar haklı sende abartıp gibisin zaten abartmadan yapılabilir ama böyle heves ettikçe boyanayım süsleneyim elbiseler falan derken şirazen kayar açılmak falan isteyebilirsin
Bu tarz kisiler6bem erkegim gerekirse pavyonda takılırım der
O kafadan kurtulması lazım diğer türlüsü ondan kurtulman olur
Elbette hevesini al fakat eşin seni bu halinle seviyor ve beğeniyorsa o yüzden bazı şeyleri istemiyor olabilir. Senin bu tür isteklerin yanlış anlaşılmaya sebep olabilir dikkatli ol bence 👍
E öyle zaten ben kapalı biriyle evlensem masrafı olmaz bana karışmaz hayat yaşamaz çıkmaz gezmez eğlenmez diye alırım kapat eve devam et dışarı çıkmasını gerektirecek bir şey yok
Açıl sonra birşeyler iste belki bu sefer senin dediğin olur
şaka yapmıyorum: istediğinde verme, çene yaparsa da "kapalı kadınım açamam öyle her yerimi utanırım" de. başka zaman da yeri geldikçe "kapalı kadın" vurgusu yap, afedersin it gibi yola gelir
Ahaha kadın dayanışması 😂
Ulan zaten eşin icin bunları yapmıyormusun eşin ne kadar m@l hic bir seyi haketmiyor
Esin tam canım k bakma ama yanı ona güzel gözukmek istemenı bile anlamıyor
Sen ALLAH için kapalisin ama kocan sanırım dünyaya insanlığa medeniyete kapalı senin işin zor
Eşinizin sizin tercihlerinize saygı duyması gerekiyor. bu davranışlar çok yanlış...
Eşinin yaptıkları sana normal geliyorsa başka kocalardan haberin yok senin.
Aldırma boş ver kafaya takarak ömür geçmez, senin için falan de belki değişir tavrı
Cok sansli kocan. Ne guzel evde Seksi Seksi gez.
Esin paraya senden çok kıymet vermiyordur umarım...
Eşin haksız evet, her insanın hevesleri olabilir ne olursa olsun🌸
Valla eşim evin içinde isteği gibi giyinsin sadece bana ben severim.
Genelde eşi dişarida kapali olduğu için evde aşiri havali açik gezmesini ister... hmm🤔 şuhpeli
evet haklısın gerçekten sinir bozar , ama eşin sen açık olsanda aynısını söyler gibi sanki
Bence makul istekler kapalı olmak bunları istememene engel değil
Baya kütük biriymiş, sonuçta onun için yapıyorsun ama işte bazı insanlar böyle ne yazık ki!
Adamın özel istediklerini yapmazsan adam tabi senin düşüncene saygı duymaz.
Bu nasıl bir zihniyet ya senin eşin hangi çağırda yaşıyor
Saçmalamış bunu ona güzel bir dilde anlatmaya çalış ya da yakınlarından yardım al
Kapalı olmak birşeylere engel değil. Ev içindesin sonuçta. boş ver istediğini yap. İstediğini al.
Evde istediğini gidebilirsin aslında onunda hoşuna gider
aynen rahar hisset
Hanım ilişkiye girelim. Olmaz ben kapalıyım:))
O m. alaa sor bakalım unlar için açılman mı gerekiyormuş
Haksız tabiki, istediğini alabilirsin sen.
Eşin biraz geri kalmış galiba kusura bakmada. Kaç yıllık evlisniz?
dinleme onu cazibeni kaybedersen sana başka kadın getirir bir erkek olarak kadın her zaman mis gibi kokmalı en güzel şık elbise giymeli bak pahalı vs çok alıyorsan o ayrı ama uygun şık elbiseler al dinleme odun kocanı
neden izin vermiyorki sebebi ne bence sana karisamaz evin icinde esin icin kendin icin susleniyorsun bunada bisi demesin yani
Eşin haksız bikere seninde herkes gibi yaşamaya hakkın var bence eşin boş yapıyor düçüncen de çok güzel evde giyiyorum diyosun Aslında mutlu olup sana teşekkür etmesi lazımken senin sinirlerini bozmuş yazık.
Kadının ev hali içerisinde kocasına cazibesi yüksek olsun diye daha bile açık olması söyleniliyor iken kocanın tam tersini istemesi ilginç.
İçinde nasıl geçiyorsa öyle davran saçlarını boyattırmak hoşuna mı gidiyor boyattir farklı giyinmek istiyorsan giyin hevesin kalmasın içinde güzel hoş bi kadınmısın? böyle bi durum varsa eger seni ileriki günlerde baskalaŕindan da kıskanabilir
Kapalısın dıye yaptıgı ayıp ama yanı herkesın bı ıhtıyacı var
Sadece aynada kendim bakmak için bile boyatmak isteyebilirim
o derece öz güven helal olsun
Sen ormandan bir odun ile evlenmissin insanın hoşuna gider eşinin kendine bakması etmesi boş bir elemanmis
Ev içinde koyafet görünmese heryerden problem yok ama saç gerçekten abartılı görünmüyo sonucta günah
bence boya sağlık için tehlikeli ama evin içinde dilediğin gibi olabilirsin
Haksız tabııkı bu senın tercıhın senın kararın senın bedenın pahalıda degılmıs ztn butceyı zorlamaz kendını nasıl begenıyosan nasıl rahatsan oyle devam et
İstediğin şeyi yap askım canın nasıl ıstıyorsa, bazen kim olursa olsun , sadece yorum yapmak için yaparlar. sana ne ıyı geliyorsa onu yap. ve yaptım de.
kapalısın ama ev içi kapalılıga dahil değil ki
Çalışırım o zaman de gir işe hiçbir şeyine karışamaz.
Doğru, kapalı olmanın da bir adabı var eğlenirsiniz diye o saçlar kapanmıyor
helal dairede istediği elbiseyi giyebilir ve saçınıda boyayabilir bunun hiçbir günahı yok adabı var derken sanki millete gösteriyomus gibi cevap vermissiniz esine gösteriyor helali ya hani
İyi akşamlar Kusura bakma da eşin tam bir öküzmüş senin ne yapmak istediğini Anlamayacak kadar
sen sadece onun görebileceği şeyler istiyorsun gayet normal böyle şeyler ama eşin sanırım sana ya değer vermiyor ya da aşırı cimri
Çok saçma bir durum bende kapalıyım ama nasıl erkeklerin kendini iyi hissetmesi önemli benimde bu nçbir istek
Bazı insanlar böyle oluyor bence sende aynısını ona yap; dışarı çıkmak isterse "ne gerek var dur evde" Dersin mesela...
Yani hem haklı hem değil yani heves konusunda sen haklısın da yani bence gereksiz para gereksiz zaman harcaması ya
La ben evde farklılık isterim, ne de olsa gece yatak odasında o saçlarını görmek isterim mesela ama çok aşırıya kaçmamalı