Babam görse kızmıyor. Bir şey demez zaten anneme söyler maximum annem de çaktırmadan bana söyler ama anlarım yani. Ama görmez çünkü dikkat ediyorum. Diğer akrabalarla aynı ortama girsem giyerim. Kendi evimizde giymem
Olur mu canım onla evli korkuyorlar sana anlatamazlar sen yanlış anlarsın diye çok dikkat ederler içleri dolu onların kocaları çok kısıtlamış baskılamış onlar senden daha fena ama sen ince düşünüyorsun ama öyle değil gençsin kaç kilosun
Kızlar Ne Diyor
Ben dolaşıyorum ama babamın yanında dikkat ediyorum biraz daha
Anladım Baban görse kızıyor yani amcan dayın deden yanında rahat mısın
Babam görse kızmıyor. Bir şey demez zaten anneme söyler maximum annem de çaktırmadan bana söyler ama anlarım yani. Ama görmez çünkü dikkat ediyorum. Diğer akrabalarla aynı ortama girsem giyerim. Kendi evimizde giymem
Yani o halde senin memelerin küçük belli etmiyorlar ondan
Evet büyük olsa öyle gezemem. Küçük olmalarına güveniyorum
Senin kiler 75 bedenler uçları da küçük
Evet 75 C
O halde fazla belli etrmez ama ayrık olup sarkıklar mı
Alakası yok yakın ve dikler
Ama olsun değişir ama ailenizden kim memelerine düştü sütyensiz ama
Nasıl anlamadım?
Yani sütyensiz dolaşıyordun kim aileden kim o memeleri öyle görüp gözü kaydı ama
Kimsenin gözü kaymadı bence
İlla olmuştur sen farkına varmamışsındır akrabanların geldi mi sütyen takıyorsun
Evet akrabalar olunca takıyorum
Çekiniyorsun yoksa gözleri kaymasın diye mi
E herhalde ayıp diye bir şey var gözlerine mi sokayım
Rahatlar dedin ondan dedim ama sizin ailede Kadınlar hepsi kapalı mı
Sayılır evet. Rahatlar demedim bu arada evde dolaşabiliyorum dedim sadece çünkü babam bakmaz
Anladım Belki Kadınların gözü kayar ama birde bilemezsin
Kaysın sıkıntı yok
Nasıl yani ailede akraba da gözleri kayıyor mu
Kadınların kayması umurumda olmaz. Ama amca dayı dede gibi karşı cins büyüklerimin ya da kuzenlerimin kaymaması için ben dikkat ediyorum
Nasıl olmaz onlarda sizi arzular öyle görünce olgun kapalı Kadınlar genç Kızda arzular ama kayar ister istemez ama belli etmezler ama yaş kaç
23 yaşındayım. Bizim aile öyle bir yapıda değil. Lez desen o ne derler. O gözle bakmazlar
Olur mu canım onla evli korkuyorlar sana anlatamazlar sen yanlış anlarsın diye çok dikkat ederler içleri dolu onların kocaları çok kısıtlamış baskılamış onlar senden daha fena ama sen ince düşünüyorsun ama öyle değil gençsin kaç kilosun
58 kiloyum. Bana karışmıyorlarsa da sorun yok ki
Ne güzel boyunuz kaç uzunsun kısa mı karışmak değil de kaysın dedin sorun yok seni hayal ederler ama
Etsinler napim. Boyum 1.73
Uzusun birde fiziğin ama nasıl ama Erkeklerde eder ama öyle memeleri görünce meme uçların sivri mi
Çok sivri değil normal. Fiziğim kum saati işte
Böyle akrabanlarından kime düşküsünsün ama ya da ailenden
Sorumu beğen konuaşlım burada yanıt çoğaldı
Kimseye de düşkün değilim. Bir dedemi severdim o da hakkın rahmetine kavuştu. Gerisi allah a yakın bana uzak olabilirler
Anladım kaç yaşıydaydı öldü ama ona mı çok düşkündün
Evet 85 yaşındaydı. O da gidince akrabalığın tadı tuzu kalmadı
Anladım sen kaç yaşındayken öldü en çok o mu sana iyi gelirdi
Evet 17 yaşındaydım öldüğünde
Çok uzun süre olmuş o yaşta Babandan çok severdin sana iyi gelirdi
Öyle denebilir evet
Nesi çok iyi gelirdi ölünce çok üzüldün
Sana dedim gelmedin böyle susarsın neyse siz bu kafayla aile herkese düşersiniz ama
Sizin evde kim dolaşıyor ki
Önce ben sana sormuşsum *
Yok rahat olunmaz
Sen tesettürlüsün
Sen soruma cevap vermedin
Sende benim soruma rahat değislin
Sorumu beğen o halde
Sen evlisin ondan sustun cesaretiniz yok gelmeye korkaksınız
Geziniyorum
Meme uçların belli etmiyor ya da sallanıyorlar
Aptal gibi ekrana bakıp duruyorsun