Moda & Stil Çantam olsanız sizi nasıl tutardım söyleyim mi 😂? ŞeffaflığınRitmi Takip Et FenomenGuru Yaş: 95 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 216 Yapay Zekaya Sor Djjddjdjdjejsjssjjs aklıma soru gelmedi doğru düzgün#ModaStil 👜 Güncellemeler4 ay Ayy suratsız üyelerden bıktım 🤨 Çantam olsanız sizi nasıl tutardım söyleyim mi 😂? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Tut beni abla :D 0 4 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 🤣 omzumda u Barış_LonelyForever 4 ay 🤣💙 u Barış_LonelyForever 4 ay ama seni yormam :D ŞeffaflığınRitmi 4 ay 😂😂💙💙
NyxGece_masochist Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 4 ay Bir saattir bacakların yok diyen adama gülüyorum karnım ağrıdı JDLXJDLND ben küçük, çelimsiz, hafif birşeyim acaba nasıl taşırsın ksksks 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 😂😂😂 o zaman sırt çantası ol minnak minnak 😃🎒 NyxGece_masochist 4 ay Olurr dkdkd ŞeffaflığınRitmi 4 ay Xdd
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% 4 ay Moda & Stil konusunda 721 cevap paylaştı. Duyduğum en garip soru 82 kilo ağırlığında 178 boyunds bir çantayı anca vsliz gibi çekebilirsin brncr 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Hmm evet bavul ol sen Yorumla Rhaast 4 ay Hahaha Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 😂 Yorumla
fovist Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 76% 4 ay OLUM BACAKLARIN YOK SANDIM ÜZÜLÜYORUM İKİ DAKKADIR burada BOŞ YERE YA. Uykusuzluk ne hale getiriyor insanı... 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 🤔🤯🧐 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% 4 ay Sen benim çantam ol niye senin cantan oluyoruz ki alla alla 😀 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Olmam 😒 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 4 ay Moda & Stil konusunda 553 cevap paylaştı. İlk bakışta sırt dönük yerde oturuyorsunuz sandım 0 5 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 🤔 Yorumla Korıdorlar 4 ay Konu başlığına tıklamadan fotoğraf tam açılmadan önce Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Anladım da görseldeki ben değilm 😂 Yorumla Korıdorlar 4 ay Peki görmedim, duymadım , tanımıyorum 🥱 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Tamam xd Yorumla
Hunter6774 Takip Et Xper 3 Yaş: 47 4 ay Ben senin çantam olamam senin cesaret bile edemezsin karakterin tanımis oluyoruz 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Ne diyorsun abi Yorumla
Robin8 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Sen şeyimden tutarsın.. hırsından. 0 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Ay defol Yorumla Robin8 4 ay Koparırım o dilini. Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 4 ay Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur söyle ablam 😂🥰 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Omzumda 😂 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 4 ay Moda & Stil konusunda 483 cevap paylaştı. İlginc bibsoru😊 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 😂 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tut kolumdan çek götür beni 0 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 😂 omzumda Yorumla u _-Dream-_ 4 ay Oda güzel 😅 Yorumla
Mehmet198401 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 4 ay Moda & Stil konusunda 453 cevap paylaştı. Pamuklara sararmiydiniz mesela 0 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Yoo Yorumla Mehmet198401 4 ay Peki Yorumla
AsilSessizlik Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Söyle bakalım Ben cevabı biliyorum ama 0 7 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Neymiş cevap Yorumla AsilSessizlik 4 ay Sen sen beni çanta değil çöp poşeti yaparsın Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Abart biraz daha, o az oldu Yorumla AsilSessizlik 4 ay İyi söyle o zaman sen Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Omuz çantası ol Yorumla AsilSessizlik 4 ay Teşekkür ederim efendim Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Rica Yorumla
Tutzikiyançek Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 4 ay Moda & Stil konusunda 338 cevap paylaştı. Sapından herhalde😂😂 0 9 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay El çantası Yorumla Tutzikiyançek 4 ay Onun sapı yok mu😂 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Car Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Var Yorumla Tutzikiyançek 4 ay Heyecan yaptın😂 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Ne için yapcam jxjsjs Yorumla Tutzikiyançek 4 ay Bir centilmen böke bir konuda yorum yapmaz😂😂 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Ay ne diyorsunuz be Yorumla Tutzikiyançek 4 ay Ahahaha anlaşıldı sana bi factory reset atıcaz🔜 Yorumla
Doğuu2004 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 4 ay Hiç komik değil bu arada 0 5 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Bence çok komik Yorumla Doğuu2004 4 ay Komik değil bunu kabül et Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Olur kabül ederim tamam Yorumla Doğuu2004 4 ay Bak üstün manipilasyon skillerimi kullanarak seni kolay bir şekilde ikna ettim ama senin haberin bile yok 😎 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Hıhı tamam Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 4 ay Moda & Stil konusunda 531 cevap paylaştı. Boşkoy ula kim uğraşacak şimdi onunla 😅 0 6 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Sen bavul ol 🤣🤣 Yorumla Gof34 4 ay İlla bişey taşıtacaksın dimi 😅 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Taşıyan benim jxjxj Yorumla Gof34 4 ay Allah Allah elbiseleri taşıyanda benim bi zahmet bizide sen taşı Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 😂😂 Yorumla Gof34 4 ay 😂😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 4 ay Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Söyle canım 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Sırt çantası ol sırtımda taşıyım sportif şekilde 😂 Yorumla birsuskuncicek 4 ay Tam benlik Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 🎒 Yorumla
Deliriyorumm0 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Göğsüne bastırırdın beni 0 6 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Hayır Yorumla Deliriyorumm0 4 ay Nasıl taşırdın Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Omzuma takıp Yorumla Deliriyorumm0 4 ay Aynı şey işte içinde değerli bir şey var gibi sapını parmağına takıp bastırırdın😅 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Göğsüme bastırmaö Yorumla Deliriyorumm0 4 ay Neden ya Yorumla
Gizli Üye (36-45) 4 ay Beni kalp hizanda tut edaamm 0 12 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Baget çanta yani Yorumla Cevap sahibi 4 ay Yani evet ilerleyen zamanlardada sol elinin serçe parmağının yanına takarsın Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Serçe parmağıma mı xjxjdjd Yorumla Cevap sahibi 4 ay Serçe parmağının yanına dedim 🤦♂️🤦♂️ Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Yüzük parmağı? Yorumla Cevap sahibi 4 ay Evet papatyam Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Oraya çanta takamam ya parmağım kırılır Yorumla Cevap sahibi 4 ay Anlamamak için çaba sarfettiğin kadar bana bi güleryüz gösterseydin evimize mobilya bakıyorduk :))) Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 😂😂😂... Yorumla Cevap sahibi 4 ay 3 nokta ile hikayemizi sonlandırmadan gülmen çok hoşuma gitti belki birgün adımıda sorarsın çünkü Mahmut değil Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Haha Yorumla Cevap sahibi 4 ay Şu profilindeki tacı birgün kaldırtacak sadece benim kraliçem olmanı istiyorum 🫶🫶 Yorumla
Aselbomb Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 4 ay olur 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Belimde (bel çantası)
лíġHTMAgNeT Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 4 ay söyle bakim 0 6 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Görseldeki gibi Yorumla лíġHTMAgNeT 4 ay beğendim :Dama elinde telefon yokken ve el yüzeyi sana doğru bakık dirsekte kırık bir şekilde makyaj yapmamış bir kız gördüğünde söylenen iyi misin cümlesini söylerken taşı beni :D :D Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Hıı?🤯🤯🤯 Yorumla лíġHTMAgNeT 4 ay beni taşırken kol doksan derece ve el bileği de sana doğru baksın parmakların da hafiften bükülsün ama tüm parmaklar değil :D :Dyoksa beni taşıdığın yer güzel :Dçünkü öyle daha güzel çıkarım resimlerde ben :D Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Ay tamam 😂😂👜 Yorumla лíġHTMAgNeT 4 ay :D :D Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Söyle 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Omzumda Yorumla leonidas_3 4 ay 💫💫💫 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 👜 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 4 ay Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Belimde Yorumla ᖇaskolnikov 4 ay Normali bu değil mi zaten :d Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Yoo Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 4 ay Moda & Stil konusunda 323 cevap paylaştı. Şöyle😂 0 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay El bileğimde :d Yorumla Cooldusunce 4 ay 😀 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Moda & Stil konusunda 688 cevap paylaştı. Olur söyle 😅 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay El bileğimde görseldeki gibi Yorumla
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 4 ay Söyle 0 7 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Bel çantası ol, belimde Yorumla YecücMecüc 4 ay Tamam Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 😆 Yorumla YecücMecüc 4 ay Çok sıkmam, ne gevşek ne çok sıkı 😁 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Güzel jxjdjd Yorumla YecücMecüc 4 ay 🍀🫶🏼 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 🫶🏻✨ Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 4 ay Olur söyle 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Bavul ol Yorumla
RedLong Takip Et Xper 5 Yaş: 20 4 ay Bari rengimizi de söyle 😂 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 😂 çapraz kırmızı uzun çanta ol nickin gibi 😂😂 Yorumla RedLong 4 ay Hahaahah, teşekkürler Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Rica ederim Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 4 ay Moda & Stil konusunda 843 cevap paylaştı. Evet söyle 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay El bileğimde Yorumla Yamaal 4 ay 😄😄😄 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 😀👜 Yorumla
comet88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 4 ay Söyle bakalım 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Belimde Yorumla comet88 4 ay Bel çantası pratiktir. Buradan bene. "Pratik birisin" mesajını çıkartıyorum. İltifat olarak alıyorum teşekkür ederim arkadaşım 🌸🌸 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 😂🌸 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 4 ay Moda & Stil konusunda 992 cevap paylaştı. Buyur söyle 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Sırt çantası olurdun Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 4 ay Moda & Stil konusunda 565 cevap paylaştı. Söyle sgsfsf 0 4 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Bel çantası, belimde 😂 Yorumla Günesinkadini 4 ay Ohhh misss Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 💗 Yorumla Günesinkadini 4 ay 🤍 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 4 ay Moda & Stil konusunda 669 cevap paylaştı. Nasıl? 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Çapraz takılan uzun saplı çanta, yani omzumdan bele kadar :d Yorumla johnyx 4 ay Havalı 👍😊 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 🙃🙃 Yorumla
Şebnoir Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Olar 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Sırt çantası ol Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 4 ay Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. söyle 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay El bileğimde Yorumla
OnePuchMann Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 4 ay Söyle 0 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Sırt çantası ol 😂 Yorumla OnePuchMann 4 ay Olurr Yorumla
Tubahaniml Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 4 ay Söyle kız 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Omuzda Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Nasıl tutardın 🤭 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay El bileğimde Yorumla Hasan-ARSLAN 4 ay Çok mütevazisin Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 😁 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 4 ay Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur tabii ki 0 10 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Omzumda Yorumla KayipPsikopat_3 4 ay Teşekkür ederim ☺️ Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Rica ederim 😂 Yorumla KayipPsikopat_3 4 ay Herkesten ayrı olunca böyle kuş gibi oldum 😂😂 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Yok tek değilsin 🤣 Yorumla KayipPsikopat_3 4 ay Piii neyse ben yere iniyorum 😂😂 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 😂😂😂 yerde kal o zaman jxdj Yorumla KayipPsikopat_3 4 ay Olur 😂😂 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 😆, Yorumla KayipPsikopat_3 4 ay 😂😂😂 Yorumla
ruhsalderinlik Takip Et Xper 5 Yaş: 29 4 ay Git bi koca bul kendine ya 0 10 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Niye ki kocam olsa saçma sorular sormayacak mıyım Yorumla ruhsalderinlik 4 ay En azından senden kurtuluruz Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Ne münasebet Yorumla ruhsalderinlik 4 ay bi tanesi var o senden de sıkıntılı Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Kim Yorumla ruhsalderinlik 4 ay birsuskunçiçek diye bişey Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay @birsuskuncicek neyi sıkıntılı gayet kendi halinde tatlı biri Yorumla ruhsalderinlik 4 ay spastik Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Doğru konuş... Yorumla ruhsalderinlik 4 ay düşüncem böyle Yorumla
Eyp_Pye Takip Et Xper 6 Yaş: 34 4 ay Çok enteresan bir hayal gücün var😅 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Xjjxjx Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Moda & Stil konusunda 747 cevap paylaştı. Söyle.. 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Portföy çanta ol sen elimde tutarım 🤣 Yorumla ƊØLƲNÂƳ 4 ay Tamam olurum 😅 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 👝 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 4 ay Moda & Stil konusunda 586 cevap paylaştı. 95 kg çanta 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay O zaman bavul ol Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 4 ay Moda & Stil konusunda 887 cevap paylaştı. Söyleee. 😅 0 5 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay El bileğine takıp Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Bileğime * Yorumla djfurkan13 4 ay Zarif bir taşıma biçimi. 🤗 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay 😆 Yorumla djfurkan13 4 ay 😃😂 Yorumla
Fearless_k Takip Et Yoda Yaş: 34 4 ay Söyler misin 0 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Omzumda Yorumla Fearless_k 4 ay Omuz iyidir tamam 😅 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Hxjdjdjdjjsj Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 4 ay Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 4 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Omzumda Yorumla SarışınHukukçu 4 ay Kucağında değil mi Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Ay omuz omuz... Yorumla SarışınHukukçu 4 ay 😂 Kaldıramazsın zaten Yorumla
biqueennn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 4 ay söyle kız😂 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 4 ay Bel çantası ol sen de 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Tut beni abla :D
🤣 omzumda
🤣💙
ama seni yormam :D
😂😂💙💙
Bir saattir bacakların yok diyen adama gülüyorum karnım ağrıdı JDLXJDLND ben küçük, çelimsiz, hafif birşeyim acaba nasıl taşırsın ksksks
😂😂😂 o zaman sırt çantası ol minnak minnak 😃🎒
Olurr dkdkd
Xdd
Duyduğum en garip soru 82 kilo ağırlığında 178 boyunds bir çantayı anca vsliz gibi çekebilirsin brncr
Hmm evet bavul ol sen
Hahaha
😂
OLUM BACAKLARIN YOK SANDIM ÜZÜLÜYORUM İKİ DAKKADIR burada BOŞ YERE YA. Uykusuzluk ne hale getiriyor insanı...
🤔🤯🧐
Sen benim çantam ol niye senin cantan oluyoruz ki alla alla 😀
Olmam 😒
İlk bakışta sırt dönük yerde oturuyorsunuz sandım
🤔
Konu başlığına tıklamadan fotoğraf tam açılmadan önce
Anladım da görseldeki ben değilm 😂
Peki görmedim, duymadım , tanımıyorum 🥱
Tamam xd
Ben senin çantam olamam senin cesaret bile edemezsin karakterin tanımis oluyoruz
Ne diyorsun abi
Sen şeyimden tutarsın.. hırsından.
Ay defol
Koparırım o dilini.
Olur söyle ablam 😂🥰
Omzumda 😂
İlginc bibsoru😊
😂
Tut kolumdan çek götür beni
😂 omzumda
Oda güzel 😅
Pamuklara sararmiydiniz mesela
Yoo
Peki
Söyle bakalım Ben cevabı biliyorum ama
Neymiş cevap
Sen sen beni çanta değil çöp poşeti yaparsın
Abart biraz daha, o az oldu
İyi söyle o zaman sen
Omuz çantası ol
Teşekkür ederim efendim
Rica
Sapından herhalde😂😂
El çantası
Onun sapı yok mu😂
Car
Var
Heyecan yaptın😂
Ne için yapcam jxjsjs
Bir centilmen böke bir konuda yorum yapmaz😂😂
Ay ne diyorsunuz be
Ahahaha anlaşıldı sana bi factory reset atıcaz🔜
Hiç komik değil bu arada
Bence çok komik
Komik değil bunu kabül et
Olur kabül ederim tamam
Bak üstün manipilasyon skillerimi kullanarak seni kolay bir şekilde ikna ettim ama senin haberin bile yok 😎
Hıhı tamam
Boşkoy ula kim uğraşacak şimdi onunla 😅
Sen bavul ol 🤣🤣
İlla bişey taşıtacaksın dimi 😅
Taşıyan benim jxjxj
Allah Allah elbiseleri taşıyanda benim bi zahmet bizide sen taşı
😂😂
😂😂
Söyle canım
Sırt çantası ol sırtımda taşıyım sportif şekilde 😂
Tam benlik
🎒
Göğsüne bastırırdın beni
Hayır
Nasıl taşırdın
Omzuma takıp
Aynı şey işte içinde değerli bir şey var gibi sapını parmağına takıp bastırırdın😅
Göğsüme bastırmaö
Neden ya
Beni kalp hizanda tut edaamm
Baget çanta yani
Yani evet ilerleyen zamanlardada sol elinin serçe parmağının yanına takarsın
Serçe parmağıma mı xjxjdjd
Serçe parmağının yanına dedim 🤦♂️🤦♂️
Yüzük parmağı?
Evet papatyam
Oraya çanta takamam ya parmağım kırılır
Anlamamak için çaba sarfettiğin kadar bana bi güleryüz gösterseydin evimize mobilya bakıyorduk :)))
😂😂😂...
3 nokta ile hikayemizi sonlandırmadan gülmen çok hoşuma gitti belki birgün adımıda sorarsın çünkü Mahmut değil
Haha
Şu profilindeki tacı birgün kaldırtacak sadece benim kraliçem olmanı istiyorum 🫶🫶
olur
Belimde (bel çantası)
söyle bakim
Görseldeki gibi
beğendim :D
ama elinde telefon yokken ve el yüzeyi sana doğru bakık dirsekte kırık bir şekilde
makyaj yapmamış bir kız gördüğünde söylenen iyi misin cümlesini söylerken taşı beni :D :D
Hıı?🤯🤯🤯
beni taşırken kol doksan derece ve el bileği de sana doğru baksın parmakların da hafiften bükülsün ama tüm parmaklar değil :D :D
yoksa beni taşıdığın yer güzel :D
çünkü öyle daha güzel çıkarım resimlerde ben :D
Ay tamam 😂😂👜
:D :D
Söyle
Omzumda
💫💫💫
👜
Söyle bakalım
Belimde
Normali bu değil mi zaten :d
Yoo
Şöyle😂
El bileğimde :d
😀
Olur söyle 😅
El bileğimde görseldeki gibi
Söyle
Bel çantası ol, belimde
Tamam
😆
Çok sıkmam, ne gevşek ne çok sıkı 😁
Güzel jxjdjd
🍀🫶🏼
🫶🏻✨
Özgün içerik
😌
Olur söyle
Bavul ol
Bari rengimizi de söyle 😂
😂 çapraz kırmızı uzun çanta ol nickin gibi 😂😂
Hahaahah, teşekkürler
Rica ederim
Evet söyle
El bileğimde
😄😄😄
😀👜
Söyle bakalım
Belimde
Bel çantası pratiktir. Buradan bene. "Pratik birisin" mesajını çıkartıyorum. İltifat olarak alıyorum teşekkür ederim arkadaşım 🌸🌸
😂🌸
Buyur söyle
Sırt çantası olurdun
Söyle sgsfsf
Bel çantası, belimde 😂
Ohhh misss
💗
🤍
Nasıl?
Çapraz takılan uzun saplı çanta, yani omzumdan bele kadar :d
Havalı 👍😊
🙃🙃