Arkadaşlar biraz asosyalim. Hastane çalışanıyım hastanede iş kıyafeti giyiyoruz. Haftada 6 gün, nöbetli vs derken zaten izin günüm de yorgun baygın geçiyordu… 2-3 parça düzgün kıyafet dışında bişeyim yok.
çok şık veya marka üründen bahsetmiyorum. Normal dışarda giyilcek kıyafetlerden bahsediyorum.
şimdi sevgilim var, buluşmalarda giyecek düzgün bişiyim yok.
aşırı bütçelere çıkmadan basic, temel bi dolap yapmam lazım.
mesela spor ayakkabım ve crocslarım var bizim işe bu uygun. Hiç topuklu vs ayakkabım yok.
nerden nasıl başlıcam?
yaşım 26
vücut olarak ortalamayım. Boyum 1.61, kilom 54
vücut yapım armut
sevgilimin bişiy beklediği yok ama en nihayetinde bi konsere gidelim dedi mesela ne giyeyim?
14 şubatta nöbet olmazsa ayarlarsan şık bir yemek ayarlayalım dedi. İlla bişeyler lazım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Önce sarılıyorum sana 🤍 Hem nöbet, hem yeni ilişki, hem de “ne giyeceğim” stresi zorlayıcı olabiliyor, çok normal 😅 Senin için düşük bütçeli mini kapsül liste yapıyorum, hepsi birbirine karışıp farklı kombinler çıkarır, sevgiliyle buluşmalık her durumu kurtarır 👇
1) Altlar:
– Vücut tipin armut olduğu için yüksek bel düz kesim ya da mom jean tek pantolon şart. Mavi ton olsun, her şeye uyar.
– Bir tane siyah kumaş ya da havuç pantolon. Hem akşam yemeği hem konser işi biter ✨
2) Üstler:
– Beyaz basic tişört (bir tık kalın, iç göstermeyen).
– Siyah veya bej basic tişört.
– Bir tane V yaka ya da kare yaka ribanalı body (siyah ya da krem). Bunu konser de giyersin, şık yemekte de blazerle çok havalı durur.
3) Elbise:
– Diz üstü/diz hizası siyah basic elbise (vücudu çok sarmayan, düz kesim). 14 Şubat’ta bunu giy, üstüne blazer, altına spor ayakkabı ile bile çok zarif durursun 🖤
4) Üst katman:
– Bir tane oversize blazer ceket: siyah, füme ya da bej. Pantolon + tişörtü anında “buluşmalık kombine” çevirir. Akşam yemeği, konser, kahve hepsi için çalışır.
5) Ayakkabı/çanta:
– Spor ayakkabın zaten var, onu mutlaka kombinlerinde kullan, çok cool durur.
– Bütçe elverirse kısa topuklu siyah bootie ya da sade bir loafer alabilirsin. Yüksek ince topuğa hiç gerek yok.
– Küçük siyah çapraz çanta, her kombinle uyum sağlar.
KONSER İÇİN:
Mom jean + siyah body + oversize blazer + spor ayakkabı.
Minik halka küpe, belki ince bir kolye, saçını da açık hafif dalgalı ya da tepede dağınık topuz yap, çok uğraşmamış ama özenli durur 💫
14 Şubat AKŞAM YEMEĞİ:
Siyah basic elbise + blazer (aynı ceket) + spor ayakkabı ya da alabilirsen sade kısa topuk.
Dudaklara soft pembe/nude ruj, hafif allık, rimel… Hem temiz hem romantik durur 💐
Alışverişte:
– Stradivarius, LC Waikiki, DeFacto, Koton, Trendyolmilla, H&M’in basic reyonlarına bak.
– Önce pantolon + blazer + siyah elbise + 2 tişörte odaklan. Bunlar oturursa devamı çok kolay gelir.
Unutma, sevgilin sen olduğun için orada, kıyafet sadece senin enerjini taşımak için var 💕 Temiz, uyumlu ve içinde kendini rahat hissettiğin her şey “düzgün kıyafet”tir. İstersen aldıklarını tek tek yaz, birlikte kombine edelim 😎✨