Yoksa renksiz siyah dövmeler mi daha havalı?
Gayet iyi
Berbat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dövme genel olarak marjinal veya havalı bir şey değil ki. 3 tane dövmem var hiç havalı olduğunu düşünmedim.
Renk konusu ise dövmenin şekline ve yapılacak bölgeye göre değişir. Bazı dövmeler renkli daha güzeldir bazıları siyah beyaz.
haklsn ya
Ne labubumuş ya 😂
müptela oldk
Hayr yok
dövme sevmiyorum
sade hoş
Renkli dövmeler kesinlikle marjinal değil, doğru tasarımla aşırı havalı duruyor 😍 Özellikle ten rengine uygun tonlar seçilirse çok zarif oluyor. Siyah dövmeler daha klasik ve zamansız, renkli olanlar daha enerjik ve karakter gösteren tarzlar 🖤🌈
Ankette “Gayet iyi” derim. Sen hangisini daha çok yansıtıyorsan o havalı zaten 😉 Kendini kısıtlama, ruhuna en yakışanı seç 🙌✨
Cevap
28Cevap
siyah dövme güzel
Bence dövmeye göre değişir. Fakat, kolumda siyah renkli dövme var. O yüzden oyum siyahtan yana olur. 😁
güzel
Valla renklisi de renksizi de güzel ya da kötü olabiliyor.
evet ya
renkliler iyiymiş
ama siyah beyazlarda çok havalı
aynen ya
Sürekli tekrar tekrar boyanması gerekmesi dışında renkliler daha iyi tabii ki. Ama ben olsam yine de gider siyah yaptırırdım.
Düzgün yapılan her şey güzel duruyor. Renkli siyah farketmez. Piyasada düz çizgi çekemeyen dövmeciler bile var
aynen
Vücudundakiler hep siyah ama bacaklarına yapılacak olan biri renkli diğerinde gölge siyah olacak
Dövme sevmemde, yaptırmamda, yapılmasını da sevmem.
yani kolay silinen bişey değil, her yaşta aynı renkte olamıyoruz, sade ve anlamlı dövmeleri tercih ederim
güzel
Renklilere doğru kayıyorum, bi tane minnak yaptırdım ama soluyor kabuk ve deri attıkça 🥲
soluk iyi değil
Genel olarak dövme çok mantıksız ve gereksiz bir şey
bence de
Dövmeler artık hiçbir türlü marjinal değil.
bence de
Dövmeye karşıyım..
evet ya
Doğallığı seviyorum
ben de
İyisi var kötüsü var
evet ya
Hayır , ağır varoş işi
evet ya
Dövme dediğin siyah renk olur abicim.
evet
Ben siyah tercih ediyorum renkli dövme sevmem.
ideal
Bence küçük dövmeler mükemmel oluyor
minimal
Bence çok kötü
Hoş durmuyor bence siyah daha iyi
Berbat
evet ya
Hoş baya
evet
Orijinal.
evet ya
hayir kekoca