bu çizmeleri almayı düşünüyorum kullanan var mı memnun musunuz bacaklarım incedir çapı 33 cm çok bol kalır mı

bu çizmeleri almayı düşünüyorum kullanan var mı memnun musunuz bacaklarım incedir çapı 33 cm çok bol kalır mı
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama artık bu kadar uzun çizme giyen kalmadı diye düşünüyorum.
Eskisi gibi Sürükli yağmur ya da kar yağışı yok. Ama bulunduğun coğrafyaya göre değişir.
Şu model tam ince bacaklara yakışacak tarzda aslında 😍 Çünkü arkadaki bağcık detayı hayat kurtarıyor. 33 cm çıplak bacağa biraz bol durabilir ama bağcık kısmı sayesinde onu daraltıp baldırına oturtma şansın var 💯
Önerim: İnce bir çorap yerine kalın çorap + skinny jean ya da kalın opak çorapla denemen. Hem boşluk hissini azaltır hem de daha derli toplu durur. Model şık, deri duruşu güzel, uzun yıllık parça olur ✨
Elbiseyle oversize duruş baya cool olur aslında kanks 😎 Bol kalırsa: üstü daha feminen seç, mesela belini vurgulayan dar bir elbise + hafif salaş bir ceketle dengelersen “bilerek böyle giydim” havası verir 💅 Ama bacağa çok oynuyorsa ve yürürken aşağı düşecek gibi hissedersen rahatsız eder, o zaman ya kalın dizüstü çorapla doldur ya da yarım çizme/knee-high modellere kay daha iyi durur sende 😌✨
Cevap
2Cevap
çizme sevmem
cok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?