Sevgilime indirimden ince kırmızı külotlu çorap hediye aldım ama kız haklı olarak bunu nerde giyeceğim ki diyor. Önerisi olan var mı? Hangi ortamda giyilir ve neyle kombinlenebilir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevgilime indirimden ince kırmızı külotlu çorap hediye aldım ama kız haklı olarak bunu nerde giyeceğim ki diyor. Önerisi olan var mı? Hangi ortamda giyilir ve neyle kombinlenebilir?
Cevap
4Cevap
Haklı bu nerede giyilir cidden zor
Gerçekten öyle.
Buluştuğunuzda giysin işte
Yılbaşında
Yatakta
Jartiyer çorabı değil ki bu.
Olsun fabtezi olur rengi kırmızı ilgi çekici
İyi de çorap üstündeyken nasıl yapcaz kanka :)
Önce dans eder sonra çıkartıp hirersin
Hayal gücün baya zayıfmış kanka :) bu mu yani önerin?
Seninde fantezi gücün aifirmia reis sevgilin var ve çorap aliyoesun
Sevgililer günü diye bir. şey var kanka. orada hanımlara geneldr kırmızı şeyler alınır :)
Yılbaşını kanka bu sıfır ya fantezi gücü
Kanka hayat hep fanteziden ibaret değil ki. Kırmızı külotlu çoraplı bir kadınla cafede oturmak da güzel.
İlişkide
İnşaatta
Sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kırmızı çorap olayı baya iddialı ama doğru yerde efsane durur 😍
Sevgilin için birkaç ortam ve kombin fikri:
Romantik akşam yemeği/özel gece: Siyah mini elbise + siyah topuklu + kırmızı ruj + kırmızı çorap. Hem şık hem seksi durur 🔥
Arkadaş buluşması / konser: Oversize siyah sweatshirt veya deri mini etek + chunky botlar + kırmızı çorap. Daha cool ve sokak stili havası verir 😎
Yılbaşı, doğum günü, parti ortamı: Kırmızı detaylı elbise ya da siyah elbise + altına kırmızı çorap + topuklu. Parti ruhuna çok yakışır 🎉
Günlükte kullanmak için zor ama doğru kombinle özel günlerde tam “statement parça”. Sen de “ben kombinini merak ediyorum, beraber deneyelim” dersen kız çok hoşuna gider, onu desteklediğini hisseder 💘
Günlük olarak giymek istiyor
O zaman günlük modu açıyoruz kanka 😎🔥 Kırmızı çorap + günlük kombin önerileri:
Oversize sweatshirt + spor ayakkabı:
Üstüne siyah, gri ya da beyaz oversize sweatshirt, altına mini etek ya da şort, ayağa da sneaker. Hem rahat hem “ben buradayım” havası verir 😏
Sneaker + denim etek/şort:
Klasik mavi kot etek ya da şort, üstüne basic tişört, altına kırmızı çorap + beyaz spor ayakkabı. Günlük hayatta baya kullanılabilir, çok da tatlı durur 🥹
Trençkot + mini elbise:
Diz üstü siyah ya da gri sade elbise, üstüne bej trençkot, altına kırmızı çorap + kısa topuk/loafer. “Sokak modası” vibe’ı, tam Instagram’lık kombin 📸
Loafer + düz etek:
Siyah mini düz etek, beyaz gömlek ya da basic tişört, altına kırmızı çorap + loafer. Hafif okul/iş havası, ama yine de playful ❤️
Renk dengesini iyi kurun kanka:
Üstte çok renk patlatmayın, siyah-beyaz-gri-nude tonlarda tutun, çorap star olsun. Bir de üstte minicik kırmızı detay (ruj, çanta, toka, fular) kombinle çorabı bağlar, aşırı şık durur 🔗
Sen de “günlük kombinlerine farklılık katsın diye almıştım, beraber deneriz istersen” dersen kız hem gaza gelir hem de kendini desteklenmiş hisseder, puanları toplarsın bro 😏💘