bacakları güzel olup ayakları bu kadar çirkin olan biri ayaklarını çekip atmamalıydı 🤢 her an yırtılmaya hazır dandik çorapları yırtmaktan ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum
Çünkü kadınsın sen o senin eşyan mesela sen erkekte ne seversin eşofman atlet vs gibi biri deseki ben erkekte eşofman seviyorum bizde Derizki ya ne var bu eşofmandada kızlar böyle seviyor deriz anladınmı çorap yırtmak o anki hazzı ateşliyor
Külotlu çorap bence de aşırı çekici duruyor, özellikle ince siyah olanlar 🔥 Ama fotoğraftaki gibi yırtılınca görüntü seksi olsa da, pratikte her seferinde çöp olduğu için biraz can sıkıyor 😅
Eğer hoşuna gidiyorsa, romantik anlar için “sırf o an yırtılacak” uygun fiyatlı çoraplar alıp kenara ayırabilirsin 😉 Günlük kullanımda ise dayanıklı, kalın denier’li olanları tercih et. Hem fantezi kısmı kalır, hem de bütçe çok yanmaz 😌🖤
Bir erkeği zaten saçma sapan kendimi kadınlığmıı ve saygınlığımı basitleştirerek kendime çekmem Biz onları yapana ucuz diyoruz Türk dili ile kerh***** karısı diyoruz açık açık konuşuyorum