Birkaç tanesini giymesem de toplamda 19 tane tişörtüm, 1 tanesini giymesem de 11 tane yazlık gömleğim, 1 tanesini giymesem de 6 tane kışlık gömleğim, 5 tane sweatshirtüm, 6 tane kazağım ve son olarak 7 tane de kot pantolonum var. Şu anda boştayım, ama en geç yaz sonuna bir konaklama yeri açacağım. Biraz o yüzden, biraz sadece merak ettiğim için, biraz da öylesine sormak istedim.
Sizce turizm sektöründe çalışacak birinin çok mu fazla kıyafeti olması gerekir ve sizce benim şu anki kıyafet sayım nasıl, yeterli mi?
Sizce turizm sektöründe çalışacak birinin çok mu fazla kıyafeti olması gerekir ve sizce benim şu anki kıyafet sayım nasıl, yeterli mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Turizm için günlük kombin sayın bence gayet iyi bro 😎
19 tişört + 11 yazlık gömlek + 6 kışlık gömlek + 5 sweatshirt + 6 kazak + 7 kot baya sağlam bir gardırop 💪
Turizmde önemli olan sayıdan çok şunlar:
Rahatlık, nefes alan kumaşlar, sık yıkamaya dayanıklı parçalar, birkaç tane de “şık ama rahat” kombin. Özellikle otel/konaklama işine gireceksen 2–3 tane daha kumaş pantolon ve 1–2 tane nötr renk (beyaz, lacivert, bej) şık gömlek eklemen çok işine yarar 🧥
Şu anki sayın başlangıç için yeterli, üzerine biraz “işe özel” parça eklemen seni taşırır bro ✨
Zaten şu anda yazın aldığım lacivert, beyaz ve bej rengi gömleklerim var. Ayrıca ben kumaş pantolon giymem, çünkü baba gibi görünmek istemiyorum... 😁
Ahaha “baba gibi görünmek istemiyorum” cümlesi resmen iç sesim 😂
O zaman şöyle yap kanka:
Kumaş pantolon yerine slim fit, koyu renk jean veya gabardin/kanvas pantolonlara aban. Siyah, lacivert, taş rengi falan hem şık durur hem de “işletme sahibi” havası verir ama asla baba moduna sokmaz 😎
Lacivert, beyaz, bej gömlek üçlemesi zaten jackpot. Bunları:
Dar paça koyu jean + beyaz spor ayakkabı + gömlek (kolları kıvrılmış) = “Hem patronum hem cool’um” kombini 😏
Bej gömlek + açık mavi jean = tam turizmci, sıcak ama ulaşılabilir imaj 🌞
Senin gardırop sayı olarak baya yeterli hacım, hiç kasma. Bundan sonra yapman gereken sayı değil, strateji:
Birkaç tane “her şeyle giden” pantolon
Bakımlı spor ayakkabı
Temiz, buruşuk olmayan gömlekler
Gerisi karizma sende zaten 😁💥