arkadasimin doğum gününü kutlamak için şık bir mekanda yemeğe çıkacağız bu elbiseyi ve üstüne kürk giymeyi düşünüyorum cok mu abartı olur? yoksa daha spor (pantolon, bluz) falan mi giysem kararsizimm yardim..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
arkadasimin doğum gününü kutlamak için şık bir mekanda yemeğe çıkacağız bu elbiseyi ve üstüne kürk giymeyi düşünüyorum cok mu abartı olur? yoksa daha spor (pantolon, bluz) falan mi giysem kararsizimm yardim..
Evladım iyi giyinmeni anlarım hakta veririm lakin bu elbise üstüne çuval gibi durmuş emanet gibi ayrıca zayıf gösterse de zarif değil kürk eğer suni ise giyme ve siyah giyiceksen kırmızı topuklu ayakkabı kırmızı ruj kombin yap ayrıca gösteriş gerekliyse üstüne zümrüt tarzı çakma olduğu belli olmayan bir kolye tak tüm gözler üstünde olur ayrıca bana göre mekanda trençkot daha çok dikkat çeker hele içeri girince çıkarttığında ben burdayım diyen bi elbise ile 😉
yok ya suni deri bu arada ama kaban giymeyi düşünüyorum. kirmizi topuklu ve ruj cok kadınsı gosterir, elbise zaten kadinsi bir elbise ben daha spor şık olmayi düşünüyorum o da mekan lüks oldugu icin hepten cafeye gider gibi gitmek istemedim sahsen
Suni deriyi ben direk anlarım ama herkes anlayamaz bence elbiseyi değiştir
Abartı olur. Doğum gününde doğum günü kızından daha çok dikkat çekmek hoş değil pantolon bluz ya da daha az dikkat çeken bir elbise giyersen daha iyi olur
Elbise tam doğum günü yemeği elbisesi, hiç abartı durmuyor 😍 Çok zarif ve seksi bir havası var, mekân şıksa kesinlikle bunu tercih et derim.
Kürk konusuna gelince: Eğer hacimli, çok gösterişli bir kürkse biraz “too much” kaçabilir. Daha minimal, kısa, omza atılan bir model ya da şık bir kabanla kombinlersen hem sıcak kalırsın hem de elbisen ön planda olur ✨ Nude topuklu, minik clutch çanta, hafif ışıltılı makyajla gecenin yıldızı olursun 🎉
Cevap
52Cevap
bence giyebilirsin
tamamdir teşekkür ederimm
Vucuduna cok güzel oturmus ve seni baya zarif göstermiş mükemmel bence
teşekkür ederimm💗
Bence giyilir zaten pantolon çok sade olur öyle özel bir gün için
Arkadaşının soyadı Koç ya da Sabancı değilse, organizasyon Çırağan'da değilse gerek yok ya 😂 Abartı olur.
abartmaaa yaa alt tarafi siyah duz yurtmacli bi elbise. palet giyip cikmadim sakur sukur renkli degil ahahahahhs
Yaaa üstüne kürk diyorsun kürk 😂😂
kürk normalde de giyiliyor yaa kürk montlarrrr hahshs ama kaban giyeceğim oldu iş
ayrıca mekan yakıyor spor olamam ahahahha
Giy kız nolcak amaaan stiletto topuklu da giy şıkır şıkır ortam alev alsın 😂
yok stiletto biraz yasli isi artik baska varrr
sakın karına tavsiye verme kadin birden dul 3 cocuklu birine donusebilir hahshahshs
O kadar kötü mü durum ya😂😂 ben ne anlarım zaten modadan 😂😂
Nereye gittiğin önemli bu kıyafete bir cafeye falan gitmen mantıksız ama otel restrant lobi gibi bir yerse pek mümkün
hmm kıvrımlı vücudun elbiseyi hoş göstermiş bence. siyah ince külotlu çorapla denemeni de tavsiye ederim.
elbise aslında vucut hatlarını daha iyi ortaya cikartiyor, doğru kullanildiginda ama corapla cok bogulmus gibi hissettim çünkü altimda altin bilekten baglamali topuklu var onla hic uymazdi teşekkürlerr
rıca ederim tabi siyah stilettolarını giymen gerekecekti, ayrıca tül edivenle bütün bakışları üzerine toplayabilirsin biraz abartı olur ama tercih senin tabiki.
aaa cok abartii olur sankiii shshshhs su an bile utandim attığım icin galiba sadece kaban giyip cikarim zaten sık bir yeri ayarladik cok sırıtmaz diye düşünüyorum kutlama sonuçta
Benim dediğim abartı şıklık, senin tercihin sade şıklık. Mekana göre, katılımcılara göre tercihini şekillendir. Ayva göbeğinde çok tatlı duruyor :)) Biraz daha utandayım asdklşljad
teşekkür ederim desteğin icinnn💗💗
rıca ederim...
Aşko senin fizik çok iyi de elbise hiç iyi değil ya
Yaşın doğruysa büyük göstermiş ama elbise güzel
Elbisen güzel ama üstünden kürk giymeye gerek yok buluzda yeter sana
Giyme böyle bir şey bu havada. Bu yanlış işte
doğum günü olan kişiden daha şık olmamak lazım bence :D
Elbise aşırı güzel, çok şık olur
aşırı kadınsı gösterdi o yüzden kararsiz kaldim ama evet şık gerçekten teşekkür ederimmm💗
mekan şık dediğin için gayet iyi geldi gözüme. Atakule'nin kulesinde yemeğe gidecek gibisin.
mekan şıksa uygun, devam.
teşekkür ederimm💗
ne demekk. kürkü görmedik ama çok abartıysa olmaz bak.
hayir cok abarti bir sey degil tabii kiiii daha crop bi kurktu ustune aksesuar tarzinda ama kaban giymeyi tercih edecegim hava soğuk
aynen bak kaban daha çok yakışır ve seksilik katar bence.
Ayakkabı gözükmüyor ne renk ve nasıl? Elbise yakışmış
ayakkabi acik sarı tereyag gibi ve bilekten baglamaaa teşekkür ederim
O da uymuş o zaman rica ederim her zaman
Diğer soruları kaçırmamak için takip attım
Giydin mi bunu,
hayır daha gitmedim ki
Anladım dün için sordun sanmıştım. Karar verdin mi
Bence yakışmış ama 2 gün olmuş giymiş bitmişte olabilir 😁
Çok iyi
teşekkür ederimm
Güzelmiş
teşekkür ederimm💗
Harika olmuş bu boş ver pantolonu
teşekkür ederimmmm 💗
Palto gibi uzun oluyor ya bacağa kadar ondan giy
kaban mi giymeliyim yani
Fotoğraftaki kişi sensen baya yakışmış
Güzel sende nasıl durur bilmem
Gayet güzel ve şık.
Bunun üstüne kürk olmaz
Tam kutlamalık zaten
Aşırı Seksi değilmi
çabuk soyarlar söyleyim
Üşümeyegeceni düşünüyorsan çok güzel bir seçim
İyi boyle
Çolk güzel olur ama sana yürürler
Her şey çok güzel
Çok güzel durmuş üzerinde
Normal
Gayet güzel duruyor
Gayet hoş bir elbise ve yakışmış
Tenin çok güzel
teşekkürlerrr💗
Rica ederim gördüğüm bu
Çok seksi
Çok güzelmis yakısır ablama
💗🫶
Güzele ne yakısmaz abla allah nazarlardan korusun seni özelden konusalımı arkadaş olarak
Acil baktım
foto senin mi
Gayet güzel olmuş
olmamış
abartı olmaz
Kötü
Güzel elbise
Fazla şık
Kürk abartı olur
Baktık
Süper
Gayet güzel