Iç çamaşırı kullanırken tercih ettiğiniz bir marka var mı yoksa nerden denk geldi ordan mı alırsınız? Marka kalite önemli mi? Eğer önemli ise Tercih ettiğiniz markalar nelerdir?İç çamaşırı marka
Vallaha markaya hiç bakmam, ama bazı sevdiğim markalar var. Mesela; silk&blue iç giyim. Bazen pazardan alıyorum çok da rahat oluyor, hafif göbeğim var göbek üstüne kadar alıyorum sanki hiç göbeğim yokmuş gibi oluyor süper vallaha. İç çamaşırımı sadece ben gördüğüm sürece sadece rahatıma bakarım, bu ama evlendikten sonra değişir. O zaman eşimin hoşuna gitsin diye marka, güzel şeyler giyerim.
Ama şu an sadece ben görürken markaya takmam, ona vereceğim parayla giderim bir şeyler yerim içerim gezerim, marka dediğin nedir ki.
Anlatım, bakış açısı herşey mükemmel. Benim gözümde tek bir eksiğin var: O da "marka dediğin nedir ki" den sonra "gülüm" deseydin tamamdı. +2 verecektim.(Nasıl olacaksa) Şimdilik +1 güle güle kullan.. :)
Bir ilişkim olduğundan dolayı tabiki kaliteli olmasına önem veriyorum..Marka olması şart değil, markasız olup pazarda satılıp kaliteli iç çamaşırları da mevcut..Arada sırada markalı da alıyorum tabi.Tercihen nbb.Ayrıca ilişkim olmadan önce de iç çamaşırlarım güzel ve seksiydi. İç motivasyon önemli :)
Bu konu bizzat içinde olduğum bir sektör olduğu için, şunu demeliyim ki bazı markalar hem iplik kalitesi hem kumaş kalitesi hemde dikim ve model olarak gerçekten daha iyiler. Örnek verecek olursam,La perla, Kom,Verdissima, Kim,Jolidon, Victoria's sekret, İnci,Les Jupons ve Stella McCartney ve silk&blue iç giyim ilk aklıma gelenler. İç çamaşır tercihinde marka önemli bence.
miorre çorap konusunda zaten iyiydi ve sonra iç giyim konusunada girdiler,ayrıca pier cardin in disbürütörlüğünüde yapıyorlar,fena değiller.Polat yıldız konusunda henüz net birşey diyemeyeceğim çünkü piyasada yeni tutunmaya pazar oluşturmaya çalışan bir firma onlar.Zaman gösterecektir
ben yeni yeni bu işlere giriyorum iç çamaşırı başta olmak üzere tayt felan alıp yurt dışına ihraç ediyorum yardımcı olabilirsen beraber ticaret yapabiliriz
teşekkür ederim ama inanın işim başımdan aşkın,ben bu sektörde ürün katalogu yapan kısımdatım.Bir ajansın sahibiyim.Yinede teklefiniz için çok teşekkür ederim
Geçen tacirim. net isimli siteden sipariş verdim iç giyim için. Gelen ürünler çok iyiydi, ürünün kutusu falan filan da iyiydi. miorre pierre cardin gibi markalar satıyorlar genelde. Ben miorre aldım çoğunlukla iyi ürünlerdi. Pierre cardin daha iyidir heralde ;) tavsiye ederim.. Buradan buyurun tacirim. net
ya ben bu marka manyaklığını anlamıyorum yaaa marka nedir yaa o çok ünlü bildiğiniz markalar hepsi küçük atolyelerde dikiliyor yaa 100 tl aldığınla 20 tl ye aldığın şey aynı yerde dikiliyor kumaş dediğn arasında milim farklar varr marka mnayklığına karşıyım
evet gerçekten ay ben marka olamzsa giymem ay ben surdan alırım su kadar para veririm diyen insanlar varya tahammül edemiyorum :):):) yani o markaaa marka dedikleri malların nerde kaç paraya dikildiğini kendi gözlerimle gördüğüm için bana çok aptalca geliyor.:)
marka takıntım yok ama kalite takıntım var, öncelikle kaliteli iç çamaşır giymek cildimiz açısından sağlıklı sonuçta kalitesiz bir çok kumaşta kanserojen madde var ve bu yıkansada tenimize değiyor. ben genelde kom,lorems,nbb,yeni inci markadalarını tercih ederim
bak iç çamaşırı benim hastalığım işte gözüme güzel göründüğü an dayanamıyorum alıyorum hemen doymuyorum almaya marka çokta önemli değil beğenmem yeter ama le jardin miss vera nbb loya kom victoria's secret ve özelliklede leg avenue süper oluyor bitiyorum
marka onemli değil ama pamuklu olması kanserojen madde içermemsi önemli.sizler içinde cok sıkmaması gerek.birde satın aldıkta sonra yuksek derecede yıkanıp kızgın utuyle utulenmeli.
cok hakklı dona degen üretim eli ...! vajinayada degmemeli :)) mikrop kapar ...birisi buradan bende anamın donunu giyerim diyor 2. el giyen yokmu hiç sizde :))
Kalite çok önemli. Annem hep pazardan alır. Bir yıkamadan sonra ordan burdan telleri çıkıyor. Ben nbb, yada La Senza'dan alıyorum. En sevdiğim La Senza. Öyle güzel ve rahatlar ki.
sutyen la senza'dan alıyorum külotlarım da victoria secret dan 3lülerden alıyorum daha uygun oluyor. bence iç çamaşırı çok önemli insanın kendisini iyi hissetmesini sağlıyor.
türkiye'de ki victoria secret a para verenler kusura bakmayın ama biraz '' enayi '' oluyorlar niye mi amerika da indirimde 3-4 usd olan kulot burda 30 - 45 tl arası degişiyor şaka gibi!
Hiç bir zaman marka takintim olmadı kusura bakmasın kimse ama ismi olmayan markalarda bile çok kalitelsi olabiliyor markaya değil ama kaliteye önem veririm
babannen pacalı lastikli giyer o donlara güler gecer :))) ahh gençlik ahhh. bzim zamanımızda yengeniz . yünlü paçalı , pacaları soguk girmesin diye lastikli idi :))içindekiler her zaman sıcacık , mis gibi fırından yeni cıkmış gbi kokar. tazecik dururdu :(( nerdeee şimdi ! ekşimsi bir koku ,açıkda kalmış üşümüş , tozlanmış, küflenmiş .daha yerken ufalanıyor :))
bence sen adama bakarak bunu söylüyorsun giydiği önemli değil benim fikrimce (çünkü burdaki seksi bir kadın olsaydı giydiğine pek dikkat etmezdim) dürüst olmak gerek :)
benim sevgilim erzurum!lu şeker cuvalından dikiyor :)) hatta fabrika damgaları bile var onlarıda desen ,tarz yapıyorlar güzel oluyor . donunun önüne hakiki erzurum şekeri, arka kısmınada 50 kg net damgası geldimi ? muazzam tasarım :)))
iç mi çamaşırı..? 100 beden bir kadınsan eğer, değil hint kumaşı,altın liflerden dokusalar,sana yine dokunmazlar... içinde taş gibi bi hatun varsa, üzerindeki don kokuyo olsa kim takar..? aklın yolu bir.. kimin umurunda marka...? kim bakar..?
Rahat tutsun yeter, 2 lira olan şeye 100 lira verirsem bir 100 lira da Psikolojik tedavim için ödemek zorunda kalırım hiç gerek yok.Kimseye sergi yapmak için almıyorum zaten.
Bayanların kullandığı bir tabir vardır kumaşın "yeri" derler, bu kalitesi dokununca verdiği hissi gibi bir anlam sanırım, dokunurum istediğim hissi verirse alırım, markası önemsizdir.
akşam bu yazılanları okudum saat 4.54 yerlere yattım sesli güldüm ya ben sayfayı seviyorum :)) ben mi merak mı ettiniz ? ben yazın fazla giymem ama alırken hiç markasına bakmadım :)
Rodi, clz , S. hill den alıyorum renk renk, desen desen :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Marka kullanıyorum ama bunu hava atmak için değil sağlık için tercih ediyorum kansorejen maddelerin kullanıldığı ürün kullanmıyorum kullandığım tek marka ARMANİ dir.
En İyi Cevaplar