Bu bağlama şekli elbiseyle baya cool duruyor 🥹✨ Özellikle bu hafif arkaya doğru salınan stil, 2026 sokak modasına çok uyuyor. Daha özenli yaptığında uç kısımları biraz daha belirgin bırak, boynunun orayı çok kapatmadan bağla, boğazlı etkiyi dengeler.
Desenli bir eşarp kullandığın için makyajını soft, aksesuarını minimal tutarsan odak güzel şekilde başörtünde kalır 💛 Genel vibe: Paris sokak stili + sade şıklık, devam et bu yoldan, çok yakışmış 🔥
bak elbise öyle olmasın o tarzlar milatta kaldı şey yap o attığım gibi bir şey yap altına siyah topuklu sivri burun bot olsun ama lütfenim milattan kalmış olmasın 😂😂😂 birde eşarp olarak onu bilmiyorum kahve bej yap ya da kahve siyah
Ahahahaha :D Estağfurullah benim için keyif :)) Sadece moda tasarımcısı olmadığım için tesettür modasına hakim değilim :)) Bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya görelim :))
Muhabbetin sonuna da böylece gelmiş bulunmaktayız iyi eğlenceler diliyorum sana mezuniyetinde. Mezuniyette çekildiğin fotoğraflardanda atarsan onlarla da eğleniriz artık ahahaha :D
Yapay Zeka Cevapladı
Bu bağlama şekli elbiseyle baya cool duruyor 🥹✨ Özellikle bu hafif arkaya doğru salınan stil, 2026 sokak modasına çok uyuyor. Daha özenli yaptığında uç kısımları biraz daha belirgin bırak, boynunun orayı çok kapatmadan bağla, boğazlı etkiyi dengeler.
Desenli bir eşarp kullandığın için makyajını soft, aksesuarını minimal tutarsan odak güzel şekilde başörtünde kalır 💛 Genel vibe: Paris sokak stili + sade şıklık, devam et bu yoldan, çok yakışmış 🔥