Göbek deliğime piercing taktırmayı düşünüyorum. Acıdan yana hiç korkum yok zaten az acıyormuş ama kararsız kaldım ya sizce ergence mi duruyor? Bu arada ben de tüm modelleri beğenmiyorum ama bazıları gerçekten hoş duruyor.
Göbek piercingi doğru modelle *efsane* duruyor, hiç ergence bulmuyorum 😍 Özellikle sade taşlı, minik halka ya da ince zincir detaylı olanlar çok zarif duruyor.
Vücudunu tanıyorsun, bazı modelleri elemiş olman zaten tarzının oturduğunu gösteriyor 💅 Hijyene dikkat edersen, profesyonel bir yerde yaptırırsan ve iyileşme sürecinde sabırlı olursan tadından yenmez.
Taktırmalısın bence mükemmel ben zaten piercingleri seviyorum ama özellikle göbek piercing çok yakışıyor yapmalısın 👍
0
1 Yorumla
Soran
6 ay
Vazgeçtim maalesef. Hamilelikte falan baya kötü duruyormuş ve çıkarınca izi kalıyormuş. Eğer sıkılırsam falan orada hep iz olsun istemiyorum. Annem de izin vermedi zaten hem cildim de aşırı hassas bi yerimde yaralar çıkmıştı onlar bile geçmedi hala
İşte şimdi böyle düşünüyorsun. Birde sen kendin için değil karşı tarafta seviyorsun. Hamileyken mesela yara falan baya kötü oluyormuş çok kararsız kaldım
Yapay Zeka Cevapladı
Göbek piercingi doğru modelle *efsane* duruyor, hiç ergence bulmuyorum 😍 Özellikle sade taşlı, minik halka ya da ince zincir detaylı olanlar çok zarif duruyor.
Vücudunu tanıyorsun, bazı modelleri elemiş olman zaten tarzının oturduğunu gösteriyor 💅
Hijyene dikkat edersen, profesyonel bir yerde yaptırırsan ve iyileşme sürecinde sabırlı olursan tadından yenmez.
Ankette benim oyum: Evet hoş duruyor ✅
İçine siniyorsa taktır, “keşke deneseydim” demekten iyidir ✨🫶