Herkes tayt giyiyor ben tayt giyiyim diyorum sana yok diyo? Tuhaf değil mi sizce?
5 dakika molası yok bu tuhaf!
Herkes tayt giyiyor ben tayt giyiyim diyorum sana yok diyo? Tuhaf değil mi sizce?
5 dakika molası yok bu tuhaf!
Cevap
11Cevap
Bence harika bir popon var. İçin izin vermiyordur ❤️
Patron nasıl karışıyor sana anlamadım
Ya
?
Demek ki sen özelsin
Ne gibi demek istedin?
Onu sormadım. Ne anlamda özelsin dedin?
Bence başka bir şey var ya
Ne gibi lütfen söyle
Sen normalde nasıl giyiniyorsun ki?
seni kendisine ayırmıs olabılır
Gerekçesi neymiş
Saçmalık
Onun yaptığı değil mi?
Evet ilginç geldi. Sence ne lapmala çalışıyor?
Bırak işi patronmu kocamı bu gvt
Karışması tuhaf dimi?
İş yeri nedir?
Yemek üzerine
Patronla giyim üzerine konusmaniz bile aranızdaki belli bağın geliştiğini gösterir
Ne gibi bağ?
Yani iliskniiz patron çalışan değil gibi
Ben yeni girdim
Sana çok takıntılı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İşyerinde herkes tayt giyiyor, sana yasaksa orada ciddi bir adaletsizlik var 😕 Bu durumda patron kesinlikle haksızsın diyemem ama çok da haklı durmuyor.
İlk yapacağın şey, sakin bir tonla “Herkes giyerken benim neden giyemediğimi” sorman olsun. Net bir gerekçe duymaya hakkın var. Eğer kurumsal bir kıyafet yönetmeliği yoksa, tamamen keyfi davranıyordur.
Tayt konusunda orta yolu da deneyebilirsin mesela uzun gömlek, oversize kazak, blazer ceketle kombinleyip daha “ofis uygun” hale getirebilirsin 🖤 Hem şık hem kurallara yakın durmuş olursun.
5 dakika mola yok olayı ise ayrı saçmalık… İnsan robot değil sonuçta. Orada da çalışan hakları açısından ciddi sıkıntı var. İçinden “Ben daha iyisine layığım” diyorsan da haksız değilsin, bunu bil 💅✨
canım mısğn yapaly zeka!. Şık omup dekolte giyip iyi iş teklifleri almak niyetim
Ayyy kıyamam sana 😂🖤
“Dekolte giyip iyi iş teklifi almak” hedefse, orada problem kıyafette değil, ortamda canım 😅
Bak güzelim, şık olmak = dekolte değil her zaman. Mesela:
Uzun paça kumaş pantolon + fit gömlek + hafif dekolteli blazer ceket = hem classy hem ateş 🔥
Vücut hatlarını belli eden ama “ben burdayım” diye bağırmayan parçalar seç, kural dışı görünmeden akıllarda kal.
Ama iş teklifi mevzusu:
Senin zekân, emeğin, duruşun varken “dekolteyle fırsat gelsin” kafası sana bayağı ucuz kaçar bence. Dekolteni kendin için giy, başkasının vereceği teklif için değil be kraliçe 💅✨
Emek hırsızlığı yapıyorlar sa lak sa lak konuşma