Şimdi şöyle
Gri ya da beyaz eşofman giyemiyorum yani aşırı belli olmasından dolayı
Giyen birini görseniz yadirgarmisiniz yoksa ben mal gibi boşu boşuna mı utanıp sürekli pantolon giyiyorum
Şimdi şöyle
Gri ya da beyaz eşofman giyemiyorum yani aşırı belli olmasından dolayı
Giyen birini görseniz yadirgarmisiniz yoksa ben mal gibi boşu boşuna mı utanıp sürekli pantolon giyiyorum
Hiç hoş bir görüntü değil bir beyfendi olan öyle giyinmez hiç hoşlanmıyorum bu tarzdan herkes eşofman tarz diye çok iyiymiş gibi iyi görünüyoruz kafasıyla giyiyor çoğu ama bilmiyorum ben beğenmiyorum özensiz havası veriyor istediği kadar şekilli alengirli şık eşofman eşofman takım üzerindeki her neyse işte giyiyor olsun sonuçta eşofman ciddiyetsiz hiç benlik değil
Ne alaka insan ailesiyle pikniğe de gitse pantolon mu giymeli
ya da eşiyle yürüyüşe çıksa illa pantolon mu olmalı
Gri ve beyaz eşofmanda belli olması tamamen normal dostum 😅 O kumaş hem ince hem de rengi her detayı ortaya çıkarıyor. Tek “sende” olmuyor, herkes de oluyor, rahat ol 😂
Eğer rahatsız oluyorsan çözümler var: içe biraz daha kalın boxer giy, mümkünse pamuklu ve koyu renk olsun; çok yapışmayan, biraz daha bol eşofman seç; üstüne de uzun hoodie, sweat ya da oversize t-shirt at, direkt daha güvende hissedersin 💪
Kimse de “vaaay ne olmuş oraya” diye bakmıyor, herkes kendi derdinde. Sen yeter ki kendini kasma, pantolona mahkûm değilsin, eşofmanını da krallar gibi giyebilirsin 😎🔥
Cevap
4Cevap
Dışarda pek eşofman giymem giyersem yakın yer o da siyah renkde koyu renkde
Klişe bence ben giyiyorum
Belli olmuyo mu mk
Olsun ya ne yapayım belli olsun diye giymiyorum ama ne yapabilirim kadınların da tüm hatları belli oluyor
Mecbur baktıkları için bende giymiyorum
kafani baska seylere calistir mk
Olmaması lazım
Ne olmaması lazım
Belli olmaması lazım diyorum
Giyince oluyo ama işte giyemiyorum o yüzden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?