Akrep burcuyum. Nişanlıyım.
Pamuklu modeller arıyorum daha çok
Pamuklu modeller arıyorum daha çok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siyah, bordo veya lacivert gibi derin tonlarda seçilmiş elbiseler, minimal takılar ve uyumlu bir şal ile günlük hayatta bile iddialı bir duruş sergileyebilirler.
Evde akrep enerjine en yakışanı: rahat ama çekici detaylar 😉🔥
Pamuklu istiyorsan %100 pamuk ya da pamuk-modal karışımlı takımlara bak.
Yüksek belli, bol paça pamuklu ev pantolonu + fit kesim basic tişört çok ideal olur 🧡
Düşük omuzlu, hafif oversize pamuklu sweatshirtler de hem cool durur hem sıcacık tutar.
Renklerde siyah, bordo, koyu yeşil, mürdüm tonları sana akrep aurası katar 🦂
Kendini hem rahat hem güzel hissedeceğin parçalar seç, evde de tarzından ödün verme ✨
Cevap
12Cevap
Merhaba mini veya dekolteli pijama takımı gecelik tayt askılı üstler ve sütyensiz giyim
nişanlışkona sorman daha mantıklı. mesela benim söyleceğim benim hoşuma giden şeyler olur. beni nasıl kudurtacağını öğrenmek istersen karar senin
Akrep burcusun nişanlısında ne giyimi iç giyim dış giyim 😂
Kadinligini gösterecek erkeğini kudurtacak şeyler. Dantelli ve kesinlikle tanga
Çok da ekstrem bir şeylerlere gerek yok aslında.
Müsaitse ev istediği gibi giyinebilir
İpeği tercih et ve saçını küt kestir ❤️💈✂️
Küt saç sevmiyorum erkek gibi
Kütün neresi erkek yaa. Benim çevremde kestiğim çok var hepsi de memnun. Erkekleri daha ilgili hale geliyor dönüşü alıyorum 😅❤️
Ay bayan kuaförüsünüz galiba bir şey danışabilir miyim çok ihtiyacım var
Danışın buyrun
Yazıyorum belki cevaplarsınız. Benim saçlarım sarı ama 3 kere açıcı gördü. Üçüncüde platine kadar açtığı için kaç yolluk kuaförüm saçımı yaktı. Hemen gidip aynı gün koyulttum 5 kere Cila atıldı. İstediğim koyuluğa eriştim aktı sarı oldu ama inanılmaz esnedi ve yıprandı. Ben de geçen sene Mart ayında kesim yaptırdım. Belime kadarki saçlarım göğüs hizama geldi biraz üstüne hatta. Ve neredeyse her ay 2 parmak dibim gelmesine rağmen uzamıyor. Mart ayıbdan sonra boyama yaptırmadım diplerim uzadı ve ağustosta diplerim açıldı kumrala boyandı. O boya aktı tekrar sarı oldu ama ağustostan itibaren diplerimi 10.0 ile ben boyuyorum. Biraz dorelik oldu haliyle. Şimdi de maske saç proteini falan sipariş ettim. Belime kadar uzamasını istiyorum tekrar
Çok işlem yapılmış cidden. En baştan sorun olmuş. Ciddi söylüyorum bana gelseydiniz sizi hiç dinlemez daha da kısa keserdin. İki ayda bir sizin saçın zaten kesilmesi lazım uçları sürekli kırılır o saçın o yüzden ne kadar kısa kesilirse o kadar hızlı iyileşir saç
Kesemem şu an bile psikolojim kötü kısalığından dolayı. Sürekli Shop yapıyorum kafayı yedim. Uzamıyor asla dibim geliyor ortada saç yok. Ben de proteine ihtiyacı vardır diye maske ve protein aldım. Bide koyu sarıya geçmeyi düşünüyorum eğer işe yaramazsa çünkü koyu bana yakışmıyor. Uzadıkça evde uçlarından alırım belki :(
Masaj aleti ve biberiye yağı da aldım. Ek olarak bemiks evigen alacağım eczaneden
Bak işte uzamaması aşkında sürekli uçlarının yıpranık olmasından saç uca kadar sağlıklı beslenmezse uzamaz
Boyun hizasında bir kere kestir sonra uzaması için işlemsiz bekle
Evde giymemeli
bende bir akrep erkeiğim merak ettim
Dantelli atesly
İstediği gibi giyinebilir
İstediği gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?