Eşiniz ya da sevgiliniz ikiniz için de anlamlı olabilecek şekilde bir çift dövmesi yaptırmak istese, bu isteğe cevabınız ne olurdu? Cevabınız evetse bu dövme ne olurdu?
Biliyorsunuz diğer tarafa götürebileceğimiz tek şey dövmelerimiz 💁🏻♀️
ben hiç bir şekilde dövme yaptırmam bence sağlık açısından çok sağlıksız ve pişman olsan silinmez hem her sevgililikte devam etmez dimi? bence sağlıksız ve bence bir insan kendi sağlığını önemsemeli
ama kanser bile yapıyor ortam önemli abla ama ciddi hastalıklara yer açıyor açıkçası ben kendim güzeliğe önem versemde sağlığım daha önemli yaptırana saygım var ama bence bir insan devantajlarını çok iyi düşünmeli gerçekten yaptırmak istiyorsa iyi ve kötü yanlarını iyice bilmeli, kanser vb riksli hastalıkları olabilmeyi göze alabilmeli sonra pişman olmuyacağındanda çok emin olmalı hevesle değil gerçek istek ve iyice düşünerek dövme kararı alan insanlara saygı duyuyorum ama iyice düşünmeden hevesle sonucu bilmeden yaptırana saygı duyamıyorum evet çok gencim aslında reşit olmama yedi ay var ama dediğim gibi abla bazı şeyler güzel gözüksede her şey toz pembe değil önce sağlık önemli
evet maalesef haba kirliği alerjiler filan çok kötü ona maalesef bir şey yok ben çok küçüken dövmeye heves etmiştim 8 veya 9 yaşındaydım bir ara ciddi şekilde istiyordum sonra dövme olanların pişman olunca sildirmedeiğini dövme olanların kansere ya da başka şeylere kapıldığını öğrenince heves gitti ne yapalım artık A101 deki ya da diğer zincir marketlerdeki geçici dövmelerle idare ediyoruz
müge anlı izliyor musun bilmem eskiden çok izliyordum şimdi bıraktım bu sene müge anlıya biraz gıcık oldum diğer senelerde izliyordum ya sevgi izi dövme sayılır mı bilmem aa hem faydası var hemde çıkmıyor sevgi izi yaptırsam mı diye çok düşünüyorum?
Çok sıkıntılı soru aslında. Ya sadece onu hatırlatacak bir dövme couple dövmesi olacaksa yaptırmam. Ama benim hayatımda başka izler taşıyan bir şeyi dövme olarak yaptıracaksak olabilir.
Couple tattoo olayına sıcak bakıyorum ama şartım net: İkimiz ayrılsak da bana tek başıma anlamlı gelmeli 😅✨ Mesela aynı dövmenin aynısı yerine, tamamlanan iki parça çok hoş oluyor. Biri anahtar, diğeri kilit değil de; biri dalga, diğeri güneş; biri kalp atışı, diğeri o tarihin koordinatı falan olabilir. Sen de partnerinle ortak bir sembol bul, ama onu “biz” kadar “sen” de taşıyabil 🤍🖤
Siyah soluyor diye 2. Dövmemi kırmızı yaptırdım daha hızlı soldu 😪 revize istiyor şimdiden, ne yaptırdığına ve kime yaptırdığın çok önemli asla ucuza kaçılacak bişey değil. Şahsen erkeklerde siyah çok daha şık durur.
Çok kaliteli 15gün garantili geçici dövmeler var, çok gerçekçi duruyor kaybolurken de rezil durmuyor, onlardan deneyebilirsin bölge konusunda emin değilsen, ama bağımlılık gerçekten şu an sırt mı kaburga altı mı arada kalmış durumdayım 😪
Ben minimalistim çoğu kişi görmüyor bile çok minik şeyler , koyu büyük büyük şeyler değil ve zaten yaramaz ortamcı değilim asla, o yüzden bana yakışıyor ☺️