bana keşke 2200 liralık telefon alacaklarına estetik için para verselerdi.
telefonumu satsam zaten artık o para etmez ki babam mahveder beni :(
bilmiyorum ki benim de yaptırmam lazım ya güzeldi burnum benim çok kırıldı şimdi çıtır çıtır sesler geliyor dokununca :D
doktor şart demişti ama ben olmamıştım olmayı da düşünmüyorum ya iyiyim böyle sevmem ben öyle ameliyat falan yine kırılacak zaten :P
tek sorunu görüntüsü biraz garip yamuk gibi :D bir de dokununca kanıyor :P
bana denilen fiyat 5.600 dü de parasında değilim ben yaptırtmam o olayı canım tatlı :D
En az 2000tl gider daha fazlada yukari çıkar o fiyat.
Bu miktar çok az, iyi doktorların fiyatları çok daha fazla oluyor. Bu ücrete bulsan bile güvenebilecek misin? Bu da var.
Burada burun estetiği bölümünde yararlı bilgiler var. Göz gezdirmen iyi olur. Hatta kendin için de ayrı konu açarsan yardımcı olanlar çıkar mutlaka.
olabilir tabi bende bu yaz yaptırıcam 5 6 bin ayırdım ama ankarada 10 binden başlıyor iyi doktorlar :)
Cevap
11Cevap
Postu 1 yıl önce atmışsın ama yinede olmamışsan bilgilendirelim su an 2020 ve herşeyin fiyatı baya arttı ben küçüklüğümden beri nefes problemi yaşıyorum görüntüsü de kötü kemerli ucu düşük vs gittim özel hastaneye ( Memorial Diyarbakır Hastanesi ) sadece muayene 375 lira ( bu doktordan doktora değişir benimki prof. ) Ve muayene oldum fiyat biçildi 10150 lira ne yaptım ne ettim 8500 e anlastik 6 Kasım da tahlil yapılacak covid test falan 9 kasim ameliyat hadi hayırlısı senin de hayal kırıklığına düşürmek istemem ama şu an 5 binden aşağı özelde mümkün değil ama nefes sorunun varsa aile izniyle ücretsiz yapilabiliyormus ücret alınsa bile az bir Mevla ama doktorunu iyi seç devlette çok kaliteli doktorlar var simiden geçmiş olsun :)
Özeli bırakın devlet hastanelerinin çoğu bile bu rakamlardan daha fazlasını istiyor. Maalesef özel hastanelerde 1000-1500 liraya burun estetiği yapacak bir hekim bulamazsınız.
Sağlık sorunun vs gibi şikayetin yoksa yaptırma. Günah vs gibi şeylerden bahsetmiyorum inanç kişisel birşeydir. Doğallığı bozma bence estetik yapılan burunlar çok absürt duruyor. Kendini belli ediyor.
Olmuş biri olarak soyleyim estetik yaptiktan sonra begenmiyceksin genelde bayanlarda böyle oluyor
Ne kadara yaptırdın. Özel miydi devlet miydi
Ben o parayı bulana kadar uçar mıki fiyatlar
dediğin giyata burun estetiği olamazsın, Biriktir bence birazcık daha kas kendini 6 ile 10 bin arası felandı herhalde
burnunun fotoğrafını çeksene yandan ve önden merak ettim
bence biraz daha biriktir 3.550 civarına bulabilirsin daha aşağısına pek te güvenme biriktirmeye bak
Olabilirsen de lütfen olma! Çünkü çıkan sonuç seni şu ankinden daha mutsuz eder. İyi bir estetik ameliyatı 15binden başlıyor.
Bende ucunu kaldırtıp hafif küçültsünler istiyorum bunun fiyatı ne kadardır tahmini?
Ben de merak ediyorum aynısını
Ben 1 sene önce araştırdığımda 3 bin TL civarına yapanlar vardı.
Ben o parayı biriktirene kadar fiyatlar değişir miki
Yok çok oynamaz bence.
1000 tl ye anca burun kıllarını temizlerler
bende araştırıyorum estetik için 4 binden aşağı yok
Özelde o fiyata mümkün değil
Yaşadığım yer küçük ama.
Mesela kuzenim geniz eti ameliyatı oldu aynı hastanede. Kemik almayla beraber 500 liraya yapmışlar
3000 3500 arasi arkadasım olacak
Peki teşekkürler :) bir de hangi şehir
Ankara:)
İyiymiş :)
Hangi hastane. Ve de fiyat konusunda nasıl anlaşmış
öğrenci oldugumuzu öğrenince bazı araştırma hastaneleri indirim yapıyormuş ya.
ve de özel hastaneler de olur mu bu.
Okadar detay bilmiyorum ama sorabilirim daha sonra özelden yazarsan
Yazarım mesela ne zaman
Öğleden sonra
Peki iyi günler :)
Mesaj atamadım dün k. Bakma. Şimdi müsaitsen atayım mı
Atabilirsin sorun degil
o fiyattan daha fazladır bence
İstanbul'da Fatih Dagdeviren var onu ara sor
5.000 TL civari olması gerekiyor
5 binden başlıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?