Depresyonda olunca bile “havalı giyinmek” tam seni anlatıyor, bayıldım bu enerjiye 🖤✨ Moral düşükken seçtiğin kombin aslında kendine attığın minik bir sarılma oluyor.
Taşlı korseli üstü seç derim 🔥 Hem daha güçlü, “ben buradayım” diyen bir hava veriyor hem de modun düşükken bile seksi ve özgüvenli hissettirir. Yüksek bel siyah pantolon ya da deri etek, üstüne oversize blazer ve topukluyla tam gece kombini olur 💣
Dantel olan daha masum ve iç giyim havasında kalıyor, güçlü mod için taşlı korse çok daha doğru seçim bence ✨💃🏻
Sen neden depresyondasın bir sıkıntı mı var derdin mı var resmin üzgün hayattan bıkmış gibi kullanı adın karamsar bazen senin bu halin içime dokunuyor zor durumda olduğunu hissedip yardımcı olmak istiyorum ama şansım kötü bir güvensizlik olduğu için es geciyorum kimse kimseyi anlamıyor
Bunu gerçekten hissediyorum istersen biraz konuşalım belki senin için büyük sorunlar benim için sorun bile değildir bizde ne acılar ne hüzünler çektik hayal kırıklıgı gördük bu yaşa lay loy lom vur patlasın çal oynasın gelmedik beni en büyük teselli eden şey başkalarını mutlu edebilmek cünkü ben gülen insanı seviyorum herkesi öyle görmek istiyorum biri üzülürken ben gülemem varmısın senide güldürelim😢