Canlar parmak arası terlik giyer misiniz? Rahat bulur musunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılGiymeyi sevmiyorum. Yazın ilk giydiğim günlerde parmak aram tahriş oluyor. Kullanımı normal terliklere göre rahat değil. Normal terliklere göre görüntüsü daha çirkin...
(Bu arada bir erkeğin ayağında ilk kez parmak arası terlik gördüğümde eşcinsel sanmıştım o kişiyi. Erkeklerinde giydiğini sonradan öğrenmiştim :D )12 Yorumla- +1 yıl
Hahahah yok canım öyle bir şey tabii ki düşünmüyoruz 😀😀
- +1 yıl
Yok ben ilk kez gördüğüm için öyle sanmıştım. Ondan önce hep kadınların ayağında gördüğüm için öyle zannetmiştim. Sizin öyle düşünmediğinizi biliyorum zaten :)
En İyi Cevaplar
Maalesef giyemiyorum, kendimi pek rahat hissedemiyorum. Ama giyenleri de yargılamak haddimize değil. Özellikle giyen arkadaşlar için nahoş yorumlar yapılıyor.
30 Yorumla
+1 yılbence her ne kadar iğrenç bir görüntüsü olsa da artık normal terlik giyenleri dışlar gibi bakıyorlar. sırf bu yüzden giyerim.
10 Yorumla
eskiden giyerdim lakin içe basıyorum ve terlik sağa fırlıyor ayağım sola :DD:D o yüzden hiç rahat edemem :D
02 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bende denemek istedim senin gibi oldum attım bir köşeye
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
298Cevap
+1 yılplajda bir erkek olarak saşkkıdıd sakkıdı ayama vurudura vurdura yurumek cok hosuma gider :D mavi ve hos bir beyazı olan parmak arası terligim cokda rahat oluyo sadece içine kum kaçınca ayamı çiziyo rahatsız ediyo alırken o parmagan arasına giren yerin yumusak olmasına dikkat edin:D
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :))
+1 yılben giyiyorum neden giyilmesin mi? ayıp mı? günah mı? kıroluk mu? afedersiniz millet kıçını başını açıp geziyor ayıp olmuyorda, parmak arası giyincemi yadırganıyor? kendini maymuna benzeten insanlar varken parmak arası giyenler neden gözlerine batıyor insanların anlamıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Ya canım rahat diye giymiyorum ben. Giyenlere bir şey demiyoruz
+1 yılKızların giymesini anlarımda erkeklerin giymesi nedir :/
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende anlam veremiyorum :D
Kesinlikle giymem carsiya cikmam inan sadece bizim evin sitesinden asagi inerim ve yazin plajda felan yoksa katiyen carsiya felan cikmam şort giyerim ama o ne ya öyle igrenc abi. d yazin plajda felan tamam da erkek delikanli olmali ne o öyle yuvarlak gibi carsida gezenlerde var d. d
10 Yorumla
+1 yılYazın ben :D galeri2.uludagsozluk.com/.../...-giymek_437348.jpg :D
21 Yorumla- +1 yıl
hahah :D
Kardeş Ben Deniz Kenarında yaşıyorum parmak arası terlik mecbur giyiceksin seviyorumda bazıları ben giymem diyor normal terlikte plajda çok kötü duruyor millet ayağına bakar valla :D
03 Yorumla- +1 yıl
Herkes zaten plajda giyiyormuş
- +1 yıl
Niye kızdın şimdi kötü bir şey demedim ki
+1 yılYazın Ayağımda hep olur :) Adanada genelde herkes böyle..
https://i.hizliresim.com/vg66qA.jpg23 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl fotoğraf be oglum madde bagımlısının sızmış hali gibi. :D :D ++++
- +1 yıl
@_Anastasia @uuyuzz 😂😂😂😂
Terlik, sandalet gibi şeyleri sevemedim hayatım boyunca...
Mümkün odukça giymem, mümkün olmasını da sağlamak için elimden geleni yaparım. :)02 Yorumla- +1 yıl
Ooo sen terliklerini tümüne karşısın
+1 yılacil çıkmam gerekiyorsa bakkala fırına ya da arabaya hiç bakmadan giyer inerim :) 100 metreyi geçmez gittiğim yer yazın şortla dışarıya bile çıkmam.
02 Yorumla- +1 yıl
:D ddd
- +1 yıl
Şortla dışarı çıkınca sanki çıplak mışım gibime geliyor :)
+1 yılya kimse giymemeli böyle berbat görünüşlü ve rahatsız bir terliği benim özellikle erkeklerde görünce midem bulanıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
+1 yılartık bu soruyu görmekten kusucam :D
sırf gözükmesin sağ tarafta diye cevaplıyorum
evet giyerim ama çorapla giymem :D11 Yorumla- +1 yıl
😆😆😆 Çok teşekkürler cevap için
+1 yılYazın aylık 5 çift eskitirim :)) inanmıyorsun takip et :)
01 Yorumla- +1 yıl
İnandım 😄
hem hastalık yapıyor hemde ayakda durması zor olduğundan diğerlerini kullanırım.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi bir hastalık
- +1 yıl
İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre yılda 200 bin kişi parmak arası terlik yüzünden hastanelik olduğunu belirtiyor.
Araştırma, ülkemizde 'şıpıdık' olarak da bilinen ve rahatlığı nedeniyle tercih edilen parmak arası terliklerin ciddi sağlık sorunlarına davetiye çıkardığını gösterdi.
Araştırmaya göre, hastaneye en çok başvuru nedeni bilek burkulması. Ancak terliklerle takılıp düşerek kolunu veya bileğini kıranlar da var. Parmaklardaki ağrı ve şekil bozuklukları şikâyetleri de önemsenecek boyutta.
Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Gökçe Mık'a göre, yere yapışık olan ve topuk kısmı bulunmayan bu terlikler, çıplak ayakla dolaşıyormuş gibi etki yapıyor ve yerdeki bozukluklara yeteri kadar yanıt veremiyor.
"Anatomik tabanlı, ayakları yerden biraz yükseltecek, önü açık olmayan veya en azından önünde koruyucu bir bant bulunan terlikleri tercih edin."
– Bacak, diz, kalça ve sırt bölümlerinde ağrılara sebebiyet verebiliyor.
gibi sonuçlar ortaya çıkar. araştırdım hatta
Giyinmem her an ayaktan firlicak gibi hissediyorum :)
01 Yorumla- +1 yıl
:D ddd
+1 yılBugün parmak arası terlik giyen, yarın tanga giyer... derler :)
02 Yorumla- +1 yıl
Yok canım daha neler
- +1 yıl
derler derleer, yapmasa da yaptı derler...
+1 yılHiç sevmem, dış görünüş ve rahatlık açısından eksik buluyorum.
10 Yorumla
+1 yılahhaaha ben yaz oldu mu okula parmak arası terlikle gidip geliyorum :D
01 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅
Plajda giyerim. Onun dışında yazın sandalet veya tomy falan takılırım.
02 Yorumla- +1 yıl
En çok plajda tercih ediliyor galiba 😮
terlik pek giymem ama giyersemde parmak arasi giyerim en rahat terlik sipidik sipidik
01 Yorumla- +1 yıl
Şıpıdık Şıpıdık 😅😅😅
Plajda bayanlara tabiki parmak arası terlik ama sokakta mahallede filan bayanlara özellikle topuklu terlik çok seksi duruyor.
00 Yorumlaparmak arası terlik ; araya kaçan kilottan daha çok rahatsız ediyor ( ikisi de gıcık ama terlik daha gıcık )
00 YorumlaModa & Stil konusunda 343 cevap paylaştı. Giyerimde parmak arası terlik ne yane bir espiri mi var?
yorumlara bakınca...01 Yorumla- +1 yıl
Yok yok espiri yok.
Plajda giyerim sadece ama acayip rahatsiz ya parmak arami acitiyor.
05 Yorumla- +1 yıl
Plajda bile giymem :D
+1 yılyazın en fazla tercih ettiğim terlik türü.. ilk başlarda biraz farklı gelebilir yara dahi olabilir, ayak alıştıktan sonra hiç bir problem çıkmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Rahat edemiyorum bir türlü
- +1 yıl
Alışmaya alakalı
+1 yılya cidden cebime para koysalar o şeyleri giymem... :)
00 Yorumlaönyargılıydım. ilk giyince çok garip geldi. 3 yıldır parmak arası giyiyorum.
00 Yorumla
+1 yılzorunluysam neden giymeyeyim?
ucu kapalı terlik tercihim
serce parmagım illa bir yere carpıo yoksa00 Yorumlabütün yazımı onla geçiriyorum ayağımdan öçıkarma parmak arasıyla ülke geçtiğim oldu
01 Yorumla- +1 yıl
Helal :D
benim aklım parmaklarımda kalıyor onu giyinince.. kısa olunca. tut ki çıkmasın:)
00 Yorumlagiyemem rahatsız olurum çok feci :D sadece havuz kenarında falan anca 3 dklık :D
02 Yorumla- +1 yıl
O bile cok
Yazları benim için vazgeçilmez olanlar espadril ve parmak arasıdır :)
00 Yorumlaİtici geliyor bana, giyilecek yer var giyilmeyecek yer var.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 355 cevap paylaştı. Bir kez giydim bidaha da giymedim o ne biçim şey öyle ya hem hiç rahat değil hemde kötü görünüyo
00 Yorumla
+1 yılGiyerım cokta severım ama erkeklere yakıştıramıyorum ya
00 Yorumla
+1 yılgiyerim bence rahat özellikle tatilde ya açık ayakkabı (sandalet) ya da parmak arası terlik kullanırım
02 Yorumla- +1 yıl
Ben pek rahat edemedim alışamadım daha doğrusu.
- +1 yıl
çocukluğumdan beri giyerim ben
+1 yılasla..! bozar beni giyene de saygı duyarım ama hoş durmuyo bence...
10 YorumlaGiymem diyenlerin alayı giyiyor kesin :) ben giyerim rahat ve en azından diğer terliklere göre biraz daha gösterişli diyebilirim güzelini aldıysan tabi :)
00 YorumlaÖlüyorum su erkek psikolojisine... Size parmak arası terlik demişler g-string muamelesi yapmayın suna :) korkmayın Seksi olmayacaksınız :)
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahah 😂😂
Giymiyorum. daha doğrusu giyemiyorum aşırı rahatsız edici :).
00 YorumlaGerçekten çok tarz olanları var. Yazın akşam dolaşırken şortun altına 10 nümra oluyo
00 Yorumla
+1 yılsadece yazlıkta giyerim. gayet rahat buluyorum. ortamına göre.
00 YorumlaPlajda sadece.
Oda ayaklarım ıslakken kaymasın diye.00 Yorumla
+1 yılevet koca ramazan boyunca okula parmak arası gittim kezban gibi :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ya bir git
+1 yılTabanı sert olanlar acıtıyor ama sünger gibi olanları seviyorum ben :D
00 Yorumla
+1 yılbiraz kalıtelisini alırsan rahat ama gidip pazardan 5 10 liraya alırsan vay o ayağının haline
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ucuz etin yahnisi olmazmış
+1 yılilk defa geçen yaz kullandım güzeldide bu yazda kullanırım kime ne
01 Yorumla- +1 yıl
Atarlı genç
+1 yılben giyemiyorum ya. tanga giymiş gibi hissediyorum :D
01 Yorumla- +1 yıl
:Dddd
+1 yılBasta rahatsiz ediyo sonra alisiyosun zaten zaten ben ilk basta rahat edileni gormedim... Açilir abi duzelir abi alisirsin abi ayakkabiya gore sekilleniyo ayaklar
00 YorumlaModa & Stil konusunda 321 cevap paylaştı. önyargı ile yaklaşıyodum, giyenlerle dalga geçiyodum. bir deniyim dedim, şimdi başka terlik giyemiyorum :D
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D
- Moda & Stil konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılbir erkekte hiç iyi durmuyor yavsakca bir tarz giyenlere saygım var ama tarzı hos degil
00 Yorumla
+1 yılİlk giyince çok uyuz bişey oluyor sonradan çok rahat geliyor :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ama yine benimseyemedim hoş değil :D
+1 yıleweeet havuza takılıyorum... mecbur :)))
ötekiler artık sarmıyo... :)00 Yorumla
+1 yılsıcak ve üstümde güzel bir sort varsa neden olmasın
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılAraya giren şeyleri seviyorum ^_^
Ve terlik diyince normal terliğim yoktur.00 Yorumla
+1 yılKış ayında bile evde parmak arası terlik giyiyorum çorap giymem zaten, çok rahat ve kayma yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Tövbe bismillah kayma yok derken
+1 yılherkez giymem yazmıs cevaplayanların yarısından fazlası giyiyor bnde giyerim yazın bakkal telligim. d
00 YorumlaEvet giyerim yazin hatta sAndeletlerim bile parmAk arasi olur cok severim
02 Yorumla- +1 yıl
O derece yani 😕😕
+1 yılgiyerim tatil yerinde favorimdir birde onla koşmayı dene tam mizah dergilik :)
02 Yorumla- +1 yıl
Hahaha düşünemiyorum onu 😆😆
- +1 yıl
Firliyo gidiyo zaten
+1 yılçok iyi severek giyiyorum :) pekiya sen giyiyomusun soruyu soran :)
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır giyemiyorum rahat edemiyorum
Parmak arası terlik bir kez giymistim
Kendimi kirlenmiş hissettim geri çıkarttım :)11 Yorumla- +1 yıl
hahah :D
- Devamını Gör (331)
Devamını Gör(376)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi