Normalde tesettürlüyüm zaten evde de sadece oğlum ben kocam yaşıyoruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayŞakamısınız siz nasıl kadınsınız anlam veremiyorum tesettürlüyüm diyorsun bak kocanın seni görmek istediği şekilde görmesi için ne yapman lazım kocanın giy dediği şeyleri giyecen ki oda gözü dışarıda olmayacak yorumlarda normal değil diyen kezo lara bakma sen oğlunu uyuttuktan sonra öyle giy adam senden hoşlanıyor farklı kıyafetler üzerinde görmek istiyor eşisin gayet normal senden odan aynı şeyleri teklif edip bekleyebilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya evet kanka söyle söyleyebilirim iyi iyi oğlun ergen olduğu için kocan seni oğlundan kıskanmasın normal yani hani affedersin dürtmesin diye uğraşıyordur sen de azma diye yapıyordur kısacası yani
00 Yorumla
Dinde bile öyle bir şey yok yani, İster tesettürlü ol ister baştan aşağı kara çarşaflı ol, evde kocanın yanında kapalı olmak zorunda değilsin, istediğini giy
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Evde sadece sen, eşin ve oğlun varsa tesettür açısından zaten bir sıkıntı yok canım 🧡 Burada konu dindarlık değil, eşinin algısı ve sınırları.
Önce sakin bir dille konuşmayı dene. “Bu kıyafeti giyince sen ne hissediyorsun?” diye sor. Onu dinle, sonra sen de “Evde rahat etmek istiyorum, daralmadan da ortak bir yol bulalım” de.
Belki çok dar ya da çok kısa parçalar yerine, senin rahat edeceğin ama eşinin de gözüne daha yumuşak gelecek kombinler deneyebilirsin: mesela yumuşak kumaşlı bol ev pantolonu + uzun oversize sweatshirt ya da triko tunik tarzı şeyler 🧶
En önemlisi, kimsenin baskısıyla değil, eşinle konuşarak, ortak bir denge bulman. Hem rahat hissedeceğin hem de tartışma çıkarmayacak bir orta yol her zaman vardır✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
146Cevap
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ay16 saatte 100 erkek görüşü mü maşallahhh
Kocanın dediklerini umursuyorsan daha kapalı giyin bacım bunu da düşünemeyecek değilsindir herhalde ah pardon troll olduğunu unutmuşum10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKocan saçmalamış yani, bende kapalı biriyim evde rahat giyinirim yani, kocam da karışmaz hiç
Ne giyiyorsun da rahatsız olmuş
60 YorumlaModa & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zaten evin içinde giyeceksin kocana göz banyosu yaptıracaksın baskasına bakamaz hale gelecek kocan bu işin doğası bu
04 Yorumla
Soran5 ayOğlum var diye heralde
Soran5 ay16
- Moda & Stil konusunda 509 cevap paylaştı.
5 ayoglum yetiskin degilse ergen felan degılse 1 ıla 10 yas aralıgındaysa sorun yok
04 Yorumla
Soran5 ay16 yaşında
- 5 ay
cok acık derken sütyen kılot gezmiyosan tayt felan giymiyosan sorun yok ama o dediklerimi giyiyosan ergen bi cogun var kötü etkılenebilir
Soran5 ayTayt bazen
- 5 ay
tavsiye etmem cünki simdiki cocuklar biraz degisik o yüzden seni daha düzgün giyindigi i sekılde görse iyi olur
Cok acık derken ne gibi şeyler mesela ayrıca dedıgınız gıbı kımse yok normal degil mi
04 Yorumla
Soran5 ayOğlumla kocam var işte
Soran5 ayCrop şort falan abartılı bişey yok
m 5 ayOğlun var o yüzden söylüyor olabilir
20 YorumlaBir evde oğlan yaşıyorsa ona göre giyinip ona göre hareket etmelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayOğlunuz kaç yaşında bu durum buna göre değişir. Evin içinde mahremi olmadan açık giyinebilir kadon ancak oğlunuz bile olsa bunun sınırları vardır.
12 Yorumla
Soran5 ay17 yaşında büyükte değil ki
Cevap sahibi5 ayKüçük değil demek istediniz sanırım. Açıkçası o yaşta bir oğlanın yanında açık saçık giyinilmez küçük yaştan itibaren de çocukların olduğu alanda mahremiyet açısından dikakt edilmeli. Ne boyutta açık giyiyorsanız eşinize kulak verin bu konuda
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayÖküz oğlu öküz sokakta da Karıları o biçim Bakar ama
00 Yorumla
5 ayKocanın yanında elbette açık olacaksın. Daha doğal ne var?
00 YorumlaModa & Stil konusunda 495 cevap paylaştı. Evde olabilir okadar sonuçta kocan var yanında görende yokta çokta açık giyinmiyorsundur
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayoğlun için uygun olmayabilir. yoksa kocanla yalnızken donsuz bile gezebilirsin
00 Yorumla
5 ayErkeklerin takdir edeceği bir durum oysa esini anlamak zor
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 aykocan kafayı yemiş biz karımız açık gezsin istiyoruz
00 Yorumla
5 ayBu müslimler neden böyle ya? İnsan eşinin yanında öyle olmayacaksa kimin yanında öyle olacak mk?
00 YorumlaOğlunuzun Yanın'da Çok Açık Giyinmek Doğru Olmayacaktır.
00 YorumlaYani oğlundan mı çekiniyor anlamadım. İnsan evinde rahat olmayacak da nerde olacak.
00 YorumlaHiç giyinme bakalım nemtepki vericek birde öyle dene
00 YorumlaModa & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Allah Allah, bundan mutlu olması gerekmez mi halbuki 😕🤨🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayİnsan evde de rahat takilmayacaksa nerede takılacak kocanın acik düşündüğü nedir kulotla mi geziyorsun ki farklı giyinmeye başladıysan gözüne batmış olabilir
00 YorumlaBence vücut temizliğin iyi değildir ondan olabilir mi?
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 439 cevap paylaştı.
5 ayHerhalde tesettür fantezisi var tesettürlu iken becermek istiyor olabilir
00 Yorumla
5 ayNe güzel işte, gelip geçerken duvardan duvara seni uçursun, kocana Allah akıl fikir versin😅😅🙈🙈
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 955 cevap paylaştı.
5 ayKendi evinde açık giymeyeceksin de nerede giyecekmissin bu soruya cevabı ne arkadaşın
00 Yorumla
5 ayOlması gerekeni yapıyosun.
Kocanın da sevinmesi lazım sanki 😂00 Yorumla
5 ayEv içinde de istediğim gibi duramayacaksam ohooo
00 YorumlaModa & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aniden kimin geleceği belli olmaz ona göre dikkat etmek lazım
00 Yorumla
5 ayBunu aşırı merak ediyordum bende tesutturlu kızlar evde nasıl giyinir yine kapalimi diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aySenı oğlundan kıskanıyor ise tamamen ruh hastası pislik biri bunu bi düşün
33 Yorumla- 5 ay
Siz tesettürlü müsünüz?
Cevap sahibi5 ay@MonkeyDDragon hayir
- 5 ay
Giyim tarzınız nasıl?
- Moda & Stil konusunda 643 cevap paylaştı.
5 aySen ne zaman rahatça ve istediğin gibi hareket edeceksin ki o zaman
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 434 cevap paylaştı.
5 ayEniştenin pipiye kan gidiyor olabilir onun için daha kapalı şeyler giymelisin ❤️
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayAz daha üsturuplu giyin o zaman oğlun da var sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySenin giydiğini millet dışarda giyordur evde don atlet ol nolcak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayYani evdesin zaten rahat takilman gerek sorun olmaması lazım da çok açık dediği nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayOğlunun ilgisi olabilir mi de kocan uyarı yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayanana söle ona sikayet et kaynanalari biliriz biz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayOğlun varken giyinme öyle de kocan varken öıplak gez buna bişey diyorsa sıkıntı vardır bence
00 Yorumla
5 ayevde giyinmeyeceksin de nerde giyineceksin bir öküzle mi evlisin acaba
10 YorumlaEvde açık Bi zararı olmaz kilotla dolasmiyorsundur herhalde
00 Yorumla
5 aySadece kocan varsa bişey olmaz çoöuk vs varsa haklı adam
02 Yorumla
Soran5 ayOğlum var 17 yaşında da aşırı açık giymiyorum ki
- 5 ay
Yani açık olmaması iyi olur ama normal açıktan den kastınız ne
Oğlunnun yanında da düzgün giyinmelisin bence. Benim karımda acık saçık gexiyo cocuk olsa mecbur düzgün
00 Yorumla
5 ayKocan saçmalamış evde de rahat giyinemiceksen nerede giyineceksin sonra da kadin kendine bakmıyor diyorlar sinir bozucu
00 Yorumlaevin icinde de bisey demesın be bacıkom kım gorucek evde senın koca da fazla kıskanc
00 Yorumla
5 ayNe güzel işte. Evdesin. Niye dert ediyor ki?
00 Yorumla
5 ay😂😂dışardan evi izliyorlardır kocanın düşüncesi 😂😂 tövbe ya kocana acık olmucan da kime oluca
00 YorumlaE zaten testtülü biri evdede açık giyinmeyecekse nerede giyinecek
00 YorumlaEvdede kadına rahat yok boşa gitsin be abla
340 Yorumla- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
Ben onları örnek aldım benim babamın alkol içtiği zamanlar oldu ben onu örnek aldım içmedim baktım sağlıklı bişey değil
- 5 ay
- 5 ay
Ne oldu
- 5 ay
Moda & Stil konusunda 507 cevap paylaştı. Oğlundan dolayı olabilir yoksa sorun olmaz ki
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 875 cevap paylaştı.
5 ayEvde açık giyin kim görecek seni garipmis eşin
04 Yorumla
Soran5 ayOğlum bakıyormuş öyle diyor
- 5 ay
Kaç yaşında oğlun ki
Soran5 ay17
- 5 ay
Hmm ondan dolayı diyordurda ne kadar açık giyinion ki evde
Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı. Oglunuz ergen mi ondan soyluyor olabilir
02 Yorumla
Soran5 ay17 yaşında
Gizli Üye(36-45)5 ayDisarida kapan evde kapan sıkılacağini hiç dusunmuyormu esimde kapali ama evde istedigini giyiyor evde bari özgür olsun
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayOğlunuz olduğu için muhtemelen söylüyordur
011 Yorumla
Soran5 ayÖyleymiş zaten
- 5 ay
Anladım canım
- 5 ay
İyide kac yasndaki kuckse sorun olamz yani ergen flanmi oglan
Soran5 ay17 yaşında
- 5 ay
@Keremcan2021 16 yaşında imiş ergenlik döneminde çocuğu bayanın
- 5 ay
Heem en tehlikeli yillar duvarda delik bulsa sokar bunlar o yasta erganus bokus diyolar kisaca bunlarin türü🤣🤣
- 5 ay
@Keremcan2021 öyle düşünmek yanlış olur o onun evladı lakin tabi ev içinde giyime , oturup kalkmaya davranışlarimiza da dikkat etmek lazım neticede erkek çocuk ve artık büyümüş bir çağda
- 5 ay
Tabikide haklisn ben isin espirisndeyim ama dogru gelismesinilerideki davranislari icin cok onemli tabikide
- 5 ay
@Keremcan2021 kesinlikle öyle 👍
- 5 ay
Ama yinede bir kadina evde bile karilsmasi hos degil
- 5 ay
Bari yatakda rahat kiyafet giyebilir esiyle yatarken sonucta orada kimse görmüyor
- Moda & Stil konusunda 401 cevap paylaştı.
5 ayDaha açık giyin. Krndisi sokakta bakiyor ama
02 Yorumla
Soran5 ayİnatlaştıkça öyle oluyo zaten
- 5 ay
Başkasının namusunu kollamak çok sacma. Kadın ezik mi kendi namusunu kollayamayacak.
5 ayEvin içinde nolcakmış
02 Yorumla
Soran5 ayOğlum var diye heralde
- 5 ay
Oğlun adı üstünde
5 aynasıl bir açıklıktan bahsediyorsun
08 Yorumla
Soran5 ayCrop şort falan aşırı bişey yok
- 5 ay
aslına bakar isen normal ama eğilip kalktığında oturum kalktığında bir yerlerini görünüyor ise sıkıntılıdır
Soran5 ayMax ne kadar görünebilir ya evde oğlumla kocamdan başkası yok sonuçta
- 5 ay
Göğüsler büyük ise içine sütyen takmıyor isen belli olur uçları olsun teni olsun
Soran5 ayÖylede evde sütyen takılmaz zararlı
- 5 ay
olabilir ama sonuçta genç bir oğlun var ister istemez gözü kayar farklı şeyler düşünür birde hayatında bir kadın kız yok ise
Soran5 ayNe giyersem giyeyim kaymamalı
- 5 ay
evet ama ergenlik döneminde özellikle erkek çocukları düşkün olur buna
5 ayKocanın yanın da bişe olmazki
02 Yorumla
Soran5 ayOğlumda var diye heralde
- 5 ay
Olabilir
- Moda & Stil konusunda 394 cevap paylaştı.
5 ayEvin içinde bundan mı sikayet ediyor nankör bunlar
04 Yorumla
Soran5 ayValla ya
- 5 ay
Pijama ile gezsen de ağız burun büker paspal der
Soran5 ayMemnun olmazlar
- 5 ay
Hep egodan bunlar hep haklılar
5 ayEvin içinde ne olacakki
02 Yorumla
Soran5 aySaçmalıyo işte
- 5 ay