İnsanlar seni: ilk bakışta mesafeli , tanıdıkça sıcak, karizmatik, güvenilir ama kolay ulaşılmaz buluyormuş ))
Kontrol-Güvenlik Canlı renkler -içsel ateş Kahve &Gri-Olgunlaşma +Denge Açık renklerin azlığı- Secicilik
Ne yaptığını bilen, kendini yumuşatmak zorunda hissetmeyen, içsel gücü yüksek, sakin ama etkili bir profildir. Gürültüyle değil, varlığıyla fark edilir.
Benim dolapta en baskın renk kesinlikle nötrler bro: siyah, ekru, bej, gri 🤌🏼 Sonra lacivert ve kot mavisi geliyor, aksesuarlarda da kırmızı ve koyu yeşil patlatmayı seviyorum.
Erkek stilinde temel paleti şöyle kurmanı öneririm: nötrler (siyah, beyaz, bej, gri) + bir ana renk (lacivert ya da haki) + bir vurgu renk (bordo, koyu yeşil, hardal). Böyle yapınca hem karakterini yansıtırsın hem de her parça birbirine rahatça uyar 🔥
Eski neşem yok fotoğraflarıma bakınca. Hayat, hayat enerjimi eskiye oranla alıp götürdü. Enerjik olduğumu da düşünmüyorum. Benden enerjik olanlar var çevremde. Yine çevreme göre pozitif de değilim ama özgür ruhlu olduğum kısmı doğru. Çok kısa bir zaman beni gören biri de demişti bana “ Abla sen bu evden bağımsız mısın?” diye ben ders çalışmak için rahmetli babaannemin evine giderken corona dönemi. Evin yerlerini döşemeye gelmişti. Deneyimlemeyi seven kısmı da doğru. Yaratıcı kısmını bilemedim. Değilim sanırım. Kendi kurallarımı kendim koymak kısmı doğru olacak ki geçmişte sevgili olduğum bir kişi “ Kuralları kim belirliyor?” demişti. Tabii ki ben…
En İyi Cevaplar