Erkekler için hangi parfümü, deodorantı kullanıyorsunuz? Önerileriniz neler?

Erkekler için hangi parfümü, deodorantı kullanıyorsunuz? Önerileriniz neler?

Çok yoğun bir tempoda çalışmak ve sürekli işiyle meşgul olan insanlar için üç farklı parfüm önereceğim.

1- Bond Deri ''Premium'' (No.9 New York)Firma özel kullanım koşullarına göre bu parfümü piyasaya dürdü. Dolar ve çalışan kokusu diye bir reklamla bütün çalışanların ilgisini topladı.
Gibi bir çok karışımı mevcut. Genelde çok yoğun tempolarda çalışan insanların müşteri etkilemek için ya da samimiyet yakalamak için kullanılan bir premium marka.
2- Initio ''intermediate level'' (Divine Attraction)Bu parfümün amacı da iş dünyasında yeri ayrı, bu ürün bilinç altına işlemek için yapılmış bir parfüm. Kokusu her şeye benzeyen ürün merak uyandırmasıyla ünlü, iş dünyasında da acaba bu hangi parfüm sorularının sorulması amaçlanmış. Formülü ve karışımı yok eşsiz karışım denilerek gizli tutuluyor. Genelde iş bağlamak için yapılan toplantılarda sıklıkla kullanılır.
3- Trussardi ''low level'' (Scent Of Gold)Diyelim ki daha yeni bir iş kurdunuz bütçenizde uyumsuz ve düşük. Ama lüks tarzı bir koku vermek istiyorsunuz, karşı tarafa. Sahte altın yani kapalı lüks şelalesi adı altında satılan bir ürün. Fiyatı düşük kokusu büyük.
İşte bir çok insanın tercih ettiği bir kategori (başlık). İnsanlar her zaman her yerde, çevreye karşı güzel kokmak isterler. Bu sebeple de buluşmalarda ve eğlence ortamlarında farklarını yansıtırlar. Bu tür ortamlarda fazla bulunan insanlar için iki tane parfüm önerim olacak.

1- Chanel ''slight fragrance'' (Allure Homme Sport)Bu EDT bir parfümdür dinamik ve hafif kokar. Yukarıdaki örnekler gibi EDP değildir. Genelde tür fark etmeksizin hafif kokular dinamo edilir. İçerisinde;
Gibi değişik bitki esansları, deniz ve çiçek gibi ufak karışımlar barındırır. Parfümün amacı koku bütünlüğünün uzun süre kalıcı olması ve koku yetisinin daima düşük kalmasıdır.
2- Tommy ''spice world'' (Hilfiger EDC)Bu bir EDC parfümüdür. Bu üründe sıcak bitkiler içerir lakin. Baharat da içinde barındırır. Turunçgil, yağmur, ağaç dalı gibi bir çok tatlandırma ve yumuşatma yapılır. Genel tabiri ile ''the usual scents'' olağan kokular insanların alışık olduğu kokular.

Bu konuda insanlar Parfümde olduğu gibi çok fazla tercih yapma seçeneğine sahiptir ben iki farklı deodorant önereceğim.

''Fresher for longer'' Daha uzun süre daha taze bir koku altında satılan bir deodorant markası bir çok insanın sık kullandığı bir marka olan Axe deodorant olarak farklı tarzlarıyla bu işte zirve benimde çok sevdiğim bir ürünü olan Apollo ürününü önermek istedim. Özellikle yaz sıcaklarında kokunun ve terin bire bir düşmanı olabilir.
Sarı leke karşıtı bir deodorant markasıdır. özellikle koltuk altlarında oluşan sarı lekeleri ortadan kaldırmaya ve koyu renkli giysilerde beyaz iz bırakmamaya özen gösteren bir firmadır. Bu önerdiğim ürün hem ferahlatıcı hem de giysi dostudur.
Çok orijinal bir bakış açısı gerçekten :)
Merhaba 🌸
Görüş Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 🥳 25 TL değerinde D&R Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç.
Sevgiler. 🙏🏻
Merhaba! Erkekler için en iyi parfüm ve deodorant markaları, kişiden kişiye değişir. Kokusunun hoşa gitmesi, bence en iyi parfüm/deodorant olma yolunda ilk özelliktir. Bu nedenle de listeyi en iyi erkek parfüm ve deodorantları diye hazırlasam da kendime göre en iyileri yazarak listeyi oluşturacağım. İçeriğinde bulunan maddelerin kaliteli olması da, bir parfümü/deodorantı en iyi yapan ikinci özelliktir.

Tercih ettiğim deodorantlardan birisidir. Hoş bir kokusu var. Egzotik baharatlar ve aromalarla zenginleştirilmiş. Yaklaşık 48 saat süren etkisi bulunuyor.

Axe deodorantlar, en fazla tercih ettiğim ürünler arasında yer alıyor. Axe Africa dışında Axe Apollo ürününü de öneririm. Axe Africa ürününe göre kokusu biraz daha ağır geldi. Bu yüzden listenin ilk sıralarında yer almıyor.

Old Spice markası, adını yakın zamanda duyurmaya başladı. Deneme amaçlı Old Spice markasına ait birkaç ürün aldım. Old Spice Whitewater deodorant da bunlardan birisiydi. Kokusunun çok uzun süre kalıcı olması, benim için cezbedici olmuştu. Bu da tekrar aynı üründen almamı sağladı. Giysilerde de beyaz iz ya da sarı leke bırakmıyor. Eğer yeni bir deodorant arayışında iseniz öneririm.

David Backham The Essence marka parfüm ile tanışmam da bana hediye olarak gelmesi ile başladı. Ferah ve enerjik bir kokusu var. Notalarında ise;

Mavi şişe ve siyah kapağı bulunuyor. Görünüşü itibariyle raflarda ilgi çekici duruyor. Notalarında ise; lavanta, kişniş, nane, biberiye, portakal çiçeği yer alıyor. Parfüm sıkıldıktan bir süre sonra içerisindeki notalarda yer alan ürünlere göre farklı koku tonlarına bürünüyor.

Odunsu bir kokusu olan parfümün notalarında;
Bazılarının yıllardır değişmeyen parfümü olan bu ürün, ikonik bir tasarıma sahiptir. Diğer parfümlere göre kalıcılık konusunda ilk sıralarda bulunmuyor. Kokusu her ne kadar hoş olsa da kalıcılığı uzun sürmeyen bir parfüm arıyorsanız, Gucci by Gucci Pour Homme parfümünü tercih edebilirsiniz.
Erkekler için en iyi parfüm ve deodorant markalarını sıraladıktan sonra şimdi de, parfüm/deodorant alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğine bakalım.

Yazının ilk başında da söylediğim gibi;
Bunlar dışında ana başlıklar ile parfüm/deodorant seçimini özetlemem gerekirse;
Erkekler için en iyi parfüm ve deodorant markaları, önerilerini listeledim. Umarım işinize yarar bilgiler sunabilmişimdir.
Gerçekten eline sağlık, resmen bayıldım bu görüşe <3
Merhabalar..
Tam bir parfüm sever olarak, kullanıp tecrübe ettiğim parfümleri, parfüm severlerle paylaşmak istiyorum..

Bu konuda en iyisini seçmek veya belirtmek gerçekten de oldukça zor..
Nedeni ise; koku harmonisi kişiden kişiye göre değişiklik gösteren ve göreceli bir şeydir.
Mesela kendimden örnek verecek olursam; Terre d Hermes bana göre güzel ve tenime yakışan ve de severek kullandığım bir parfüm iken, bir başka ten de aynı notayı vermez..
Bu parfümü örnek vermem de ki amaç ise, bu parfüm, resmen parfüm sevenleri ikiye bölen bir parfüm olmasından dolayı..

Senelerdir severek kullandığım, ve adeta parfüm çeşitlerim içerisinde "Demirbaş" diye nitelendirebileceğim, mükemmel bir koku..
Bu parfüm çok baskın tonlara sahip bir koku değil, ama kullandığım zaman ise sıklıkla "Hangi parfümü kullanıyorsun" şeklinde sorulara maruz kaldığım bir parfüm..
Üretimi durmuş olsa gerek, bir kaç yıldır bu parfüm bulunamıyor, bulduklarım ise aşırı pahalı..

İlk defa 2000'li yıllarda almıştım, son derece dikkat çeken, yarı şekerli, meyvemsi bir parfüm..
Bu parfüm o kadar çok tutuldu ki, farklı markalarda aynı parfüm kokuları bir anda parfüm raflarında yerini aldı..
Bu sebepledir ki, Laura Biagiotti Roma Uomo, muadilleri çıkınca, satış grafiği bir anda düştü.
İsim vermeyim ama bunda en çok muadili, Türkiye de parfüm üreten en iyi markalar yaptı diyebilirim..

2007-2008 gibi bir tavsiye üzerine alıp kullandım, bana göre çok aman aman bir parfüm değil, kalıcılığı ise orta seviyelerde.
Lakin sevenleri bir hayli fazla, müdavimleri de çok.

Bu parfümle ilk defa, Bahreyn havalimanı, Dutyfree de karşılaştım ve deneme imkanım oldu..
Bu parfüm beni inanılmaz şaşırttı, çünkü, Poco Rabanne XS e son derece benzerliğiyle dikkat çekiciydi.
İçerisinde ki koku tonları tamamen ayın diyemem, bir iki ton farklı. Ama inanılmaz benzer, güzel ve kalıcı..

Bu parfümle de yine yurtdışında, çok müdavimi olan birisi aracılığıyla tanıştım..
Tanıştığım kişi bu parfümden onlarca almış, her gün ve yıllardır bu parfümü kullanan bir İtalyan'dı..
Dikkat çekiciliği olarak oldukça yüksek puanlarda, baharatlı ve bekledikçe mükemmel bir hal alan parfüm..
Aynı parfümün beyaz şişeli olanı da var..
Ben onu daha hafif beklerken, ilginç bir şekilde daha ağır ve kalıcı olduğunu daha sonraları fark ettim..

Çok çekici, kalıcı ve fark edilebilirliği yüksek, zengin notaların olduğu bir parfüm..
Lakin bu parfüm de ilginç bir şey var, o da hassas yerlere sıkıldığı zaman yakması..
Adeta kolonya yakması gibi, cildi yakıyor.
Bu yüzden dolayı her ne kadar koku tonu hoşuma gitse de, bu yakma olayından sonra almayacağım parfümlerin başında yer alıyor.

Bu parfüm meyve tonlarına sahip, inanılmaz çekici bir parfüm..
Elma kokusunu andırıyor ama çok fresh, fark edilirliği yüksek ve çekici bir koku..
Bu parfüm de 2000 lerde kullandığım parfümlerden birisi..
şu an yine üretimde mi bilmiyorum, ama bana göre oldukça güzel parfümlerden birisi..
Deodorant önerilerimde ise, yine aynı şekilde hemen hemen ismini yazdığım bütün parfümlerin deodorantları mevcut.
Ben deodorant kullanmıyorum, ama koku tonlarının aynı olduğunu biliyorum..
Gerçekten çok iyi bir görüş ve öneriler olmuş <3
@KürkMantoluHayri Sadece kullandığım ve bildiğim parfümler hakkında öneri sunmak istedim. :)
Teşekkür ederim Hayriciğim ❤
Merhabalar. Özellikle kendi kullandığım ve denediğim bir kaç markadan bahsetmek isterim. Bunlar gerçekten güzel parfümlerdir.
Parfümü seçerken öncelikle direk teninize değil. Bir kağıda sıkıp yaklaşık 15 - 20 cm mesafeden koklamalısınız. Böylelikle parfümün içinde olan alkol, diğer parfümleri denerken sizi yanıltmayacaktır.
Aldığınız parfümü derinize sıktığınızda eğer renk değiştiriyor parfümün kaliteli olmadığına dair işarettir. Eğer parfüm renk değiştirmiyor ve kalıcı bir şekilde kokusunu koruyor. Parfüm kaliteli demektir.

Özellikle çiçek kokularının harmanlanmasıyla ortaya çıkan hem hafif hem eşsiz bir kokusu vardır. Parfümün etkisi uzun süre devam ediyor ve rahatsız etmiyor insanı.

En bilinen parfümlerden biride Versace'dir. Bergamot, greyfurt, incir yaprağı karışımı olan bu parfümün yine eşsiz bir kokusu vardır.

Mandalina, portakal, limon ve bergamot karışımlarından elde edilen parfüm ferah ve çekici bir kokuya sahiptir. Bu parfümü kullandım ve gerçek anlamda harika bir kokusu var. Hafif ve yormuyor.

Parfümün özünden bergamot ve limon özleri var. Çikolata, kahve ve fındık özleri ile ana koku desteklenmiştir. Ortaya müthiş bir tasarım çıkmıştır. Özellikle şişe tasarımı çok şık ve çekicidir.

Yine güzel bir tasarım ile karşı karşıyayız. Ana özleri elma ve portakaldan oluşan parfümü destekleyici olarak sandal ağacı ve sedir kullanılmıştır.

Harika bir Versace tasarı ile karşı karşıyayız. Yeşil elma, limon ve vanilya özlerinin eşsiz karışımı müthiş bir koku ortaya çıkarmış.

Harika bir tasarım şişesine sahip Diesel Fuel For Life, anason, narenciye ve vanilya kokuları ile müthiş bir ahenk yakalanmıştır.

Gül, sedir ve vanilya harmanından elde edilen bu parfüm yine çok etkileyici bir kokuya sahiptir. Hafif ve ferah kokusu ile dikkatleri üstünüze çekmeyi başaracaksınızdır.
Ba-yıl-dım! <3
Deodorant olarak Deotak kremi öneriyorum. Türkiye şartlarında Armani, Ysl gibi markaların hem parfümünü hem deodorantını alacak maddi imkanı bulmak zor. Bu yüzden kokusuz bir deodoranta ihtiyacımız var. O kadar beğenerek aldığımız parfümün kokusunun başka bir şeyle karışmasını istemeyiz.
Parfüm konusuna gelirsek herkesin ten kimyası farklı olduğu için her parfüm herkeste farklı performans sergiler. Yorumlara baktığınızda kalcılıkla ilgili farklı yorumlar görmenizin sebebi bu. Naçizane tavsiyelerime gelirsek:
Sanırım bu kadarı yeterli.
gerçekten çok güzel öneriler :)
Kullandığımda çevremden olumlu tepkiler aldığım ve arkadaşlar, iş yerindekiler ve bir yerde denk geldiğim yabancı insanlar parfümümü sordukları markalar.

5 marka toplamda 2500 tl üstü olsa da hakkını verdiklerini itiraf etmeliyim. Tabi çok pahalı olduğu için her zaman kullanmıyorum.
Deodorantlara gelirsek koku ve performans olarak benim en sevdiğim ve devamlı aldığım 3 marka var.

Deodorantları her gün kullandığımız için daha organik olanları almamız gerekiyor aslında. Ama organik markalar terleme ve koku konusunda çok gerideler maalesef :(
Eline sağlık :)
@KürkMantoluHayri hani benim hediye çekim? ;(
içeriklerimizde sadece bir kazanan oluyor :)
@KürkMantoluHayri severim böyle işi silin profilimi
Cevap
86Cevap
Merhabalar, genelde Axe markasından olan ürünlerin, kalitesi yüksek olmaktadır. Axe Gold veya Dark Temptation’ı tavsiye ederim. Benim önerim, Nivea Men Invisible Black & White Fresh de.
Terlemek
Ter kokusu, terlediğiniz nemden değil, terin cildinizdeki bakterilerle birleşiminden gelir. Terleme iyidir, çünkü vücut ısısını bu şekilde korur. Ancak bu keskin hava asla hoş değildir. Bu yüzden şans eseri deodorantımız var. Ancak bir deodorant aynı değildir: örneğin bir terlemeyi önleyici veya ter önleyici kullanıyor musunuz?
Terlemeyi Önleyici vs Terlemeyi Önleyici
Her deodorant aynı etkiyi göstermez. Bir anti-şeffaf, ikisinin en yüzeysel ürünü olarak görülebilir. Bu ter kokusunu gizler ve koltuk altınızdaki bakterilerle mücadele eder. Bir antiperspirant, kendi kendine terlemeye yardımcı olmaz. Bir terlemeyi önleyici yapar. Bu, ter bezlerinin uçlarını geçici olarak bloke ederek terlemeyi durdurur. Metal tuzları, çıkışların bir tür sızdırmazlığını sağlar.
Ter önleyici kullanımı biraz daha dikkat gerektirir. Her şeyden önce, bir terlemeyi önleyici madde, çubuk veya krem gibi bir spreyden daha "katı" bir biçimde gelir. Tamamen kuru olması gereken koltuk altı cildine biraz daha kalın bir tabaka uygularsınız. Ürünü sabah ve akşam kullanın, ürün ancak birkaç gün sonra çalışacaktır. Ter bezlerinin tamamen tıkanması biraz zaman alır. Ve son olarak, yatırım yapın. İyi bir ter önleyici ucuza gelmez. Olursa, düşük konsantrasyonda metal tuzlarına sahiptir ve daha az etkili olacaktır.
Deodorant formları
Bugün deo serisi, bir dizi farklı deodoranttan oluşmaktadır. İyi bilinen sprey ve ruloya ek olarak, kremler, balzamlar ve çubuklar da vardır. Sprey ve roll-on deo'nun serinleyebildiği yerlerde, koltuk altlarını da biraz nemli hale getirirler. Sadece kuru tutmak istediğiniz bir yerdeki en güzel duygu değil. Bir çubukla - paketten çıkardığınız bir sabun parçası düşünün - asla çok fazla kullanmazsınız ve koltuk altlarınız kuru kalır. Bir balsam veya krem, çukurlarınıza güzel bir koku vermekle kalmaz, aynı zamanda cilde de bakım yapar. Örneğin, yeni tıraş olmuş olanlar için bu daha iyi bir seçenektir. Balsam mı yoksa krem mi kullanmalısınız? Bu size kalmış, deodorantların etkisi aynı. Sadece doku farklı. Sprey tercih ederseniz, kıyafetlerinizde beyaz veya sarı çizgiler bırakmayan 'görünmez' bir deodorant olduğundan emin olun.
İşte erkekler için en iyi on deodorant:
Sade bir sabah ritüelini sevenler için harika bir deodorant. Bu Chanel deodorantı ile parfümünüzü görmezden gelebilirsiniz.
1
Chanel deodorant sprey
chanel deodorant spreyi
KANAL
Sade bir sabah ritüeli sevenler için güzel bir deodorant. Bu Chanel deodorantı ile parfümünüzü görmezden gelebilirsiniz.
MAĞAZA
2
Clinique terlemeyi önleyici deodorant çubuğu
clinique terlemeyi önleyici deodorant çubuğu
KLİNİK
Terlemeyi önleyici formül, hoş olmayan kokulara ve nemli koltuk altlarına karşı koruma sağlar. Bu sıcak günlerde kesinlikle gereksiz bir lüks değil.
3
Nivea Men Fresh Aktif deodorant rulo
nivea men taze aktif deodorant rulo
SEVİYE ERKEKLER
Sadece işini yapan bir ihtiyar. Roller deodorant, uzun süreli koruma sağlar ve koltuk altlarınıza bakım yapar.
4
ritüeller deodorant sprey
ritüel deodorant
RİTÜELLER
Rituals'a göre tamamen rahatlayabileceğiniz iyi bir antiperspirant. Güvenle söyleyebileceğimiz şey, kesinlikle güzel koktuğudur.
5
Kiehl's Terlemeyi Önleyici Deodorant Krem
kiehl's ter önleyici deodorant krem
KIEHL'S
Hassas cilt? Bu deodorant parabenler, parfümler, silikonlar, sabun ve sülfatlar olmadan yapılır. Bu nedenle tahriş olasılığı çok düşüktür. Schnapps'iniz işini düzgün yapmayacağından endişe etmez. Krem koltuk altı cildine bakım yapar, aynı zamanda ter ataklarına karşı da bakım yapar.
6
Jean Paul Gaultier deodorant çubuğu
alkolsüz jean paul gaultier deodorant çubuğu
JEAN PAUL GAULTIER
Tıraşlı koltuk altları ve deodorant her zaman en iyi kombinasyon değildir. Neyse ki, alkolsüz bu silindir deodorantla o yanma hissini yaşamazsınız. Ve nefis kokuyor.
şu an Tom Ford EDT ve Carolina Herrera CHT EDT kullanıyorum. İkiside güzel. tom ford ağır abi biraz. CH ise ona nazaran daha hareketli. CHT yi önerebilirim. Emporio Armani Diamonds Men EDT / body sprey kullanmanı önerebiliirim veya Azzaro Silver Black de beğenebilirsin. İkiside kalıcı kokulardır. yaş grubuna göre. Sağlam kokusu vardır.
Aklıma gelen öneri olarak
*Emporio Armani Diamonds Men
*Azaro Silver Black
*Burberry Touch
*Diesel Fuel For Life
*Kenzo power
*ve artık kült oldu ama emporio armani code..
Hepside ton olarak farklı kokular alternatif olsun diye böyle bir liste yaptım..
Öncelikle Roll On Olarak Nivea Kullanıyorum.. Ama Ayrı Olarak Rexona Deodorantım da var.. Parfüm Olarakta Yaz Kış Ayrı Parfüm Kullanırım.. Yaz Olarak Sadece 2 ay Temmuz - Ağustos Olarak Jil Sunder Sun Men Kullanıyorum.. Kışın İse Yani Eylül den Temmuza Kadar ise Rochas Man Kullanıyorum.. Vazgeçemediğim Tek Parfüm Diyebilirim.. Bana Göre İse En İyi Parfümler Sıralama Olarak..
Rochas Man 🧡 Armani Code Jil Sander Sun Olarak Gidiyor..
Kesinlikle lacoste essential sokakta kokladığım an dönüp dönüp bakmama neden olan parfümdür kendisi. Ayrıca ıssey miyake l’eau D’ıssey ve bulabilirsen ki çok zor bulunuyor trussardi essenza del tempo bu kokuya aşık olmayacak kız tanımıyorum. Bir de bvlgari aqva marin Deniz gibi kokuyor bence muhteşem 😊
Parfüm için iki önerim olacak. Armani Code Profumo edp ve Bleu De Chanel edt. Armani yoğun bir koku olduğu için kış ayları ve geceleri kullanmak için daha ideal. Chanel hafif ve temiz bir koku olduğu için gündelik bir koku. Yaz ayları için ideal. Deodorant için Paco Rabanne Invictus enerjik ve ferah bir koku olarak ideal. Benim tercihlerim bunlar. Memnunum kendilerinden.
yaz aylarında ıssey mıyake çok iyidir. hafif ve keskin kokusu baymıyor. ama kış geldiğine göre biraz daha ağır kokular tercih edilebilir. avon' un 'musk' u ilgimi çekti. farklı bir koku ve hoşuma gitti. Bulgary blue, rush, emp.armani alternatif olabilir kardeşim.
Güzel tavsiyeler :)
deo - nivea
kenzo l'eupar - çok hafif bu ama süper
givenchy - pi - bu ağır , bir de neo - orta
vanilyalı birşey deneyeceğim bu ara olmazsa kenzo classic e döneceğim tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kenzo classic tir bence ya da babamın kokusunu özledim ondan da olabilir
Bunlar çok etkileyici ve beğendiğim parfümler.
rossmanna gir jagler black men yaz çıkıyor
Deo: Nivea
Parüm: thierry mugler alien, bvlgari omnia green jade, essence narciso rodriguez, ve son olarakta dior j'adore bu parfümler bir harika arkadaslar ne zaman kullansam illa soran olur ismini :))
Yeni parfüm alacağım fakat şu anda elimdekiler :
Givenchy Absolutely Irresistible
Escada Magnetism
Miss Dior Cherie
Lancome Tresor
Calvin Klein Europhia
Deodorant olarak rexona kullanıyorum.
ısparta gül parfümleri men - women :D hacı şakir duş jeli :D en iyisi diye birşey yok zevkler farklı insanlar tercihlerine göre kullanır sen ne dersen de
Kış aylarında Dior homme intense tercih ediyorum. Yaz aylarında ise Ferrari black scuderia ve black signature kullanıyorum. Jack daniels tennesse de tavsiye ederim ama her yerde bulunmuyor.
2010 yılında kardeşim Fransa’dan hediye getirmişti, o gün bu gün tom ford black orchid kullanıyorum. İlk sıktığım an dışında kokusunu asla duymuyorum fakat çevremdekiler bayılıyor kokuya...
E1 Givenchy Pi EDT. Tepe Notası: Turunçgiller, Biberiye ve Çam Dikeni. ... 2 Chanel Bleu De Chanel EDP. Tepe Notası: Turunçgil Harmanı... 3 Creed Aventus EDP. ... 4 Chanel Allure Homme Sport. ... 5 Rochas Man EDT. ... 6 Viktor & Rolf Spicebomb EDT. ... 7 Givenchy Gentlemen Only Absolute EDP. ... 8 Montblanc Legend EDT.
Rexonanın ürünleri güzel deodorant olarak, diğer bir çok tanınmış marka vaadedileni sunamıyor.
Parfüm olarak o an ki ruh halime, mevsime, -gece-gündüz durumuna göre değişir parfümüm :)
Vay be millete bak parfüme 1000 lira 2000 lira para veriyor 👏🏻👏🏻Kokunuzla bi yerlere gelirsiniz artık
deodorantta dove'u tek gecerim.
parfüm chanel coco mademoiselle.
guccı guılty ve mark jacob daısy kullanıyorum bu ara. bayan parfum tek tavsıyem var alıen alıen alıen hala alcam
212 vip
armani code
ck
kenzo
brüt ( hala severim)
lcs red.
creed
Bence parfüm kokmamalı kimse. Tertemiz olsun kötü korkmasın yeter. Ama deodorant icin rexona gayet güzel.
Sevgili arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz parfüm konusunda önerilerinize ihtiyacım var teşekkür ederim
Deodorant rexona, ful speed parfümler privacy Calvin Klein, jagler Tommy Hilfiger, black jack Burberry, Lacoste vs en çok kullandığım markalar bunlar kokularida güzel
Kolonya sık knk üzerine ne parfümü az doğal olun hiç koku kullanmıyorum be sadece bazen limon kolonyası
Parfüm;
Günlük kullanımviçi hafif koku Privacy Gold
Düğün, toplantı ve özel günler için ağır koku Privacy Black
Yukarıdaki ürünlerin deodorantı da var :)
Parfümüm Armadi Code
Deo Blade Cooler
ikisi de sevgilimin zevki, benim de çok hoşuma gidiyor kokuları
Parfüm: Adidas Victory League Edt.
Deo: Değişiyor. Bulabilirsem Adidas Victory League. Yoksa 8X4, bazen Nivea.. .
Deodorant olarak pudralılarda rexona kullanıyorum pudrasızlarda she parfüm olarak escadanın bütün parfümleri gucci rush cacharel amor amor
link Kışlıktır ama zaten önümüz kış =))9
bi arkadaşımın sabun parfüm satan dükkanı var onlar litreyle alıp parfüm şişelerinde satıyolar
bana amor amor diye bi parfüm vermişti bi kere tek sefer sıktım nereye gittiysem herkes parfümü sordu o derece tavsiye ederim
Eski ve zor bulunan bir parfüm / deodorant olan "Pino" adlı parfümü çok severim. "Jagler" de fena değildir.
hugo boss erkek için kadın için cristl noir versaci
Pacco Rabanne - One million abi ya tamamdır bitmişti muhabbet aç reklamını izle at zarı al paraları şıklat eli götür karıyı :D
Parfum su siralar Chloe, deodorant yillardir sasmadigim Dove.
Hazır konusuda açılmışken "roll on", "stick" veya işte "antiperspirant" ürünlerini mutlaka kullanalım, kullanmayanları uyaralım !
Abi ne eziyettir o dolmuş tramvay yolculukları bilemezsiniz.. :S
Ben chanel kullanıyorum genellikle 850 1200 arası oluyor fiyat olarak ama çok iyi
şu an kullandıklarım Versace Eros Flame, Valentino yellow dream ve gisada ambasador.
Marka takıntım yok, fiyat takıntım var. 50 TL sınırında Loris'ten başkasını tercih etmiyorum.
Avonun erkek parfümleri gerçekten güzel almaya değer tavsiye ederim
Rexona stick ve slazenger yeşil renkte olan deodorantindan memnunum..
Boss bottled.. Paco rabanne 1 milion.. Bredo Rodeo..
Markadan ziyade hoşa giden ağır olmayan kokuları tercih ederim.
deodorant olarak Nivea fresh parfüm olarak zen parfüm güzel.
valla ben bizim bakkaldan alıyom Dyson parfüm satıyo 60 liraya gayet güzel
Jagler in hem parfümünü hem de deodorantını kullanıyorum, tavsiye ederim :)
Deodorant biotherm.
Parfüm:gucci - flora,john varvatos,lady million,boss vs. Cok fazlalar hatırladıklarım bunları;)
Jean Paul Gaultie, miss dior ve Laura Biagiotti, mhhhh süper kokular
Parfüm olarak ACQUA DI GIO pour homme yi tavsiye ederim tek geçerim
Parfüm söylerim ama sana biraz tuzlu kaçar. 600 TL. ve ismini de vermem. Yayılsın istemiyorum
hypnotic poison Cem parfümdeki daha kalıcı oluyor 3-4 gün kalıyor üzerinde :)
deodorant enson lisede kullanıyordum.şu an pierre cardin pour femme kullanıyorum
Emporio Armani Stronger with You Absolutely
Burberry Mr. Frederic Malle Rose & Cuir IndigoMugler FantasquaticSerge Lutens La Dompteuse Encagée
nivea deodorant ve stick, adidas deo
hugo boss orange
Hugo Boss Summer Edition
Bvlgari Man
Davidoff Champion
Adidas Cool Tag Team Force Edition
benim kullandıklarım (: tavsiye ederim
En iyisi alkolsüz esans... Her markanın var daha kalıcı
Değişiyor ama daha çok ağır olmayan şekerli kokular daha hoş
deodoran olarak nivea,yada fa kullanırım,ama parfümde sabit olmayı sevmiyorum bazen. emporio armoni,bazen fahrenheit özellikle kışın,burbery classic
lacoste red biraz ic acici bi koku.
ben esmer tenli oldugum icin,
rochas ve burberry clasic vazgecilmez parfumum.
Bende severdim güzel parfümler kullanmayı ve burada önerilerde bulunup küçük ödülü almayı ama oda spreyine kadar alerjim var.
Ben ne yapayım şimdi?
shnell blue . tek geçerim kardeş.ben kullanıyorum kızı opuyorum dusun kızın yanagında kalıyo koku o derece kızlar hasta oluyo.dur satan yer bılıyodum nerde yasıyosun sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?