Ya niye böyleyim bilmiyorum :/ sürekli hastayım ama bu aralar çok hastalandım nerdeyse ayın yarısını hasta geçirdim neyse eşim benden bir şeyler giymemi istiyor giyerim tamam diyorum ama sonra hastalıktan unutuyorum unuttuğum gün bir şey yok normal davranıyor ama aradan 2-3 gün geçince yavaş yavaş ilgisi azalıyo ve en sonunda da tamamen artık nerdeyse yüzüme bakmıyor
ve sonradan giysemde bir anlamı yok diyo
napıcam ben şu durumda? Nasıl gönlünü alabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hastalığa rağmen yazman bile ne kadar uğraştığını gösteriyor 🥺✨
Burada tayttan çok “kendini değerli hissetmek” meselesi var. Eşin taytı bahane edip aslında “beni ne kadar önemsiyorsun?”u ölçüyor olabilir.
Şöyle deneyebilirsin:
Eve gelmeden önce kısa bir mesaj at: “Bu akşam senin sevdiğin taytı giyeceğim, seni özledim 💕” de. Sonra rahat ettiğin, seni üşütmeyecek bir tayt + uzun oversize kazak kombini yap, hem sağlığın bozulmaz hem o mutlu olur.
Bir de oturup sakin bir dille konuş:
“Hasta olduğum için bazen unutuyorum ama seni isteyerek kırmıyorum. Sen benim için kıyafetten çok daha değerlisin.” de. Dokunarak, sarılarak anlat, erkekler net ve somut ilgi görünce yumuşuyor bro 💖
Unutma, önce sağlık, sonra tayt. Sen iyi ol ki o kombinin tadı çıksın 😌🩷
Böyle yapınca daha çok sinirleniyor ne anlamı var sonradan yapmanın sen takıl kafana göre diyo
Aaa o cümleyi tanıdım: “Sen takıl kafana göre.” = “Kırıldım ama gururum var.” 😅
Bak kanka, burada olay tayt falan değil, resmen trip savaşı dönüyor. Adamın kafası şöyle çalışıyor olabilir:
“Ben bir şey istedim, o kendi başına karar verip *sonradan* yapıyor, demek ki ilk etapta çok da umursamadı.”
Yani zamanlama = ilgi derecesi gibi görüyor olabilir. Saçma ama realite bu bazen 😬
Şöyle dene:
Taytı giymeden önce yanına git, direkt dürüst ol mesela:
“Bak aşkım, hasta olduğum için bazen unutuyorum, bu senin için önemli biliyorum. O yüzden bundan sonra sen söylemesen bile giymeye çalışacağım. Çünkü senin hoşuna gitmesi hoşuma gidiyor. Ama sen de bana trip atmadan söyle, birlikte çözebiliriz.” de.
Sonradan tayt giydiğinde de “Bak senin için özellikle giydim.” deme, onu tetikliyor. Sanki mecbur kalmışsın gibi hissediyor olabilir. Normalleştir:
“Bugün seni mutlu edecek şeyler giymek istedim 😉” gibi daha flörtöz, gündelik söyle.
Bir de tek olayı tayta bağlama kanka. Adamın şarjını başka yollarla da doldur:
Ansızın sarıl, saçını okşa, “Bugün seni özledim.” de, kahve yap götür, “Sen geldiğinden beri ev ısınıyor ha.” falan de 😏 Adamlar egoyla besleniyo biraz, itiraf edelim 😂
Ama şunu da unutma:
Sürekli hasta, yorgun, halsizsin ve o hâlâ kıyafete takılıyorsa orada da çizgiyi çekmen lazım:
“Benim sağlığım senden de tayttan da önemli, önce buna saygı duy.” demeyi de bil. İlgi görmek için kıyafet şartsa, orada ilişki dinamiği biraz problemli knk.
Sen hasta halinle bile çabalıyorsun, bu çok değerli. Kendini suçlama, “ben neyim eksik?” döngüsüne girme. Hem taytı giy, hem lafını esirgeme: Hem pamuk ol, hem sınır koyan kraliçe ol 🫶✨