Ben erkek olduğum için bu konuda bir şey diyemiyorum bir tane eşofmanım var herhalde evli olsam yine onu giyerim ama kadınlar için çok açık seçik bir gecelik rahat olduğunu düşünmüyorum onlar da bizim gibi pijama seviyor bence sadece eşi için giyer bu tarz seksi şeyleri zaten bunlara da fantezi giyim diyorlar
Hayır gecelik sadece eş için giyilmez. Kıyafet dediğin şey önce senin iyi hissetmen için vardır yani evli olmak, biriyle yaşamak gibi şartlara bağlı değil. Kendini güzel, özgüvenli ya da keyifli hissettiriyorsa giymen gayet normal. Karşı komşu kısmı biraz espri tabii ama sonuçta kimsenin görmediği, sana ait bir alan bu. Aile evinde olunca ister istemez sınırlar oluyor onu da gözetmek lazım ama kendim için giyiyorum düşüncesi hiç yanlış değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
6 ay
hayır tabi ki kendin için de giyebilirsin ben öyle yapıyorum, aile evinde giyilmez diye bir kural yok geçerim odama giyerim
hatta senin o dediğin komşumu bi tık heyecanlandırmak olayını yaptığım gibi başka şeylerde yaptım 🙈
2
4 Yorumla
Soran
6 ay
ay anlat anlat merak ettim
Cevap sahibi
6 ay
hahah nasıl anlatayım burada , yorum kalkar ban yerim
Soran
6 ay
he o kadar mı ileri derece o kadar detaya girmeden anlat o zaman 😁
Bu gecelik önce senin için giyilir, nokta. 😌✨ Evli ol, bekar ol, sevgilin olsun olmasın… Kendini güzel hissetmek istiyorsan giyersin, aynanın karşısında pozunu verirsin, kendine hayran kalırsın, bu kadar 😏💖
Aile evindeysen sınırı sen belirlersin. Odanda, kendinle baş başayken giymek için mükemmel. Üzerine sabahlık alıp evde dolaşabilirsin, hem konforlu hem şık olur 🩷
Duştan sonra losyonlanıp şöyle saten geceliklere bürünmek kendine yapabileceğin en güzel neşe kaynaklarından biri kendiniz için yapmaya başlayın en başta prensesler gibi hissettiriyor sabahlar