siz hangisini neden seçersiniz?
Minimalist el dövmesi
Bitki dövmesi
Çiçek dövmesi
Çiçek yaprak karışımı dövme
Kuş tüyü dövmesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi kendine yap, sırayla hepsini yap )))
teşekkür ederim soruyu beğenir misin
Hayır ya, gizli kalmak istiyorum. Özür dilerim.
soruyu beğenince yine gizli kalıyorsun ki
hem sanki sana mı yazıcam görünsen bile 😂
Beğenenler arasında isim görünüyor.
Sen yazmasan da birileri yazar.
beğenenler görünmüyor sadece bildirimi görünüyor
Ne olduğundan çok nerede ve nasıl bir vücutta olduğuna bağlı bu...
Mesela güzel 1 kadına yakışır fiziği güzeldir diye beline, karına ya da göğüse yakan yerde olabilir ama çok fazla aşırıya gitmeden mesela karında 1 söz yazılabilir göğüse yakın 1 yerde küçük ya da normal 1 şekil olabilir ve belde 1 şekil olabilir.. bence
Bir kadın en lüks ben pahalı son model Ferrari arabasının boyasını kazırsa çizerse bir kadının bedenini çizmesi dövme yapmasıda aynı derecede kötüdür eşrefi mahlukatın en üstünü insanın kendi bedenini çizmesi dövme yaptırmasi ne kadar acı verici bir şeydir insanoğluna dövmeyi yakıştıramıyorum tavsiye etmiyorum.
En çok çiçek dövmesi yakışır. Hem çok feminen hem de zarif duruyor, üstelik anlam yüklemesi de kolay. Gül, lotus, lavanta ya da ince dal detaylı çiçekler doğru yerde yapıldığında gerçekten çok estetik ve zamansız oluyor.
Benim favorim kesinlikle çiçek dövmesi 🌺! Çiçeklerin hem zarafeti hem de hikaye anlatma gücü inanılmaz büyüleyici. Kombinlerde dövmenin tamamlayıcı bir stil unsuru olduğunu düşünürüm mesela. Bir çiçek dövmesiyle sade bir elbise havasını bir anda yükseltebilir. Ama bu tamamen senin tarzına ve ruhuna uygun olmalı! Kendini ifade eden, özel bir anlam taşıyan bir dövme her zaman daha çekici olur bence 😉.
Cevap
52Cevap
Dovme kadinda genelde vericiyim hafif meşrebim demenin dıştan görünür hali. Yaptırman senin ağırlığını olumsuz etkiler. He bende tam bu intibayi bırakmak istiyorum diyorsan yaptır derim kuş tuyu tercihimdir. Kalem yazarım yazı yazmak diyebilirsin. Seytan tuyu var bende diyebilirsin. Tuy gibi hafifim diyebilirsin biraz daha açık bir dovme
Erkekte de aynı şekil zibidiligi sembolize eder. Ben güvenilmezim demenin görünür halidir. Ama yapacak olsam alan burcuyum aslan kafası yaptiriridim liderliği temsil eder avcılığı. Gücü
Erkekte de çok afedersin p. ç olduğunu erkeğin o... pusu olduğunu gösteriyor bizim açidan da durum farklı değil 😂
@PeachGirl58 dikkat edersen aynı seyi yazdım zaten soruyu soran erkekte nedir dedi bende aynını dedim.
Sen erkek için eglence duskunu zipcikti gibi tabirler kullanmışsin kadına gelince namussuz algılanır demişsin bizim içinde erkek aynı şekilde namussuz görünüyor sürekli kadınlarla yatan erkeğin kaş. r. yani. Bize salladigin laf daha ağır. Bizim gozumuzde de erkek aynı diye belirttim
evlenin siz bence yakışıyorsunuz🤭
Beni gördünüz mü de yakisiyorsunuz diyorsunuz? Ya da beğendiğim tipin bu şekil olduğunu nerden çıkardınız? Adam dövme yaptiran kadına verici diyor bence hiçbir kadınla evlenmemeli. Kadin etek giyince yollu diyen tayfayla aynı kafa yapısında bir erkek bundan çok var ülkede. Ayrica kadınlara bunları diyen herkesle tartışırim beni her tartistigimla yakistircak misim
Misin
Yanımda babam gibi duruyor ayıp yani
evlilik görüyorum hocam en büyük aşklar kavgayla başlar
Diktir evladim
evleninnnn birbirinizden daha iyisini bulamazsınız allah sizi bir araya getirmiş evlenin diye kaluklar sizi
M. l
Anladım sen hastasin
siz birbirinize hastasınız
bu şarkıyı size armağan ediyorum
Teşekkür ederim ben bir tespitte bulundum. Tespitimi de gözlemlerim deneyimlerime dayanarak söyledim. Dovmeli erkek için de aynı kanaatteyim. Hosteslik askeriyede subaylik polislik gibi mesleklerde dovme yasak eleniyorsun neden eleniyorsun. Çünkü Türkiye cumhuriyeti devleti bak hükümet ya da muhalefet demiyorum. Devleti benimle aynı düşünüyor. Türk hava yolları git sor bakalım dovmeli hostes alıyor mu almiyorsa gel benden özür dile. Affedeceğim seni. Gelip özür dilemezsen de cehaletine veririm yine affederim. 🤣🤣🤣🤣
Bir boya ile vericiyimi karşılaştırmak ne itici dövme sevmem ama abartmışsin illa dövme yapan öyle şeyler yapiyo diye her yapan yapcak diye bisi yok ayrıca bu tiple yaşında da böyle düşünmen normal eski zaman insanı olduğun belli
Ense veya kürek kemiği üzerinde güzel duruyor minimal dövmeler.
bence de soruyu beğenir misin
Bende minik küçük 🦋 var ve çok yakışıyor başkasıni bilmem
Bedene dövme yapana da, yaptırana da Allah lânet etsin!" [Buhârî, Libas 86, Tıbb 36; Müslim, Libas 119, (2124); Nesâî, Zinet 25, (8, 148)]. Hadisi Şerif
bu kadar da şey etmeyin ya normal bişey dövme yaptırmak
peygamberimiz lanetlemiş onun sözünün üstüne ben söz söyleyemem
hangi peygambermiş ya teyyip mi
Din de bütün kurallara uyduk bu kaldı sanki, siz önce Allah ile insanları aldatanları önle
Önleyin*
Hz. İsa a. s.'a sormuşlar: "Ölüyü diriltmekten daha zor ne olabilir?" Demiş ki: "İfhamü men la yefhem" (Anlamayana anlatmak)
Kadın ya da erkek büyük ya da küçük dövmenin her türlüsünden nefret ediyorum ve dövme yaptıran insanın Ruhunda bir çürüklük olduğuna inanıyorum bir çürüklük bir çöplük bu konuda çok katıyım
Hahaha
Yerim ben seni fıstık 😀
Bence bir kadına ruhundaki var olan gücü yansıtan her türlü dövme yakışır.
Dövme kimseye yakişmaz yakiştiran kisiler kendilerini özguvensiz hissedenlerdir aslinda doğal güzellik diye birsey vardir kadin bir makyaja bakiyor sadece bir makyaja
Bugüne kadar en dozunda dövme yaptıran kişi hülyar avşar çenesindeki küçük yıldız dövmesi. Onun dışındaki vücut dövmeleri kirli gösteriyor. Yaş aldikça deri buruştugu için çok kötü görüntü
dövmenin şekliyle ilgilenmiyorum ama son zamanlarda omurilik dövmesi kulağa yakın boyun dövmesi kasığa yapılan dövme köprücük kemğine yapılan dövme göğüs altına yapılan dövmeler çok ilgimi çekiyor ☺️
elin altındaki ikinci resim ön omuzlara yapılan bitki dövmesi çok yakışmış tatlı görünüyor abartı yok, nazik ya da narin mi derler öyle görünüyor mükemmel 😍
Aslında kadınlarda sadece göğğs arası sırt ya da bel dövmeleri hoşuma gidiyor. Ama kadınsı bir dövme olmalı. Tutupta kurulafa kılıç bıçak değil yani 😀
Minimal dövmelerin hepsini seviyorum açıkçası bilekte, göğüs civarında olan minimal dövmeler güzel oluyor
o zaman ankete oy at
soruyu da beğenirsen güzel olucak
sağolasın
bu anketede beklerim sizi
Damgalı gibi dolaşmanın neresi güzel. Bir insan neden bu iğrenç görüntüyü beğenirki? Kadında da erkekte de berbat duruyor.
Renkli ve çiçekli dövmeler. Mümkünse doğum lekesi gibi görünmesin ve teşhir bolgesinde olmasın.
Bana gore bir kadına dıvme asla yakışmaz çünkü kadının vücudu zaten estetiktir.
Dovme yalnızca kadının vücudunda bir kir gibi durur.
Dövmeden nefret ederim. Kıza yakışmıyor itici oluyor
o zaman erkeklere göre yorum yapabilirsin
Onlara da yakışmıyor. Genel olarak dövmeden nefret ederim
Hiç biri..
Dövme yaptırmak doğru değil.
herkesin kendini bedeni burası sadece dövme yaptırmak isteyenler için bir öneri datası oluşturuyor
Dövme sevmiyorum çok klişe geliyor
Milletten görme fuzuli vücudun şeklini bozan bir şey olarak gôrüyorum
Ben kadınlara minimal dövmeleri daha çok yakıştırıyorum
Kadına yakışmıyor bence ama illa olacaksa ayak bileğinde hal hal şeklinde bir dövme gider
ben kadının özenle yaratılan bedenine dövme yakıştırmıyorum üzgünüm
Kadınlara dövme pek yakıştırmıyorum maalesef.
Üni de iken kampüs de Bir kadının memelerinin ortasında güneş dövmesi yapmıştı güzel
Sırt çizgisine boydan boya el yazılı dövme
teşekkür ederim fikrin için soruyu beğenir misin
Rica ederim tabi
Çekici bir tercih.
bu anketede beklerim sizi
Bakimm ahahahahahaha
Kadına dövme yakışmaz kadın en doğal haliyle kadındır.
Kadın vücudu kendi haliyle çok güzel
Hiçbir dövme yakışmıyor
kadınlarda ayakta bileğinde pati veya göğsünden omuza dogru uzayan küçük kuş dovmesi benim hoşuma giden dövmeler
Sarmaşık ve geometrik şekiller çok şık duruyo
uzi dövmesi bence bizler hepimiz gangstayız ve gettoyuz.
Bacaklarına ince klasik fontta yazı yazdıranlara bayılıyorum
bacakta yazı dövmeleri bence veya minimalist
Kadına dövme yakıştıramıyorum erkeksi geliyor ve arzuyu öldürüyor
Bence dövme estetik bir şey değil, çirkin duruyor herkeste
Çiçek dövmesi yakışır
Yaptırma derim dövmeli kadınlar tam bi kevase erkekler ıcın
minimalist dövmeler daha zarif bence
Ben dövme sevmiyorum.
burada yok iki göğüs arası dövme mükooo
Zarif olanlar her zaman daha iyi
dövme sevmem anlamlı bir şeyse belki
Hiçbir dövme yaksimaz
Sırt dövmesi kadar harikasını görmedim
Ben en çok göğüs ortasına kibar bir kuş tüyü dövmeyi beğeniyorum
Hiç Bir dövme yakışmıyor
Bölgelere göre seçim yapmak gerek
zarif olan her dövme yakışır
Kadına dövme yakışmaz
Hiçbiri dövmeye karşıyım
Kğşük bitki, boyunda ya da bel ortasında..
Eşin özellikle o dövenin olduğu yerden öpmek istese bu çekici gelir miydi?
evet soruyu beğenir misin
Evet, beğendim
ben dövme yakıştırmam hoş bulmam
Çiçek
Ay yıldız
Ayak üstü ve bileklere mükkemmel gidiyot
Çiçek gül dövmeleri çok hoşuma gidiyor
Bunlar iyiymiş
Hiçbiri..
Hepsi güzel
Sırta yapılan dövmeye tutulurum
Gamalı haç.