Bu kiyafet ne kiyafeti pöh jöh ya da nedir bileniniz var mı

Bu kiyafet ne kiyafeti pöh jöh ya da nedir bileniniz var mı
Cevap
7Cevap
Askeriyede böyle bir kıyafet türü yok. Ama polislerde özel ekiplerse bu tür tim kiyafetleri var
Iste onh ogrenmeye calisiyorum jandarma ozel harekat kiyafetinf bdnziyor gibi
Jandarmada da böyle kıyafet yok. Olan kıyafetlerde de rütbe var
Ee bu ne konh onemli biraz benim eski sevdigim adam gerci adam kelimesi yakisir mi bilmem. Uzman cavustu biraktim filan demisti
Sana yalan söylemiş yavsama.
Uzman çavuş astsubay ya da subay dahi olsa askeri kiyafetlerin hepsinde rütbe var. Rutbesiz kıyafet giyilmez. Kaldı ki o resim başka bir yerden alınmış görünüyor. Kişiye ait olsa yüzünü gösterirdi.
Ya uzmandi onceden ben canli gordum askeriye de suankini soruyorum oyle bi instasina bakayi. Dediydim
jandarma özel asayiş komutanlığı çıkıyor
Elemanın kullanıcı adını istiyorum verirmisin
Jöak
Jandarma özel harekat mı
Evet jöak mış. Biri de yazmış yüzü görünmesi gerek adamlar terörle mücadele de çalışiyor yuzunu gosterir mi hiç
Counter strike 2.3 karakterin üniformansı
Hee resmi bisey degil yani
hangi oyun bu?
Hmm yani jandarmalar diyelim
attıgın resime en yakın video ya da kıyafet bu görünüyor. resimdeki grafikler oyun gibi ama aratınca jandarma özel asayiş cıkıyor.
Evet zaten kendisi askerdihayali de polis ya da ozel harekat omaktı bencede bu. Kel biri çıkmaz baya iyi tanırım beyfendiyi bir zamanlar
Ben yüzünü görmeden yakışıklı diyen cicikiza söyledim.
Yess o right
Çok yakışıklı 😃
Oyledir beni eski cok eski bi sevdigim o zamanda uzmandi polis olmak isterdi
Ne güzelll
maskenin altından kel tipsiz biri çıkarsa? :D
Robokop
O ne be yapay zekami
Silsh gercek ama baksana
jandarmadır
Ben giycem
İnsanlar
Sanane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür kıyafetler genellikle özel harekât ekipleri veya taktik operasyon birimleri tarafından kullanılıyor. Üzerindeki yelek, kask, taktik ekipmanlar ve forma, operasyonel görevler için tasarlanmış görünüyor. Özel harekât ya da kolluk kuvvetleri olabilir, ama tam olarak hangi birime ait olduğunu kesin söylemek zor. 🙂