Şu hayatta kimin ne giydiği kimseyi ilgilendirmez ama bu şekilde giyinerek tesettürü ayaklar altına alanlar yüzünden hemcinslerimden nefret ediyorum
ne diye kapatıyorsunuz o başınızı siz

Şu hayatta kimin ne giydiği kimseyi ilgilendirmez ama bu şekilde giyinerek tesettürü ayaklar altına alanlar yüzünden hemcinslerimden nefret ediyorum
ne diye kapatıyorsunuz o başınızı siz
Bence tek bir amaçtan söz etmek doğru değil yani kimi kendini böyle daha özgüvenli hissediyor, kimi modaya uyuyor, kimi de kendi tarzını bu şekilde ifade ediyor. Tesettür anlayışı ve giyim yorumu kişiden kişiye değişebiliyor herkes bunu aynı şekilde yaşamıyor. Dışarıdan bakınca anlam veremeyenler olabilir ama çoğu zaman mesele dikkat çekmekten çok kişinin kendini iyi hissettiği biçimi seçmesi oluyor.
Cevap
22Cevap
Sana %100 katiliyorum. Sacim gorunuyor mu? Yoo ama dudaklaei belli oluyor kank. Olsun ya kuranda seyin sudaklari ile alakali bisey yok boş ver... Allahin en buyuk azabi verecem sedigi, musliman gibi gorunup olmayanlar bunlar iste...
O kadar tiksiniyorum kiii
En sevmedigim insan tip suratlarida 10 kilo boya. Zeka sorunlari var cunku bakimi boya badana saniyorlar
Yani basini ne diye kapattiyi niye merak eder insan :)
Allah içinse kimene aksesuar içinse kime ne :)))
Şekil işte ülkede bir dönem baş örtüsü vs yasak okullar vs derken daha mı iyi oldu bilinmez
Tam bir rezil kişiliksiz bunlar böyle giyinenler kapalıların Adını da çıkartıyorlar
Kısaca bunlara bişey deniyor da dilim varmıyor söylemeye peynir çeşidi siz anladınızzzzz
Peynir hakaret olur tam bir nokta. Bunlar
Bir abimiz vardı böyle kadınlar için derdiki pavyondaki karıyla evlenilir bunlarla evlenilmez
soyle olan varsa cidden mesaj atsin tanisalim merak ettim ben de
Nesini merak ediyorsunuz ya gerçekten bu devirde sokakta bunlardan çok var
amacini, dusuncesini vs, bilmiyorum pek dikkat etmedim
Bize ne niye kapatıyorlarsa ya kendi hayatına baksın herkes cidden
her kadın kendinde olan malı göstermek ister bunu sende biliyorsun kimi toplum baskisiyla gixler golgeye atar kimide yakar gemileri icten ice sendede var bu arzu bunu biliyorum
mecburiyetten kafa kapalı kadınlar, böyle bi kadın vardı, eşini aldatıp boşanıp gitmişti
Baskı insanı bu hâle getirir
Kardeşim bu kadar da olmaz ya hiç mi evden çıkarken buna demiyorlar o halin ne diye
Aman saçları görünmesin
Gayri safi milli hasılada pay sahibi olmak
türbanlı eskorttur o fantezi amaçlı
Hemn hemen aynisina sahit oldum bugün aşiri tahrik ediciydi
Dikkat çekerek tahrik etmek
beyinlerinin olduklarını düşünmüyorum
Stil olarak kapatıyorlar herhalde
Bunun amacının ne oldugu belli zaten
Tesettürün adını kirletiyor ama bu kltaklar
Böyle olanlar tesettür giyinmesinler zaten yani şu resimde ki resmen ben burdayım diyor yazık günah
Çok komik bunlar mk
Dengesiz bir yaşam biçimi
Keşke ya hep açılsa ya da hep kapansa
İtici
Teşhir
Bune ya SDVVVNMNBVCFGHJJ
Boşş
Bunlar kapalı degil
@Kr_al aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?