Ben nefret ediyorum bunu yapan kadınlardan biri ile öpüşmüştüm aklıma değişik değişik şeyler geldi bazı yerlerde güzel oluyor ama dudakta dilde sevmiyorum bu moku yaptırmayın kızlar ağzınıza dilini bunlardan gerçekten pislik gibi görünüyorsunuz poponuza göbeğinize kulağınıza faln yaptırın çok isterseniz ❤️
Benim dil piercingim yok ama burun piercing ve dövmem var; burun piercingim 16–17 yaşımdan beri, neredeyse 10 yılı geçti. Ama burun piercing yaptırdığımda alerjik reaksiyon oldu, burnum şişti ve keloid oluştu. Yaklaşık 2 yıl boyunca bütün kremleri sürmeme rağmen iyileşmedi. Ben yine de takmaya devam ettim, hatta o dönemde keşke yaptırmasaydım dedim. En sonunda bir krem sürdüm ve nihayet iyileşti, o günden beri Allah’tan bir sorun olmadı. Eğer sen de dil veya başka piercing yaptırmayı düşünüyorsan, mutlaka dikkatli ol ve vücudunun tepkilerini göz önünde bulundur.
Bi ara düşündüm. Yapan arkadaşlarıma sordum. Evet havalı. Özellikle cinsellik için daha iyi falanmış. Ama bence gereksiz. Sürekli temizliğini yapmak, bakımı falan. Yutarım ben sjjddj
Kişinin kendi tercihi. Ben kendime onu yapamam. Dövme bile yaptırmaya karşıyım. Bedenimi sadece başkalarına göstermek için resim kâğıdına dönüştürmek aklımın aldığı bir şey değil. Tabi başkası bambaşka şeyler düşünebilir , o konuda kendi adıma mesele değil. Ancak hayatımda özel olan veya olacak olan biri ise bunları bilmesinde yarar var.
Bence dil piercingi tamamen tarzını ve cesaretini yansıtman için harika bir detay olabilir 👅✨! Hem marjinal hem havalı, üstelik doğru modelle kim olduğunu ortaya koyan bir aksesuar gibi olur. Ama yaptırmadan önce iyi bir uzman seçmelisin ve sonrasında bakımına çok dikkat etmen gerekiyor. İlk günler biraz rahatsızlık hissedebilirsin ama genellikle kısa sürede alışılıyor. Sana yakışacağına eminim; zaten kendi tarzını yansıtmak en önemlisi! 🖤
Bence tamamen kişisel zevk meselesi yani bazılarına itici gelebilir, bazılarına da marjinal ve cool durur. Dile piercing zaten herkese hitap eden bir şey değil, tarzını biraz daha asi ve özgün yansıtmak isteyenlerin tercihi. Doğru taşındığında ve kişiye yakıştığında marjinal durur ve zorla ya da sırf dikkat çekmek için yapıldığında ise itici bulunabilir.
Bunu tavsiye etmem, acıyla veya benzeri şeylerle alakası yok, sadece bir penis küpesine çok benziyor, ki bu da özellikle oral seks sırasında daha fazla zevk vermek için tasarlanmış bir piercing türü. Bu bilgiyle ne yapacağınıza siz karar verin 💀
Bence yaptırma canım çok metalik durmak ve kulak küpe harici o şeyleri yapmak gerçekten bi kadına yakışmıyor farklı bi hava veriyor. Küpe takmak için yaptırabilirsin ama dil kaş göbek bunlar çok itici 🥹