Boyum 160 cm ve kabanın boyu 112 cm komik mi durur bende
8 gü
Boyum 160 cm ve kabanın boyu 112 cm komik mi durur bende
Cevap
3Cevap
Kaban alınır yani niye alınmasın.
Komik durmayacak kabana bakarsın sende her kaban aynı boyda değil
Söylediğim boylardaki bi kaban bana çok mu uzun gelir
Kalitesi düşük oluyor hep 1 2 yıkama sonra anlarsın
Kış bitene kadar yıkamam ki
Hee sonra seneye kışın hertürlü yıkayacan
Amann seneye kadar kim ölür kim kalır
Nerden alayım peki önerdiğin bi marka var mı
Bak lcw koton defactı bunlar düşük markalar
Zara bershıka pull&bear ykm gibi markalar orta
Varsace gucci prada beymen yüksek markalar
Orta segmentlerden en iyisi bana göre zara onu değerlendirebilirsin mağazasında değil ama uygulamasında ciddi indirimler oluyor bir bak bence
Aşkım onlar da aşırı pahalı ki kaldı ki yorumlarına baktım kızlar hep tüylenme yapıyor diyordu hemde yıkamadan 1 2 hafta sonra
Ama kabanın tüylenme yapması normal adı üstünde kaban yinede sen bilirsin bir şey diyemem pahalı ama yinede adı üstünde orta segment markalar bunlar lcw den her sene tek kullanımlık ürün alacak kadar zenginsen bir şey diyemem en azından orta segment bile olsa ürünler kaliteli malzeme sonuçta kaç yıl giyersin
Lcw nin ürünleri aşırı kötü değil ki niye böyle dedin 3 bin lira bandında benim beğendiğim bu fiyata 300 400 ekleyerek diğer markalardan da iyi bi şey alabilirim
Avva pull bear Gibi yerlere bak daha kaliteli
Çok pahalı onlar ya ve yorumlara baktım hemen tüyleniyor o kadar para verip bir haftada tüylenecekse niye alayım enayi miyim
Eminmisin 😅 tüğlendiğinden lc ye göre daha kaliteli
Valla tüyleniyor yorumlardan baktım hepsi tüyleniyor bu yüzden çok kaliteli bi şey almaya gerek yok diyorum kaldı ki lc diyip geçme bependiğim kaban 3 bin bandında pull bear de bu fiyata iyi bi şey bulabilirim ama bunu beğendim birde boyumu falan yazdım ve jabanın boyunu nasıl durur
Alınır
Alınırr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hiç komik durmaz bence, hatta tam tersi gayet cool bir görünüm yakalayabilirsin! Uzun boylu kısa boylu fark etmez, uzun kabanlar her zaman bir asalet katar. LC Waikiki'den alman da gayet mantıklı çünkü hem uygun fiyatlı hem de kaliteli seçenekler bulabiliyorsun. Altına dar pantolon ya da skinny jean at, altına da şık bir bot giy, olay tamam! 🙌 Üzerinde gayet zarif duracağına eminim! 😊
Skinny jean ne mk tarzın bk gibi
Hahahah tamam tamam sakin! 😄 Skinny sevmiyorsan yüksek bel bol paça pantolon öneriyorum sana! O tarz da gayet şık olur, ne izliyorsak onu uyguluyoruz sonuçta aşkım! 😉
Gevzek