Gizli Üye(25-29)5 ayBen açık bir kıyafet giyersem mesela üst veya alt farkermez bir tarafımdan dekolte veririm mesela bence daha şık duruyor. Kısa bir etek giyersem üstüm daha kapalı olur, üstten dekolte verirsem altım kapalı olur. Ama herkesin kendi tercihi bence yakıştırıyorsan kendine insanların yorumuna aldırış etme.
52 Yorumla
Soran5 aySadece merak ettim zaten ben kendimi her şekilde kusursuz buluyorum. Teşekkür ederim 🙏🏻
Cevap sahibi5 ayKendinle barışık olman güzel bir şey insanlar her şekilde eleştiriyor zaten. Kendini sev ve bu şekilde mutlu ol yeter gerisi boş.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)5 ayKombin güzel gayet. Senin vücudunla ilgili sıkıntı yok kilo vs. diyenler saldırı amaçlı normal hatlardasın. Fiziğinden tamamen bağımsız diyorum bu kombinler çok çok zayıf kızlarda abartı durmuyor ama çok az kıvrımlı ve kadınsı hatlara sahip olunca patlıyor ve sanki ideal kilodan da fazlaymış gibi bir algı oluşturuyor. Kombin güzel ama çoraplar deseninden sanırım sanki çok kez giyilip hani iplenir sökülmeye doğru yol alır onun gibi duruyor. Bu kombini çorap bozar bozarsa:)
12 Yorumla
Soran5 ayKeşke çok kez giyebilsem her giydiğimde çorap atıyor ve 1 ayda 20ye yakın çorap aldım diyebilirim. O gördüğün şey aynada olan bir şey eskitilmiş ayna. Yorumun içinde teşekkür ederim 🙏🏻
Cevap sahibi5 ayOlabilir ışık, mekan, çekim açısı bazen oldukça farklı bir görüntü yansıtabiliyor:) Rica ederim😇
- Moda & Stil konusunda 730 cevap paylaştı.
s 5 ayÜste bir blazer ceket, alta hoş bir pantolon çok daha hoş olurmuş kanaatimce. Yoksa fiziğin falan iyi yani de bilmiyorum bana çok hoş gelmedi. Ha sen kendini güzel buluyorsan orası ayrı
22 Yorumla
Soran5 ayNormal günlerde evet öyle giyiniyorum ama bu normal bir gün değil. Cumartesi sabahlara kadar partileme
- 5 ay
İyi olmuş öyleyse🌸
5 aygece kulübün de direk dansı yapacak gibi duruyor güzel seksi görünüyor da çok batıyor sanki abartı olmuş beğendim ama rahatsızlık da veriyor
11 Yorumla- 5 ay
beğendim diyorum beğendim
Yapay Zeka Cevapladı
Siyah her zaman asil ve şık duruyor, transparan parçalar ise tam bir özgüven göstergesi! 💃 Kombininde cesur ve modern bir dokunuş var. Eteğin sadeliği, üstteki detaylı transparan parçayı harika bir şekilde dengeliyor. Bu tarz bir kombinle abartıdan çok güçlü bir ifade yaratmışsın. 🖤 Daha da öne çıkarmak istersen, zarif bir zincir kolye ya da minimal bir çanta ekleyebilirsin. Topuklu kısa botlarla da tam bir yıldız gibi görünürsün! 🌟✨ Unutma, önemli olan senin kendini içinde nasıl hissettiğin! 💪
31 Yorumla- 5 ay
10 üzerinden 6
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
266Cevap
- Moda & Stil konusunda 731 cevap paylaştı.
5 ayÇorabın deseni mi öyle yoksa bacaklarında kıllar mı var anlamadım
48 Yorumla
Soran5 ayEskitilmiş ayna olduğu için çoraba yansıyor. Ne kılı tertemizim her an her şeye hazır djdjd
- 5 ay
🤦🏼♀️💅🏻✨
- 5 ay
Bende kıl var diye düşünmüştüm 😂😂
- 5 ay
Kılı olsa ne olucak
- 5 ay
abartma kıl değil desen olduğu belli fakat bence gereksiz açık
- Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı.
5 ayBence harika ve havalı duruyor
42 Yorumla
Soran5 ayNedense kızlar baya kıskandı 😄
- 5 ay
Aykırı bulanlar olabilir
- Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı.
u 5 ayNormal olmuş
11 Yorumla
Soran5 ayTeşekkür
m 5 ayHiç de abartı değil, srabistanda yaşamıyoruz sonuçta. insanlar isterse daha iddialı bile giyinebilir. Seninki gayet şık, göze batmıyor, tam dozunda bir tarz olmuş. Kendini iyi hissettirdiği sürece kombin zaten doğrudur.🖤
12 Yorumla- 5 ay
Arabistan* 🤦♀️
Soran5 ayÇok fazla baskılanmaktan bunlar
5 ayŞu troll sorular da olmasa ergenler, abazanlar ve marjinaller klavyeye basmazlar. İbretlik bir troll ne diyelim. Kızlar Soruyor en yakın zamanda eski kalitesini bulur dilerim.
25 Yorumla
Soran5 ayTroll fake demek gibi bir şey mi öyleyse değil şaka amaçlı da sorulmadı. Ayrıca ben de eskiyim 😄😘
- 5 ay
Gizliden çık eski üyeye açık sormak yakışır 😉😘
Soran5 ayHesabım kitlenir mesajdan 😄
- 5 ay
Ayarlardan hesabı gizlemen mümkün "eski üye"😉😘
Soran5 aySen kaç yıllıksın aşko😄 ayrıca gizlemeyi tercih etmiyorum mesajlar rahatsız etmiyor çok fazla olması rahatsız eder?😅
Moda & Stil konusunda 323 cevap paylaştı. bir kadın dekolte gösterecekse ya bacak ya göğüs dekoltesi vermeli. ikisi aynı anda çorba oluyor. altına siyah kumaş pantolon giysen dişiliğin daha da ortaya çıkardı bana göre. aynı anda ikisi olmuyor. sonuçta plajda değiliz
11 Yorumla
Soran5 ayTamam abi djdk
Yokk da sanki böyle gecenin sonunda üzerinden paramparça edilerek çıkartılması gereken bir kombin gibi olmuş. Her an her şeye hazır, neyse yakışmış sayılır
18 Yorumla
Soran5 ayTam olarak öyle
Soran5 ayGece sonu evimde mışıl mışıl uyudum djdjd
Soran5 ayCenneti yaşattığımız da oldu tabi
Soran5 ayAdres yazıyorum fjfjf
Gizli Üye(30-35)5 ayGenel olarak yorumlara baktım. Özgüven tavan cevaplar vermişsiniz. Özgüven tadında güzel oluyor.
Giyim tarzı herkesin kendi tercihi ancak bakan insanlarında göz zevki var.
Açık giyinmek veya dekolte sevmek ayrı çıplaklık ayrı. Kendi hem cinsimin bedenini görmekten yoruldum artık.
Altta dekolte veya açıklık varsa en azından üst kısım biraz daha sade ve kapalı olmalı.
45 Yorumla
Soran5 ayYerine göre giyinmek ne demek bilmiyorsunuz zaten çok bir yorum beklememek lazım ben sokak arasında yürüyüp bakkaldan ekmek almaya gitmiyorum tatlım eğlenmeye gidiyorum. Gittiğim mekanlarda bu tarz kombinleri kaldırır. Bilmiyorum siz muhtemelen Allahın unuttuğu bir yerde yaşadığınız için böyle düşünüyorsunuz. Anlıyorum alışık olmadığınız için çok fazla geliyor
Cevap sahibi5 ayEleştireye açık değilseniz eğer kendinizi eşeştireye açmayın. Üslüpsuzluğunuzdan dolayı kuvvetle muhtemel bu son yorumum
Soran5 ayO kadar yorum okumuşsun gerçek eleştirilere yanıtımı da görmüşsündür. Sadece cahil insanlara hatta genel olarak insanlara pek tahammülüm yok. Kusura bakma…
Tabii hay hay son yorum olsun 😄
Cevap sahibi5 ayEdepli edebinden susar edepsiz kendi susturdum sanır. Küçük dünyan da mutluluklar. Vizyon sahibi olunca tekrar bakarız
Soran5 ayBazı şeyleri kabullenmediğin için ben edepsiz sen de edepli oldun öyle mi? Sana göre edepsiz küçük dünyası olan vizyonsuz birisiyim😄 evet bu çıkarımlardan kimin ne olduğu baya aşikar diyerek susuyorum 😂
Gayet güzel ama pileli etekle biraz daha hava katılabilirdi ☺️
32 Yorumla
Soran5 ayDenendi ama yakışmıyor boyum uzun çok açılıyor popo
Gizli Üye(25-29)5 ayBence parçalar çok güzel ama hem mini hem transparan aşırı göz yoruyor eteğin üzerine daha sade dekoltesiz bir şey olabilirdi ya da transparan bluz altına bir kumaş pantolonla da çok güzel patlatılabilirdi güzel tabiki kötü değil herkesin kendi tercihi ama benim fikrime göre aynı anda fazla dekolte göz yoruyor
21 Yorumla
Soran5 ayBen de sade insanı değilim Napim Allah koç burcu olarak yarattıysa 😄
- Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı.
5 ayYani neye göre kime göre gittiğin ortamı bilmiyoruz o yüzden yorum yapamam çok önemli bir davet böyle elegant insanların olduğu bir yerse evet gayet ideal bu kıyafet ama herhangi normal bir günde giyilebilecek bu kıyafet değil
20 Yorumla - Moda & Stil konusunda 354 cevap paylaştı.
u 5 ayGöz yoruyor beğenmedim. Dantel yerine düz askılı veya kollu krop olsa daha şık olurdu.
26 Yorumla
Soran5 ayOnu da yaptım her o kombini yaptığımda insanlardan övgü alıyorum 😄
- 5 ay
Çorap dantel üst dantel yoruyor. Kalın siyah opak corapla bu kombin daha şık olabilir.
Soran5 ayÇok simsiyah olurdu öyle de biraz iç karartır sanki ama normalde evet opak çorap kullanırım eğlenceye gitmediğim zaman
- 5 ay
Bu kombin dururken cidden dantelsiz mii
- 5 ay
Dantel askk siyah ince mükemmel
- 5 ay
Aksine üstünde zaten dantel var.
Abartıdan ziyade fazla açık geldi bu kadar kendinizi niye sergileme ihtiyacı duyuyorsun yani birileri özellikle erkekler size çok güzelsin diyince dahamı ikna oluyosunuz güzelliğinizi heba etmeyin
32 Yorumla
Soran5 ayÇok gğzelsin denmesine ihtiyacım yok en salaş Halimlede bunu duyuyorum sadece kendimi böyle özgüvenli hissediyorum
5 ayHayır tam parti kombini , boşta kalmazsın bence
12 Yorumla
Soran5 ayEvde de tekno parti veriyoruz zaten 10-15 kişilik aynı tarz giyiniyorum
Soran5 ayOlsun
5 ayTam gece kulübü işi eğlenceli, seksi, dokun isteği temas isteği uyandırıcı.
13 Yorumla
Soran5 aySonunda anlayan biri fjfjf
- 5 ay
Tertemizsinindir bir şimdi.
- 5 ay
Tertemizsinizdir bir de şimdi.
- Moda & Stil konusunda 449 cevap paylaştı.
5 ayKimin ne dediğine bakma sen kendini biliyorsan ve yakıştırdıysan giymeye devam et
13 Yorumla
Soran5 ayÖyle yapacağım
- 5 ay
Güzel şık kombinler seni bekler
- 5 ay
Burada mısın
Moda & Stil konusunda 625 cevap paylaştı. Amaç bi erkeği etkileyip peşinden sürüklemek süründürmek yalvartmak ise tam olmuş
14 Yorumla
Soran5 ayYalvaranı bırak teklif eden bile olmadı
- 5 ay
Neden bir erkrk bir kadına yalvarmalı veya peşinden gitmeli burada amaç nedir
5 ayBaya iyi olmuşsun ama bunu giyiyorsan sonunda o erkeğin olmalısın gecenin sonunda
13 Yorumla
Soran5 ayYanıma gelen olsa olurdum
- 5 ay
Vay be bu kadını tek mi bıraktılar üzücü bı durum ya da cekindiler sanrm
- 5 ay
keşke baska görsellerinide görsem merak ettm cidden
5 ayerkeklerin yorumlara gel, tatlım kendini harika sanma. İki bacak görünce kudurmuşlar, herkeste var kıyafetin de güzel değil teşhircilik sadece
911 Yorumla
Soran5 aySen de kuduranların arasındasın galiba tatlım
- 5 ay
seni beğendikleri için değil; cinsel açıklarına hitap eden detayların ön planda olduğu için o duruma salyaları akıyor diyorum. Vücut bende de var, kıskançlık; kendini beğenmeyen öz güvensiz kişilerin kendinden güzel insanlara duyduğu imrenme halidir, seni obje olarak görmelerini mi kıskandım?
- 5 ay
fjgjgfjgjfjfj füze atmışşın :D @bircicek97
Soran5 ayVücut hepimizde var zaten ve seni neden imreneyim görmedim bile 😄 cidden senden çok var ve çok fazla açık veriyorsunuz😅 her neyse erkekler ve kadınlar eşit nasıl onların cinsel açlıkları varsa benim de var tabii ki kendimi tatmin etmek için böyle giyinip soruyorum amacıma da ulaşıyorum. Sadece ereklerin cinsel organı varmış gibi konuşuyorsunuz bazen 😂
- 5 ay
Cinsel tatlarına dem vuran detayların önde olduğu için salyaları saçılıyor diyoruz, bana imreniyorsun diye bir cümle kurmadım ben; senin anlama konusunda sıkıntıların mı var? Bana kuduruyorsun sen de diyorsun ya; kıskançlık, kendini beğenmeyen öz güvensiz kişilerin kendinden güzel insanlara duyduğu imrenmedir, ben bende de var olan cinsel detaylar için seni mi kıskanacağım diyorum? Seni "obje" olarak görmelerini mi kıskanacağım? :)
Güzel bir yüzün olur, o zaman insanlara "beni mi kıskanıyorsun" diyebilirsin; ne ben seni ne sen beni gördün.
"Ben kendimi bir obje olarak görüyorum, cinsel açlığımı; erkeklere verdiğim cinsel açıklarla tatmin ediyorum" diye gösteriyorsun zaten, bunu ayrıca söylemene gerek yok ki. Kadını obje olarak gören tipler de salyalarını akıtarak sana "beğeni" sözcükleriyle geliyor, herkes kendi ederini buluyor işte sen de haklısın tatlım :D
Soran5 ayOkumadım bile muhtelemen ağır saçmaladın ötede kudur
- 5 ay
Okumadığını söylemiş olman; okuduklarının sana yeteri kadar ağır geldiğini ve cevap yazamayacak kadar bahane davranışı geliştirdiğini gösteriyor tatlım.. Benim saçmaladığımı söyleyen dilin en yalın halin bu :)
Soran5 ayNe güzel inanarak saçmalıyorsun sen öyle djdj bacım emin ol ağır gelme falan filan durmaları olmuyor ben de, umursamaz bir insanım 😄 hani laf soktuğunu düşünüyorsan çok sevinme açıkçası sadece komik geliyorsun böyle çabaya girince😄 baya kudurduğun belli oluyor hani bana da eğlence çıktı kız az daha kudur bakim fjfjf
- 5 ay
@bircicek97 Onla sadece eğlenilir senin gibi zeki bir kadınla evlenilir. kaldırıp kaldırıp yere vurmuşsun soranı, kadında zeka olacak aga net mk! djfjfjdj
Soran5 ay@sertvurur123 Tüm tuşlara basıyorsın moruk sana ekmek çıkmaz buradan 😄
- 5 ay
sana epey çıkmış, bana da çıkar rahat ol :)
Gizli Üye(25-29)5 ayBaya çekici kısacası harika görünüyorsun, boyun 180 var sanırım 😊 hangi semtte bu mekan Kadıköy, Beşiktaş tarafları mı
15 Yorumla
Soran5 ayO kadar da değilim 172
Cevap sahibi5 ayUzun sayılırsın yinede, semt tahminim doğru sanırım bu arada 😊🌸
Cevap sahibi5 ayGünaydın prenses 🌹
Cevap sahibi5 ayİyi akşamlar hanımefendi 😊✋ amacım rahatsız etmek değil yanlış anlamayın sadece hangi şehirdesiniz ve tahminim doğru mu merak ettim
Cevap sahibi5 ayHayırlı günler prenses hanım 😊
Gizli Üye(30-35)5 ayKombin güzel, fakat süper mini giymek için bacakların kalın canım , kusura bakma lütfen❤️
26 Yorumla
Soran5 ayÖnemli değil ama çöp olmaktan iyidir
Cevap sahibi5 ayÇöpp?
Soran5 ayÇok zayıf olmak yani
Cevap sahibi5 ayÇok zayıf demedim yalnız, normal kilodan bahsettim.
Soran5 ayBen normal kilo aralığındayım zaten 😄
Cevap sahibi5 ayO zaman açıyı iyi ayarlamamişsindir ozellikle bacakların çok kalın.
5 ayAbla buraya mümkünse atma böyle şeyler senin için diyorum bazılarının ayarları ile oynanıyo çünkü yorumlara baksan anlarsın fena değil ama tarzım değil
11 Yorumla
Soran5 ayNasıl yani canım
Gizli Üye(30-35)5 ayKombinin efsane ya sırf o çorapların hatırına bile en az bir evimi senin üzerine yapardım.
15 Yorumla
Soran5 ayTeşekkür ederim 🙏🏻
Cevap sahibi5 ayRica ederim, fiziğin gerçekten çok iyi. Çorabın deseni mi o yoksa bilerek yıprattın mı? 😅😅
Cevap sahibi5 ayDaha yeni mi sevdin cevabımı kız yine düşürdün beni bu eşsiz soruya 🫠😅
Soran5 ayDjdjdj elim çarpmıştır 😂
Cevap sahibi5 ayOlsun teşekkürler yine de 🤗 çorapları çıkardın mı 🤭
5 ayYok janımmm ne abartısıııı sütyenin belli popo lopuna kadar sort çekmissin o kadarcık🤪
20 YorumlaHarika gorunuyosun ya😉 çorap çok seksi gösteriyor🙈
10 YorumlaAbartı sanki çok dantelli ve seksi olmaya çalışıyor gibi olmuş
10 Yorumlayoo zaten böyle giymesen erkekler azmaz sana
10 Yorumlaabartılı.
üsttekinde fazla detay var görüntü kirliliği sadelik her zaman iyidir.
10 Yorumla
5 ayGece uzun olacaksa tam kombin olmuş , ama eve gideceksen gereksiz fazla
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayHer mekan için kombin farklıdır hani çok abartı değil
10 Yorumla
5 ayÇok güzel ve asil durmuş; ayrıca çok güzel taşımışsın. Ben çok beğendim.
10 Yorumla
5 ayHahah bilardo, langırt salonunda, olması gerektiği gibi bence 🤣🤣🤣
10 YorumlaBacaklar çok güzel çok çekicisin kıfayetler nerde balım
11 Yorumlasoğuk dikkat et
41 Yorumla
Soran5 ayTeşekkürler bebiş
5 ayKime alsam? Ama bu şekilde ona sa yakışacak olmali.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayFiziğin çok iyi duruyor kombinde hem sıradışı ve tarz olmuş. Kendine has bir tarzın var. Şıklık ve seksilik aynı anda sergilenmiş. Bu arada boy ve kilo kaç senin?
11 Yorumla
Cevap sahibi5 aySpor yapıyor musun, boy ve kilo kaç merak ettim :)
5 ayÇok şık duruyorsun maşallah kimseyi dinleme bu işi yapıyorsun kuzum❤️ benden sana bi love
22 Yorumla
Soran5 ayDinlemiyorum zaten canım teşekkür ederim 😘❤️
- 5 ay
En güzeli. Mutlu ve sağlıcakla kal ❤️
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 aySelam Küçük Hanım...
Mekana gire gayet güzel...
Ama normal sokakta gezmek dolaşmak için abartı transparan olmamış derdim...10 Yorumla
5 ayParçalar potansiyellerini kaybetmiş ayrı ayrı çok iyiler ama kombin olarak baya ucuz duruyor bence
01 Yorumla
Soran5 ayUcuz değil ama ckfk
Evet abartı. Bu kadar içinizi gösteren bir şey giyecekseniz neden direkt iç çamaşırıyla çıkmıyorsunuz anlam veremiyorum. Gerçi beni çokta bağlamıyor, sen beğeniyorsan konu kapanmıştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayYa cevaplar şaka mı? Abi siz ne kadar zihniyetsiz insanlarsınız bir kadın olarak cevap veriyorum. Gayet güzel olmuş transparan zaten yazdıklarınıza bi bakın ya içiniz pislenmiş
11 Yorumla
Soran5 ayKöyde yaşıyorlar aşko
Harika çok seksi olmuş sun siyah sutyen in çok güzel yakışmış
10 Yorumla
5 ayBelin aşırı kalın bacaklar çok kalın özgüven tavan bıraz ıncel ve çok acıksın.
15 Yorumla
Soran5 ayNormal kilo aralığındayım evet kalınım çünkü 9 yıldır fitness yapıyorum ve sana da tavsiye ederim özvgüven iyi bir şey😊😊
- 5 ay
Tamam 🤣🤣
- 5 ay
Ay bişey dicem dediklerin çok doğru keşke beni de yorumlasan açık sözlü birine ihtiyacım var
- 5 ay
@Sedeff0304 o iş bende sedef
- 5 ay
@Sedeff0304 seni yorumlamaya gerek bile yok
Nereye otursan taciz edilirsin, öyle bir kombin
11 Yorumla
Soran5 ayEğlenceye gittim karanlıktı bir şey olmadı
Moda & Stil konusunda 597 cevap paylaştı. sorma amacını bilmiyorum ama hauet Seksi ve çekici olmuş yakınlaşma anında tahrik edici unsuru var
10 Yorumla
5 ayMemelerin biraz sarkık oldugindan dolayı bence iyi durmuyor, trasparan bluz
06 Yorumla
Soran5 ayVücudumda en çok övülen yerim memeler herkes çok diri durduğunu söylüyor ki öyle de zaten 😄 ama sana öyle gelmiştir belki bilemem
- 5 ay
Canlisimi görmedigim için, fotoğraftan yorum yaptım, fotoğrafta biraz sarkık geldi bana, ama tabi gerçekte senin dediğin gibi dik ve diri ise konbin mukkemmel olur
Soran5 ayHemen foto atayım djdjd😂
- 5 ay
İstemem, kalsın 😊
Soran5 ayHemen atacaktım zaten fjfjf komedisiniz
- 5 ay
Yav, kendi resmini göndericem dierler, firlamalik olsun diye yaşlı sarkık bir resim atarsın, tüm günüm zehir olur, istemem 😃
Moda & Stil konusunda 335 cevap paylaştı. Güzel olmuş bence. Nereye gidiyorsun bu arada
10 YorumlaModa & Stil konusunda 583 cevap paylaştı. Siz bu kombinle nasıl üşümüyorsunuz ben onu anlamıyorum mk
02 Yorumla
Soran5 ayGittiğimiz yer sıcak oluyor ve araba var
5 ayeski üye:)
367 adet yorum almışsın abazalıkmı yoklukmu sevdamı nedir bu :)03 Yorumla
Soran5 ayEe yani?
- 5 ay
ee yani dogru bi cevap degil. havalı oldugunu düşünüyorsan
Soran5 ayTamam 😄
Gizli Üye(30-35)5 ayGayet iyi her anlamda zaten kadınların yorumundan anlarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayÇok güzel olmuş etkileyici ve çekici olmuşsun 😋☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayAlkol ve sonrasında gecenin yatakta devam ettiği kombin, bayılırım 😇
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayGüzel olmuş bence o ortam için. Bar sanırım
10 Yorumla
5 ayŞu kombinle yanımda olsan olcaklardan sorumlu değilim ama efsane olmuş ama onları se. visirken yırtarak çıkarmak ve her yirtigim yeri öperek emerek yırtarım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBence güzel olmuşsun, ayrıca epey seksi gözüküyorsun
11 Yorumla
Cevap sahibi5 ayBu soruyu vitrine almayalım da, neyi alalım 😂 Hadi bakalım, kolay gelsin
5 ayOrtamina göre neden abarti olsun. Bununla konyada şehir merkezinde gezmezsen sorun yok. Yok illa gezeyim diyorsan da yine sorun yok benim için senin bedenin senin kararin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAbla bu kıyafetle pavyona felan düşersin oha
22 Yorumla
Soran5 ayO sırada şu an okulda nöbete gidiyorumdur😄
Cevap sahibi5 ayYaaa kıyamam yazık sana 😂kendine iyi bak yiyecek birşeyler al, açlıktan fenalık geçirme 😀
Moda & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Çorabın deseni biraz garip geldi onun dışında gayet uyumlu knk
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 713 cevap paylaştı.
5 aycorap hava katmıs
110 Yorumla
Soran5 ayCrop değil ama senin olsun 😄
- 5 ay
Çorap dedim 😁
Soran5 ayAy Fjfjfj pardonnn
- 5 ay
Jejendjdır
Soran5 ayKafa çok dolu
- 5 ay
nedenn
Soran5 ayİş hayatı
- 5 ay
İş hayatı yorucu maalesef. Benim şirketimse öyleydi en son iş arkadaşlarım değişti, oksijen girdi ofisimize, vizyon sahibi ve kaliteli insanlarla çalışmak gerçekten keyif veriyor. Giyinmesini bilenler daha keyif veriyor, her gün şeriatın kılıcı gibi geziyorlardı parfüm yok bişey yok, şimdi herkes mini etek topuklu ve çorap, nefis
Soran5 ayBizimki öyle sorunlar olsa keşke daha büyük yıpratıcı şeyler
- 5 ay
alalh allah merak ettim
Sana özel bir sözlük olmalı güzel harika mükemmel bunlar değilsin sen keşke sarılabilseydim sanaaaaa 😍
10 Yorumla- Devamını Gör (303)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat