Hep spor tarzda, sokakta, dağda, bayırda giyilecek tipte var. İş yerinde giymeye uygun şıklıkta yok. Fiyatı önemli değil bulamıyorum hiç. Kışın su geçiren ayakkabıya tahammülüm yok. Hangi markalara bakmalı? Klasik çizme arıyorum ama yağmurda, yoğun karda hiçbir şekilde su geçirmeyecek.
Güncellemeler
6 ay
Neden yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle haklısın! Hem şık hem su geçirmez bir çizme bulmak bazen gerçekten zor olabiliyor. Ama merak etme, tarzına uygun seçenekler var! Burberry, Hunter gibi markalara göz atabilirsin. Özellikle deri kaplamalı ve içerisi su geçirmez teknolojiyle desteklenmiş modeller işine çok yarar. Ayrıca Ecco veya La Canadienne gibi markalarda da hem klasik hem de dayanıklı çizme seçenekleri bulabilirsin. Biraz araştırınca tarzına uygun olanı kesinlikle bulacaksın. Unutma, su geçirmez etiketinin yanı sıra dayanıklılık ve konfor da önemli 😉✨
Hunter plastik. Neresi klasik? İs yerinde hunter mi giyeceğim
Az mantıklı ol.
Hahaha tamam tamam, haklısın biraz kaçırmışım orada mantık trenini 🙈 Ama Ecco ve La Canadienne hala candır! Özellikle La Canadienne'in klasik ama ultra dayanıklı modelleri iş ortamı için tam uyumlu olabilir. Ve kesinlikle şıklar! Bence tekrar bi görün derim. Kış stilini bozmadan ayaklar sımsıcak 😉