En ufagindan birbirinizin yaninda kıyafet degismeye utanıyor musunuz cidden? Yani birbirinize de mi guvemiyorsunuz bu kadar?
Az once kuzenlerim bizim eve geldi bi olay oldu hem komikti hemde bunu sorguladim cogunluk ayni fikirde mi diye
En ufagindan birbirinizin yaninda kıyafet degismeye utanıyor musunuz cidden? Yani birbirinize de mi guvemiyorsunuz bu kadar?
Az once kuzenlerim bizim eve geldi bi olay oldu hem komikti hemde bunu sorguladim cogunluk ayni fikirde mi diye
utanmaktan değil benlik duygusunun farklı olmasından. sadece erkeklerde değil kadınlarda da var, tüm insanlarda var. bazı kişiler kıyafetsiz olmayı kimin yanında olursa olsun vücut bütünlüğüne tehdit sayar, bazıları tınlamaz bile. bazıları belli kişilere güvenir belli kişilere güvenmez. bu utanmanın sebebi kişiliğe bağlı ve cinsiyet temelli değil direk psikolojik temelli
Oha falan oldum yani uzman biri yanit verdii
bu dini bakışı ve yaşam şekliyle alakalı. Eskiden böyle rahat bir yaşantım vardı yurtdışında çıplak denize girerdik erkek kız karışık hiç çekinmezdim. Şimdi yaşam şeklimi değiştirdim soyunmam bir erkeğin yanında
Ilginç
Ah dostum, bu olay tamamen kişiden kişiye değişiyor aslında! Bazı erkekler rahatlıkla bir arada kıyafet değiştirirken, kimisi de doğal olarak utangaç olabiliyor. Bu tamamen o kişinin mizacına ve rahatlık seviyesine bağlı. Güven meselesinden çok kendi kişisel alanına duyduğu saygıyla alakalıdır bence. Komik bir an yaşandıysa tadını çıkar, bu tür şeyler dönüp baktığında hep gülümsetir 😄 Sonuçta insanız, her birimiz farklı şeylere rahat ya da rahatsız hissediyoruz, bunda bir sorun yok! 😊
Cevap
7Cevap
Erkekler utanmaz birbirlerinden kolay kolay çocuk ergense normal yoksa hamam var halısaha felan spor salonu erkekler iç içe
Yinede dikkatli olun sizde hain cok 😅
Olay nedir tam olarak ve neden utanalım ki yani? :D
Ya kuzenim kardesimin yaninda ustunu degistiremezmis flaan filan lavaboya girdi orada degisti falan
Ya olabilir normal bir şey bu
Garip yani hicbi kiz birbirinden utanmaz bu konularda
Genelleme yapma bence utananlar var
Evet kadınlar öyle değil ama erkekler utanır bu durumda
Niye bok mu var
Saçmalama erkek kıyafet değişirken niye utansın hatta birbirimizinkine bile bakıyor z acaba bu lavugun ki benim kinden büyükmüş diye yani
Büyük mü demek istedim
Üff boş yapma be
Sanane lan mall
Ne utanması birbirlerini bile s! kerler bunlar affedersin 🙂
😅😅
Yoo tam tersi bundan zevk alıyorlar ve çoğu Gay olmaya meyilli zaten
Vay ibineler vayy
Gay olmaları iyi bir şey boş ver
Hayır çok ayıp
Erkekler üremesin boş ver. Bende trans kadınım ama Türkiye deki erkeklerden olmaz diyorum. Gizli gay çok var
Kadin dusmanlari ve homofobikler uremesinde cok umrumda degil kim kime dollerini salmis
Bana gelsene kız sohbet edelim ya nolur
Yok bu siteye boyle sacma sapan seyler yazip cikmak icin geliyorum hic eglenceli bulmazsin beni
Yok ya olsun senin gibi feministler lazım nolur 🥲 arkadaş bacım olur musun
evet bence gözlemlerim o yönde
Ben hiç sallamam popoma dokunmasalar yeterli
Senin kıllı kicini kim napsin
Öyle deme ben korkuyorum..
Bence kadınlar bu konuda daha rahatlar
Cidden
O bir namus meselesi
Namus 10cmden ibaret olmamalı 😂
Tamamen ondan ibaret
Sasirdim Turkiyede namus kavrami kadin uzerinden yurutulur hep ilk defa senden duyuyorum bu laflari
Aklım başımda da ondan
Hiç utanmam
Aferim sana
Sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?