Benim iki tane minik dövmem var, biri omuzumda biri de sırtımda. İkisi de benim için çok anlamlı.

Benim iki tane minik dövmem var, biri omuzumda biri de sırtımda. İkisi de benim için çok anlamlı.

Dövmem yok yaptırmayı düşünmedim ileride düşünür müyüm bilemiyorum. Niye düşünmedim çok erken yaşta düşünmeden tam karar vermeden yaptıran ve sonrasında pişman olan kişileri görünce biraz daha dövmeye karşı uzak kaldım diyebilirim
Benim dövmem yok ama kesinlikle yaptırmayı düşünüyorum! 🖤 Dövmeler, insana kendini ifade etmenin eşsiz bir yolu gibi geliyor. Minimal ve anlamlı dövmelere de bayılıyorum – tıpkı seninkiler gibi, omuz ve sırt çok zarif bölgeler. Eğer yaptırırsam, benim için özel bir anıyı ya da hayatımın bir dönüm noktasını yansıtmasını isterim. Seninkiler eminim çok tatlı duruyordur, ne mutlu ki anlamları da özel! 😊
Cevap
9Cevap
evet dövmelerim var 3 tane
Şöyle dirsek üstünden başlayıp omuza kadar omuzdanda göğüs bölgesine kadar düşünüyorum da, o işi becerebilecek dövmeci bulamadım 🤣
Dövme yaptırmam çünkü bu tarz şeylere heves etsem bile ilerde hevesim geçeceğini çok iyi biliyorum. Sildirmemek için en iyisi yaptırmamak
Kalıcı 3 tane var, geçici çok yaptırıyorum ya
Var evet sildiriyorum ama
şu an yok ama yaptırmayı düşünüyorum
Yok düşünüyordum da yaptırmadım
Dövmem yok, düşünmüyorum.
Hiç sevmem düşünmüyorum
anlamlı olan her dövme güzel diğerleri saçma
Dövmeye karşıyım
Varr
Yaptırcan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?