Ayakkabılarımı tam 24 saattir giyiyorum hiç çıkarmadım erkekler yapmıştır da kızlar 24 saat giydiniz mi ayakkabı?

Çarşamba günü çoraplarımı değiştirdim beyaz babet lacoste çorap giyiyordum çıkardım aynısının hiç giyilmemiş siyahını giydim beyazları 3 gün giyip erkek kuzenime verdim şimdi siyahını giyiyorum ve son 24 saattir ayaklarım ayakkabılarım dan hiç çıkmadı 😅aynen dün giydiğim her şeyi bugün de giydim çoraplarim dün hafif kokmuştu kuzenim koklamıştı bunları da istiyor ama şimdi çok değerli oldular hem ayaklarım da ojeli iki gündür yikamadım bugünle beraber çok iyi olucak akşama kadar kuzenime çoraplarimi da versem ayağımı da uzatsam bayılır çok ister nefessiz yalar ve para vermez😅 ama birisi çoraplarim ayaklarıma güzel bir para verebilir kimi bulabilirim bilmiyorum 😅
Güncellemeler
6 ay
Evet birisi mutlaka olucaktı tam olmasada oldu sayılır çoraplarimı birine vereceğim ayağımıa da başka biri çok az yapaxak
Ayakkabılarımı tam 24 saattir giyiyorum hiç çıkarmadım erkekler yapmıştır da kızlar 24 saat giydiniz mi ayakkabı?