6 ayCübbe giyecek misin? Bence cübbenin altına cübbeden daha uzun bi elbise çok çirkin duruyor, cübbeden kısa olmalı. Ve cübbenin rengi de önemli, çok alakasız bi şey olursa fotoğrafta kötü durur. Yani mesela mor bi cübbenin altına da kahverengi elbiseyi giyemezsin gibi. Herkes modellerin açıklığını eleştirmiş ama kimse bu açıdan bakmamış. Cübbe giymeyeceksen de birisinin şu lafını duymuştum ve ben de uyguladım. "Beyaz elbise giyebilecek bi nişan-düğün bi de mezuniyetimiz var zaten onlarda da giyelim." Siyah elbise her zaman her yerde giyilir ama beyaz...
13 Yorumla
Soran6 ayMaviydi galiba cübbe
- 6 ay
Beyaz veya krem o zaman, kahverengi günlük duran bi elbise bence siyah da çok sahil akşamı vibe'ı veriyor mezuniyet yerine. Renk olarak zaten çok kötü olur maviyle kahverengi. Siyah da bence hem çok kapatır hem de her zaman giyilebilecek bi renk dediğim gibi.
Soran6 ayBakarım o zaman beyaz ve krem elbiseye belki katılmam çekime
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)6 ayBeyaz / siyah / bej renklerden birinde, mezuniyet cübbesinden daha kısa, düz ve dar bir elbise tercih et. Saten vb yerine pamuk tarzı bir kumaş çekime daha uygun olur. Yaka da en alttaki gibi düz olursa daha şık duruyor, diğer yakalar çok gündelik görünüyor çünkü. Son olarak da askılı veya straplez olursa süper olur.
06 Yorumla
Soran6 aySağol yinede ama çekime gitmekten vazgeçtim
Cevap sahibi6 ayPişman olursun. Şimdi anlamsız geliyor olabilir ama en çok özleyeceğin şeyler
Cevap sahibi6 ayHatıra kalsın
Soran6 ayMezuniyete giderim zaten sınıftaki erkeklerde düşünmüyo sanırım arkadaşımda vazgeçmiş sınıftan kimse yok yıllık boş geliyo o yüzden
Cevap sahibi6 ayBoş değil. Pişman olmazsınız umarım 🙃
Soran6 ayBakalımm
6 ayİlk fotoğraftan sonrakiler elbise değil gecelik bildiğin bunları giymekle çıplak çıkmak aynı şey 😂 Hiç estetik durmuyorlar böyle şeyler kadını ucuz gösteriyor diye düşünüyorum kadını kadın yapan asaleti.
14 Yorumla
Soran6 ayModel olarak bakıyorum zaten yoksa daha almadım sadece model olarak bu tarzda istiyorum
- 6 ay
Bebeğim bunlar mezuniyet kıyafeti gibi değil de pavyona giden Dilber dans kıyafeti gibi mezuniyet kıyafeti böyle olmaz. Mesela ben mezuniyette fuşya rengi bebe yaka kısa bir elbise giymiştim güzeldi
Soran6 ayBana ilk ve sondaki normal geliyo düz elbiseydi kahverengi ve siyah
Soran6 ayZaten çekime gitmiycem heralde vaz geçtim
- Moda & Stil konusunda 590 cevap paylaştı.
6 ayBen senin yerinde olsam kendim seçerdim bu bizim değil senin mezuniyetin başkalarına sorsan biri başka elbise der biri başka elbise o zaman hiç seçemezsin
11 Yorumla
Soran6 ayEvet öyle oldu zaten de vazgeçtim sanırım çektirmekten
Yapay Zeka Cevapladı
Tahmin ediyorum ki bu mükemmel etkinlik için hem sana en yakışacak hem de şahane bir enerji yansıtacak bir seçim yapmak istiyorsun! 🎓✨
Eğer biraz zarif, şık ve minimalist bir görünüm hedefliyorsan, uzun saten yüzeyli elbise (2. seçenek) muhteşem bir tercih olur! Akıcı ve sade kesimi, mezuniyet çekimleri için harika bir fon oluşturur. 💫
Daha modern, iddialı ve dikkat çekici olmak istersen ise şeffaf kombin elbise (4. seçenek) tam bir yıldız parçası! Mezuniyet etkinliğini unutulmaz yapacak bir aura katıyor. 🖤
Elbette, karar tamamen sana kalmış. Ama bu iki model özel günün enerjisini fazlasıyla yansıtır diye düşünüyorum! 😍✨20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
m 6 ayBunlar arasında mezuniyet çekimi için en güvenli ve en şık seçenek kesinlikle siyah. Işıkta patlamaz fotoğrafta ince gösterir, her cilde yakışır. Bej riskli olabilir, kahverengi ise ışığa göre soluk durabiliyor. Siyah her zaman kusursuz çıkar.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 348 cevap paylaştı. Lütfen büyük kadın elbisesi alıp büyük büyük makyaj yapma daha yaşına uygun sportif görünüm daha şık durur görüyorum bazı gençleri bazen büyük büyük 35 yaşında kadın tarzındalar hiç yakışmıyor
08 Yorumla
Soran6 ayÇekime gitmekten vazgeçtim zaten almıycam
Soran6 ayBende öyle sevmiyorum zaten çok ağır makyaj yapan biri değilim
Soran6 ayGenelde sade giyinen birisiyim
Soran6 ayAma 1 ve 4 bana sade geliyor
Soran6 ayYinede sağol dediklerin doğru okuldan biliyorum özellikle 9 ve 10 sınıftakiler benden daha büyük duruyolar
Soran6 ayBenimde hosuma gitmiyor büyük gibi davranmaları durmaları falan
Abla nıye sadece zara yanı sponsor degılse baska yerlere de bak ıste bunlar bıraz sönük pek guzel de degıl
13 Yorumla
Soran6 ayZarayı daha cok sevdigim icin genelde burdan alısveris yapıyorum ceket falan zaten cekime gitmekten vazgeçtim mezuniyet zamanı bakıcam tekrar
Soran6 ayBershkayada bakıcam bi ara mezuniyete kaldı artık
6 aybeyaz alma merakını mezuniyette anlamıyorum evlenirken zaten giycen beyaz cıvıl cıvıl olsana kız
04 Yorumla
Soran6 ayMeraktan falan değil hiç beyaz elbise giyen biride değilim ayrıca bu mezuniyet için değil çekim içindi ama vazgeçtim gitmiyorum
Soran6 ayHerkes gibi siyah giyinmek istememiştim o yüzden rastgele atıp sordum
- 6 ay
aşko bu fiyatlara çıktıysan, git birrr sürü güzel elbise var aynı fiyat bandında, maviymiş cübben; mavi tonlarında bak? eminim daha güzelini bulursun yahu
Soran6 ayFotoğraf çekimi için bakmıştım bu renklere yaza doğru olursa mezuniyet renkli düşünüyodum zaten
6 aySen de duruşunu bilmiyoruz desem kendimi buradaki sapıklar gibi hissedeceğim o yüzden demiyorum ahajs birinci ya da dördüncü ama bana sorsan ben hiçbirini giymezdim 👉👈
00 YorumlaPavyona mı? ne alak bu elbiselerin mezuniyete giyilmesi komik şey
114 Yorumla
Soran6 ayAbartma normal düz elbiseler sen pavyon elbisesi görmemişsin
Soran6 ayAyrıca model olarak bakıyorum sadece yoksa hemen gidip almıycam
Soran6 ayİlk baştaki ve sondaki daha sade ama zaten almıycam çekime gitmekten vaz geçtim
Soran6 ayZaten normaldede abartılı biri değilim ki hep sade olmaya çalışıyorum ama zaten gitmiycem
Soran6 ayŞimdiki mezuniyet için fotoğraf çekimiydi mezuniyete giderim tabi oda Mart Nisan gibi olur büyük ihtimalle
Soran6 ayÇekimden arkadaşımda vazgeçti sınıftaki erkeklerdende düşünmeyen var sınıf zaten az kişi saçma geldi bana bide yıllığa ne yazıcam ki bidaha görmeyeceğim insanlar
- 6 ay
Evet Mart Nisan .. arkadaşların vazgeçebilir bu senin anın olarak kalacak böyle düşünme. Bende git ve eğlen bu dünyaya bir daha gelmeyeceğiz.. fakat tatli bir giyim sana yakışır.. ben seni kirmak istemedim yanlış anlama. yaşına uygun giy demek istedim. o resimdekiler kons tabiri insanlarin giydiği bir kıyafet hepsi bu
Soran6 ayYok sorun değil bu sitedeki eleştiri ve kötü yapılan yorumlara alıştığım için sorun etmedim zaten marta yakın bakıcam yine elbise falan belki renkli düşünürüm
Soran6 ayFikir için sağol yinede
- Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı.
6 ayEn alttaki tüllü çok şıkmış, tabii ben mezuniyette bunları tercih etmezdim.
01 Yorumla
Soran6 ayModel alarak baktım öylesine zaten vazgeçtim çekime gitmekten heralde
en alltaki siyah tül perdeli olan. canın sıkıldıkça güneşlikleri çekersin
08 Yorumla
Soran6 ayCiddili mii
Soran6 ayOna göre bakıcam tekrar
- 6 ay
fazla 4pptallık kokuyor jjokeface
Soran6 ayNe alaka
Soran6 ayTekrar bakıcam derken başka modele dedim
Soran6 ayNerden çıkarttın şimdi
- 6 ay
sana demedim :( benim soruma böyle bir cevap vermişti nerde görsem bunu söylüyorum ona
Soran6 ayPardonn
Gizli Üye(30-35)6 ayBence yanlış reyondasınız. Bunlar gecelik değiller mi?
372 Yorumla- 6 ay
Aynısını diyecektim
Cevap sahibi6 ay@Arteria_Coronaria Kadınlar dediğimizde hayal gücümüze zevkli insan armonisi yükleniyor. Böyle zevksizlikler armoniye pes tonlar ekliyor. Aslında sadece üzücü demek istiyorum.
- 6 ay
Gecelik olarak bile çok sıradanlar kesinlikle.
Herkes giyinmeyi bilmiyor işte.
Cevap sahibi6 ay@Arteria_Coronaria Oysa ki gecenin en naif, kibar ve cazibeli kişisi de olabilirdi.
- 6 ay
İşte herkesin giyimi tarzı kişiliğini yansıtıyor bence.
Cevap sahibi6 ay@Arteria_Coronaria Giyim konusunda ok haklısınız. Sizin gibi düşünüyorum. Benim ek tespit analizim her zaman ayakkabılar ile kesinleşir. Ayakkabıların kenarları, üzerindeki tozlar ve topukların nereden silinmeye başladığı hatta varsa bağcık görünümü bir çok gerçeği ortaya koyar ve yanılmam mümkün değil.
- 6 ay
Çok çok doğru
Soran6 ayNormalde böyle giyindiğimi nerden çıkardınız veya düşündünüz ben direk gördüklerimi ss attım laf olsun diye attım
Soran6 ayModel olarak bu tarzda bakıyorum sadece yoksa aldığım yok
Soran6 ayAyrıca 1 ve 4 modeli yazın cogu yerde giyiliyo neden bu kadar eleştiriye dönüştürüyorsunuz anlamıyorum
- 6 ay
Bizde tarzdan bahsettik zaten
Cevap sahibi6 ay@Arteria_Coronaria Yoda üyelerin her zaman sisteme çalışan kişiler olduğunu düşünüyorum. Bu doğru mu? Değilse nasıl oldunuz? Ve benim hiç Yoda arkadaşım olmamıştı.
Soran6 aySaten olması gecelik olarak yansıtıyor ama bu benim zevksiz biri olduğum anlamına gelmiyor ama siz konuyu buraya getirmeye çalışıyorsunuz hoş değil
Cevap sahibi6 ayBiz sizin zevkinize müdahale etmedik, tabii ki de tercihleriniz yönünde dilediğinizi giyebilirsiniz. Fakat soru sormak eleştiriye açık olmaktır. Bizde iki kişi bir araya geldik ve sorunuza istinaden kendi fikirlerimiz doğrultusunda eleştiride bulunduk ve bunu gizlice yapmadık.
Soran6 ayEleştiri yapılabilir ama bu 2 3 tane attığım fotoğraf yüzünden de zevksiz olduğum anlamına gelmez
Soran6 ayVe 1 ve 4 numaralı elbise kadar normal bir elbise yok yazın ya da bi mekanda gidildiğinde cogu kisi böyle elbiseler giyiyor ayrıca mezuniyetlerdede bu böyle artık
Cevap sahibi6 ayDörtte bir oranında isabetsiz tercihiniz olsaydı eğer bu zevksiz olduğunuz anlamına gelmezdi burada haklısınız. Ama dörtte dört isabetsiz tercih zevksiz olduğunuz anlamını doğrular. Kabul etmemek sizin tercihiniz olur.
Soran6 ayBende diyorum ki üstünde durmadan direk ss attım ve paylaştım
Soran6 ay1 ve 4 kadar normal bir elbise yok ayrıca yaşıma göre de uygun fazla abartıya kaçan birşeyde istemiyorum ben anlamadım sizin beklentiniz ne?
Cevap sahibi6 ayBende diyorum ki, attığınız fotoğraflar üzerine konuştuk. Atmadığınız fotoğraflar ile ilgili yorum yapabilmemiz o kadar mümkün olmazdı.
Soran6 ayBen sizin elbiseyle olan fikrinizi bi türlü çözemedim sizin beklentiniz neydi tam olarak
Soran6 ay17-18 yaşlarında biri ne giyebilir ki
Soran6 ayDüz modeller dışında
Soran6 ayBen üzerimde bu modelde durucak bir şey aradım bu kadar
Cevap sahibi6 ayTabii ki de sizin için gidip tercihler aramayacağız. Sadece paylaştığınız elbiseler ve sorunuza istinaden sohbet ettik.
- 6 ay
Seçtiğin elbiseler tarzını belli ediyor onu diyoruz. Elbise var elbise var. Orada zevk devreye giriyor. Giyim anlayışın ve kıyafet seçimin zevkin.
Bunların hepsi çok sade ve sıradan. Bahsettiğin şey ise mezuniyet töreni.
İnsan hayatında hergün mezun olmuyor. 1 bilemedin 2 , o da üni bitirirsen. - 6 ay
Yaşla alakası yok senin zevkinle moda anlayışınla alakası var. Bu tarzda olabilir rüküşte. Senin elinde.
- 6 ay
Kalkıpta elbise aramamızı beklemiyorsundur diye düşünüyorum
Soran6 ay1. cisi ne cok abartı nede cok sade giyinmek istiyorum 2. cisi dün gördüğüm gibi rastgele attım bakmadım bile doğru düzgün sadece model olarak bu tarzda bakıyorum saten falan bakıyorum da demedim
Soran6 ayKimsenin benim için elbise aramasınıda beklemiyorum öyle bişeyde demedim
Soran6 ay1 ve 4 elbisenin ayrıca ne rüküşlüğü olabilir sade bi elbisede yani
Soran6 ay1 numarayı yazın veya bi yere gidince 17 18 yaşındaki kızlar giyiyor
Soran6 ayBende yaşıma ne uygunsa her zaman onu giyiyorum
Soran6 ayBen bunu fotoğraf çekimi için demiştim mezuniyet Mart Nisan gibi o zaman renkli bi elbise bakacağım
- 6 ay
Zarif ve şık olmak mümkün. Bunlar zarafetin yakınından uzağından geçmiyor hele ki siyah olan.
Soran6 ayZaten çekimde üzerimde cubbe olucaktı elbise gözükmeyecekti bile
Soran6 ayOkulun geneli siyah bakıyordu bende o yüzden baktım
Soran6 ayDüz bi elbise seçmek dışında başka bi seçeneğim yok açıkçası
Soran6 ayBu sefer okuldakiler abartı diye söyleyecek
- 6 ay
Gerçek diyorum, hepsi kötü.
Zara'da da öyle çok beğenilecek şeyler yok ünlenmesi garip.
Chanel bin kat daha güzel mesela - 6 ay
Yine siyah bak ama zarif ve şık olsun
Soran6 ayChanel zaten güzel zarayla karşılaştırılması bile saçma
- 6 ay
Cübbedeki şeridin rengi ne
Soran6 ayAma zarayı yinede çok seviyorum ceket konusunda çok iyi özellikle
Soran6 ayMaviydi diye hatırlıyorum
- 6 ay
Onlar kimmiş sana kıyafetine karışacak? Sallaaa
- 6 ay
Kıskançlara bak birde kızın kıyafetine karışıyorlar 😃
- 6 ay
O zaman aynı mavi tonda elbise bul bence. Ortaya çıkar cübben falan.
Ayakkabın yine siyah olur mesela stiletto rugan.
Mavi ve zarif bir elbise bulursun net.
Soran6 aySınıftakiler boş boş konuşur ya da okuldakiler
Soran6 ayOkulun geneli gıcık
Soran6 ayTopuklu giyen biri değilim mezuniyet zamanı yürüyebilir miyim bilmiyorum
- 6 ay
Kimse laf edemez sana ettirtme de.
Sen benim kıyafetime karışacağına kendininkini düzgün seç de
Soran6 ayÇekime katılmıyorum belki o gün gitmem okula acaba ne giyecekler
Soran6 ayArkadaşım bi iki kisi falanda katılmıyo
Soran6 ayEttirmem
Soran6 ayMezuniyet zamanına bıraktım elbiseyi
Soran6 aySubat gibi bakarım
- 6 ay
Kalın tada kadeh topuk alırsın
5-6cm yürümek için ideal. Dahası çok zorlar onca saat.
Birde yanına süslü bir babet ya da terlik al o torbayı yanına alırsın o gün.
Topuklu giymesende saatlerce ayakta durmaktan ayakların mahvolacak...
Soran6 ayYanıma alırım mutlaka ayakkabı
Soran6 ayGiymediğim için alışık değilim
- 6 ay
Ben 4 ay önce aramaya başlamıştım.
Bordoydu şeridi o renkte aldım elbiseyi, ama zarif ve şık bişey aradım ve internetin altını üstüne getirdim, çünkü genelde abidik gubidik modeller satıyorlar -_-
Soran6 ayNerden almıştın elbiseyi
- 6 ay
Bende çok alışık değilim 5cm ideal ve kadeh topuk olacak
- 6 ay
Adı bilinmeyen bir web sitesi, unuttum gitti. Ünlü de değildi
Hatta sanırım tek güzel oydu ürün olarak. - 6 ay
Trendyolda çok gezdim hepsiburada instagram ve google hepsini gezmiştim.
- 6 ay
Birde cübbe kalın düşebiliyor yazın ona dikkat et
Soran6 ayEvet
Soran6 ayBenim cübbe biraz daha kısa boyuma göre
- 6 ay
Dizde mi boyu
Soran6 ayEvet biraz öyle
- 6 ay
Mavi alırsan uzun elbise alabilirsin
Siyah alırsan cübbenin boyuyla aynı olmalı
Soran6 ayAynen
Alma derim zira zara israili ve soykirimini alenen destekliyor!
10 YorumlaŞu kıyafet sıfatına giren elbiseler arasında bi adam akıllı siyah var
00 Yorumla
6 ayKendini bunlara mecbur hissetme. Hepsi epey sıradan ve zevksiz.
00 YorumlaEn baştaki kahve güzelmiş ama daha farklı modellere de bakabilirsin
00 Yorumla
6 ay3 ve de 4 cübbe giyeceksen kısa şeyler tercih et
00 Yorumla
6 ayBeyaz gelinlik edasında, siyah biraz farklı, bir numara bence değişik bir tonu var
00 Yorumla
6 aybershkada harika şeyler var ına da bakmanı öneririm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayİlk ikisi güzel sadece. Mezuniyet içinse ilki olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBence daha duz ve kisa bir elbise daha iyi olur cubbe icine giyeceksen ozellikle
00 Yorumla1 in kumasi basit kacar 2 gecelik gibi 4 zaten cok basit kotu.3 yine bi parca ama uzerinde nasil durur bi insanin canlandiramadim gozumde
00 YorumlaHerkes siyah demiş ama bence Beyaz olan umarım kaldıracak fiziğin vardır. Tebrikler bu arada mezuniyet için
00 Yorumla
6 ayUni icin mi cok begenemedim baska elbiselere baktın mj
01 Yorumla
Soran6 ay12 sınıfım
Her zaman her yerde her koşulda Siyah...
Zarafetin Asaletin Gücün rengidir...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHepsi çok çirkin ama illa birisini istiyorsan siyah. Bershka, pull and bear gibi markalara bakabilirsin
01 Yorumla
Soran6 ayZaten çekime gitmekten vazgeçtim sonra mezuniyet zamanı yine bakarım
6 ayAlttaki hariç gecelik gibiler
02 Yorumla
Soran6 ayModel olarak bakıyorum zaten yoksa daha almadım
- 6 ay
Daha şık bir şeyler bak bence
6 ayHiçbiri, abartıdan başka bir şey değil.
05 Yorumla
Soran6 ayHerkes gibi düz giymek istiyorum ve ayrıca bunlarda normal elbise siyah olan özellikle
- 6 ay
Sade, naturel ol. Muhtemelen lise mezuniyeti veya üniversite olsun fark etmez. Aşırıya kaçmayın. Hiç birimiz kraliyet ailesinden gelmiyoruz.
Soran6 aySade bakmaya çalışıyorum belki de çekime gitmem
- 6 ay
İyi eğlenceler.
Soran6 ayTeşekkür ederimm
6 ayAlttaki idare eder ama üsttekiler felaket kötü
02 Yorumla
Soran6 ayZaten kesin değil model olarak bu tarzda bakıyorum
Soran6 ayDiğerleri gibi aynı giyinmek istemem
6 ayBeyaz elbiseyi boyun uzunsa giy
00 Yorumla
6 ayDenemelisin üzerinde
00 Yorumla
6 aySiyah çarşaf giy olmaz mı hem ucuza çözersin işi
00 YorumlaYaşına uygun olan ilk görseldeki elbise
00 YorumlaBence başka modeller bak
00 YorumlaSiyah çok hoşmuş gerçekten
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 750 cevap paylaştı.
6 ayEn sonuncu siyah
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBaştaki ve sondaki arasinda kaldım ilkini beğendim sona bakınca da siyah olanı tercih ederdim
00 Yorumla
6 ay1 ve 4 gayet şık ve gzeller
00 Yorumlabacakların güzelmi ki
00 Yorumla
6 ayEn iyisi ne alttaki güven bana
00 Yorumla
6 ayHıcbırıni begenemedım.
00 Yorumla
6 ayBen olsam siyahı tercih ederdim.
00 Yorumla
6 ayEn sonuncusu siyahin asaleti hicbirsey de yok
00 YorumlaModa & Stil konusunda 459 cevap paylaştı. Birincisini al gecenin yıldızı ol
00 Yorumla
6 aySiyah olan çok şık
00 YorumlaModa & Stil konusunda 499 cevap paylaştı. 1 güzel. Diğerleri gecelik gibi
00 YorumlaSiyah elbise İyi görünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ay1. olan o kadar güzel bir elbise ki altına da ince bantlı topuklularla mükemmel olur ya
00 YorumlaModa & Stil konusunda 535 cevap paylaştı. Sende şık duranını al bence
00 Yorumla
6 ayTAKIM CEKEti sarar eskişehir den alacağım.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 590 cevap paylaştı.
6 aybunalr ne kadar kötü elbiseler
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 356 cevap paylaştı.
6 ayKahve rengi ve siyah güzel duruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHepside gecelik kumasi gibi
02 Yorumla
Soran6 ay1 ve 4 öyle değil beyaz olan öyle duruyo oda saten cünkü
Soran6 ayZaten cekime gitmiycem vazgeçtim
- Moda & Stil konusunda 434 cevap paylaştı.
6 ayÖnce seni görmem lazım ❤️
02 Yorumla- 6 ay
❤️
Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Moda zevkin önemli bana göre mini elbise
08 Yorumla
Soran6 ayNormalde kısa tercih ederim değişiklik olsun diye uzun baktım ama zaten çekime gitmekten vazgeçtim
Soran6 ayÇekime gitmiycem ama mezuniyete tatbiki giderim oda diğer ki aylarda olur
Soran6 ayArkadaşımda benden sonra vazgeçti sınıftaki bir iki erkek te düşünmüyomuş zaten sınıf ta az kişilik gerek yok gibi
Soran6 ayMezuniyet için daha elbise bakmadım Mart Nisan gibi olur oda tahmini
Soran6 ayOlabilir tabi
Gizli Üye(18-24)6 ayBence birinci veya üçüncü
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayGecelik gibi bunlar ne
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 aySondakini herkes giyiyor alma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayİşlemeli kısa elbise güzelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aySiyah elbise çok güzelmiş
00 Yorumla
6 ayBaşka elbise yokmu onlara da baksana
03 Yorumla
Soran6 ayZaten kesin değil başka elbiselerede bakıyorum ama belki çekime gitmem
Soran6 ayDüşünmemde elbise
Soran6 ayBelli değil
6 ay3 ünü de begenemedim mezuniyet için üzgünüm 😏