Böyle giyinenler hakkında ne düşünüyorsunuz güzel mi sizce (bende bu şekilde giyiniyorum merak ediyorum düşüncelerinizi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Böyle giyinenler hakkında ne düşünüyorsunuz güzel mi sizce (bende bu şekilde giyiniyorum merak ediyorum düşüncelerinizi
Ben bi kere dinsizim, çevremdeki müslümanlar da dinsizlere genelde hoşgörü ve saygı göstermiyorlar. Hal böyle olunca gerçek düşüncem:
* Enayilik böyle giyinmek. Koskoca evrenleri galaksileri hücreleri aklına gelecek zibilyon tane şeyi yaratan Allah neden böyle giyinmeni istesin ki, yokta zaten Kuranda bu. Hadislerin de Kuran'da olmayan şeyi emretmek haddine değil. 7. yüzyıl bedevi arap kültürünün giyimini bugün sevap veya dini emir zorunluluğu diye giyiyorsunuz. Bol giyinmeyi anlarım, hadi saçı kapatmayı da anlarım (ki yok Kuran'da, örtüyle göğsünüzü kapatın diyor başörtüsü demiyor), ama yok işte siyah örtüyle gez böyle gez falan cidden enayilik
Ama dürüstçe kendimi de eleştireyim, Modern hayata adapte, din palavralarına inanmayan, müslümanlar tarafından da hoşgörüsüzlük gördüğüm için ekstra acımasız yazmış da olabilirim. Ama bi bakın aq etrafınıza yıl olmuş 2025, siyah çarşaf ne aq. Bugün yaşasaydı Muhammed Türkiyede, takım elbiseyle falan gezecekti... O günün arap topraklarında giyilen şeyleri almışsınız, dini emir diye giyiyorsunuz
Yemin ederim çoğunuz da Kuran'ı Hadisleri türkçe okumamıştır.
Ama gelelim gerçek hayatta görünce:
* Banane abi istediğinizi giyin, tamam içimden saydırmadığım aşağılamayı bırakmıyorum. Ama arkadaşım da olsalar dışlamam yani, benim çok dindar kız arkadaşlarım da olmuştur, asla yüzlerine kırıcı bir şey söylememişimdir, hatta müslüman olsaydım evlenirdim belki biriyle o kadar iyi kızlardı...
Hiç birini okumadım boşuna yazmacısın kanka
Doğru, senin gibi müslümanlarda genelde okuma yazma yok sende haklısın
Aynen yok;)
KS bile çok süper cevap seçmiş😂 . Sen git madde kullan sonra açık açık gez, sonra böyle kapan, namus tasla insanlara. Ne güzel iş arkadaş
Saygı duyuyorum , sadece Suriyeli olup doktoru arkadan bıçaklayanlar oluyor onlar haricinde sorun olmuyor tabi her gördüğümü ön yargılı yaklaşmıyorum , Allah'a yakın diyorum , keşke bunlardan biriyle evlenirim umarım diyorum otobğste bir tane karşılaşmıştım güzeldi yani yüzünü görmedim bile ☺️ konuşmak istiyordum onunla günaha sokmak istemedim sana bir soru sorabilir miyim? Madem öyle giyiniyorsun
Her gördüğünüze bence suriyeli yaklaşımıyla yaklaşmayın burada olan suriyelilerin yarısı açıldı tırnak yaptırıyorlar kendim şahidim bi çoğuna
Ayrıyetten de çok şükür türküm full köken kastamonuluyum araplarla ilgili bağım yok sonradan tövbe etmiş çok açık giyinen madde bağımlısı olan biriyken böyle tmvbe edip yola girdim ön yargılı olmayın lütfen
Kimsenin geçmişini yargılamıyorum zaten hata yapmadan doğruyu bulamayız sonuçta neyse ben soruma gelmek istiyorum mesela ben çarşaflı bir kıza açılmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yani bir kağıda iletişim bilgilerini yazıp kıza mı uzatayım? Ve bi de ben bunun evli ya da bekar olduğunu nasıl anlarım
Ben şahsen beğeniyorum zaten kapalı eş istiyorum ve bu tarz istiyorum tipa tip böyle olmasa bile buna benzer gerçekten kapanan düzgün birini yani örnek bu yarasa kol mu ne deniliyor o da çok hoş onu da çok beğeniyorum hatta istersen örnek atayım
Söyle falan
Bende bu şekilde hatta simsiyah giyiniyorum ve çok şükür ki bu bilinçteyim tabi eksiklerim çok her zaman böyle duramıyorum nefsim elvermiyor ama çok şükür bu yoldayım bence gayet de yakışıyor bana 😊
İyi aferim sana
Özgün bir tarza sahip olmak, insanın kendini rahat ve özgüvenli hissetmesi açısından çok önemli. Bu tarz, sadelik ve zarafeti aynı anda yansıtıyor bence. Pastel tonlar çok hoş bir denge yaratmış, siyahın asaletiyle birleşince oldukça şık duruyor. Elindeki küçük çanta da kombinine güzel bir detay katmış. Eğer bu tarz seni yansıtıyorsa ve içinde kendini mutlu hissediyorsan, zaten en güzeli de bu! 🌟
Cevap
26Cevap
suriyeliler gibi istemem görüşü mü kalmış türk usulune göre kapan irkildim
Türke suriyeliye göre giyinmiyorum ben ayete göre giyiniyorum allahın rızası dahilimde elimden geldiğini yapıyorum bu örtünümenin yöresi kültürü yok sizin gibiler çok fazla dar olduğu için söyledim
ayete aynen böyle yazıyor zaten bir git ya
Sen çok biliyorsun madem öyle giyin acaba hayatı kurana göre mi yaşıypn da burada sallıyon
ben türküm kızım hadi yallah arabistana çöllerine
Tamam ben gittim şu an cmeömxm uza
işin gücünüz arap kültürünü ülkeye empoze etmek türklük için bir bk yok aw
defol işin olmaz sizin gibiler ile
Ya sen kimsin de burada türklğkten bahsediyon aw güzel kardeşim işşn olmaz maşallah sayfamdan çıkmıyorsun yavusak uza senden mi öğrencem ben türklğü canım aq beyinsizi
benim sorumun altın da dolanıyorsun suriyeli arap seni
Biraz abartılı buldum. Sonuçta tesettür dikkat çekmeme üzerine olan bir giyim tarzı değil miydi? O başörtünün üç katlı olması fazla dikkat çekici.
saygi gormek isteyen önce baskalarinin giyimiydi gorusuydu bunada saygi gostericek gram beğendiğim bi giyim tarzi degil ama saygi duyarim
Niye beğenmiyorsun onu merak ediyorum nesi kötü yani
gozume hitap etmiyo
Ne hitap ediyor gözüne açıklık mk
al işte insan gibi konusalim dedik beyni dar turbanli yine
guzel kardesim seker kardesim cici kardesim pamuk kardesim bakiyorum ve hosume gitmiyor canim kardesim
Güzel gözüküyor daha fazla düsünmüyorum yani yüce Rabbim'min razi olan kullardan olmak nasip olsun hepimize 💝
Umarım dikkat çekmek için giymiyosundur, bilinçli giyinip seviyosan 👏👏👏
Sevidğim için giyiyorum dikkat çekmek ne alaka her şeye bir kulp bılmayın
Ne o zaman
Güzel sadece çok sıcak geliyor mu onu merak ediyorum
Yo gelmiyor tam tersine normal pamtalon tunik giyenlerden daha rahat oluyor bende çok memnunum
Sevindim adına
Eğer ki bu kıyafetin altından gizli işler yapıyorsanız yandınız
Bizim görüsünüz olmasın diye böyle giyiniyorlar Allah sayılarını arttırsın çok güzel bence
Çok güzel olmuş, yakışmış. Yorumlarda yeni kapandığınızı okudum allah daim etsin
Hayat onların herkes istediği gibi takılır. Hem kapalı hem güzel giyinmiş daha nolcak
önemli olan kalp güzelliği giyimin hiç önemi yok...
Saygı duyuyorum, bu giyinişte bir şey yok ama yüze ve göze aşırı makyaj yapılmasını sevmiyorum çarşafla birlikte
Istek ciplak gezer ister carsafla gezer, kimse kimseye karisamaz tabikide
Esimin canı istiyor mini etek ve cropla geziyor canı istiyor çarsafla geziyor
Çok güzel ve çok etkileyici görünüyorlar bence.
Valla çok güzel buluyorum çok hoşuma gidiyor
Bazılarında çok tatlı duruyor
Herkesin kendi tercihi
Herkesin kendi tercihi
Bir görüşüm yok
İyi düşünüyorum annem ve kız kardeşlerim de kapalı
Kendi tercihi bizi ilgilendirmez
Aşırı hoş duruyorlar ya maşallah. Kaç yaşındasın
Ben çooook takdir ediyorum
Bence çok güzel tam uygun
Olumsuz
Sebepi ne
Sevmiyorum
Neden ki
Bilmem nedensiz
Niye öyle düşünüyorsun ki ben de sonradan ötvbe ettim iki yıl oluyor girmediğim ortam kalmadı bu yoka girdim ve böyle giyiniyorum tunik pantolondan daha güzel daha rahat nesi kötü yani
Ok
Büyücü 😃
Büyücü ne alaka
Pelwrinli işte Hoghwartsa gidiyor ama treni kaçırmış
Seksi keske bneim sevgilim olsan
ninja
Özgüvensiz çirkin
Çok güzel ya yapılıyorum
saygı
Gayet güzel
Hoş bence.
En doğrusu
Korkunç gözüküyorlar
Miye öyle düşünüyorsun ki bende sonradan tövbe etmiş biri olarak böyle giyiniyorum
Ben beğeniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?