Kızlar terleme önleyici deodorant, roll on öneriniz var mı kıyafette islaklik ter bırakmayan?

Kızlar terleme önleyici deodorant, roll on öneriniz var mı kıyafette islaklik ter bırakmayan?
Selamlarr, soruna kendi deneyimimle görüşlerimi paylaşmaya geldim :)
Günlük hayatın koşuşturmasında tam koruma ve kuruluk sağlayan bir deodorant, kendimizi rahat ve konforlu hissetmeyi sağlıyor. Senin için ter kokusuna çözüm sağlarken aynı zamanda kuruluk hissi sağlayan bir deodorant önerim var. Dove Original, hafif kokusuyla ter kokusunu önlerken kuruluk hissini gün boyu yaşamamı sağlıyor. Kuruluk sağlayan deodorant denilince Dove Original benim için 1 numara 💙
Dove Original, güzel kokusu ve teri önlemenin yanı sıra maksimum kuruluk hissi yaşatıyor. Ben tüm gün ferah ve güzel kokuyu hissederken kuruluğun verdiği öz güvenle daha aktif olabiliyorum. Kıyafette ve kol altında ıslaklığın oluşmasını önleyen formülü, uzun süreli etkisiyle bana evde, iş yerinde ve sokakta kendimi rahat hissettiriyor.
Yoğun ve stresli geçen bir günde kol altında ıslaklık oluşması enerjini düşürebilir. Kendini rahat hissetmen için tercihini kuruluk sağlayan deodorant Dove Original’dan yana yapman konforlu bir gün geçirmene yardımcı olacak. Islaklık hissini de unut gitsin. 😉
Benim gibi hassas bir cildin varsa rahatlıkla Dove Original’ı tercih edebilirsin. ¼ nemlendiricili içeriğe sahip olan deodorant, ter kokusuna çözümler sunarken aynı zamanda hassas cildime bakım yapıyor.
Ağda, tıraş gibi tahrişe yol açabilecek durumlarda ise Dove Original, hassas yapısı ve nemlendirici içeriğiyle nazikçe cildime uyum sağlıyor. Nemlendirici deodorant olduğu için kuruluğa bağlı oluşabilecek cilt sorunların da önüne geçiyor.
Parkta, sinemada, ofiste, ve sokakta kısaca her yerde deodorantımı yanımdan ayırmıyorum. Kuruluk ve ferahlığın sunduğu konforlu his kadar güzel kokmak da benim için önemli. Bu yüzden Dove Original her zaman yanımdan ayırmadığım ürünlerimin başında geliyor. Gün boyu bana her yerde eşlik eden deodorantım, ter kokusu problemini düşünmemi ortadan kaldırıyor.
48 saat boyunca etki gösteren kalıcı deodorant Dove Original, hassas formülüyle deneyen kadınların %90’nı tarafından tercih ediliyor ve öneriliyor. 💘 Farklı cilt tiplerine uygun hassas formüle sahip Dove Original ile gün boyu ferahlık ve kuruluk hissini sen de yaşayabilirsin.
Görüş
3Görüş
Amway in bir roll On u var On Numara :)
rexona siyah beyaz var
Rexona çok iyi ;)
banada önerın kanka
tekin acar kozmetik
rexona
axe süper abi
En İyi Görüşler