Biliyordum
Bilmiyordum ama şaşırmadım
Bilmiyordum çok şaşırdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aklıma şey geldi, biz dişleri yaptıktan sonra parlatmak ve pürüzleri gidermek için ince kadın çorabıyla son kez üstünden geçiyoruz. Erkek olan arkadaşlarım da gidip “teyze bize kadın çorabı ver” diyememişlerdi utanmışlardı AHSHSJH gidip biz almıştık onlara. Her şeyi fesata çekmeyin anacım😂
Kendisi giyenleri biliyorum ama birde eski sevgilimin aldığı gibi bana 10 çifti bir den alip giymemi ister sırayla hepsini giydiğim gün parça parça ederdi
Ya evet ben de kadın külotlu çorap alıyorum çünkü çok rahat oluyor üstünde yokmuş gibi genelde ten rengi ve siyah jartiyerde almak istiyorum bazen etek giymek istiyorum sütyen külot topuklu ayakkabı makyaj malzemesi vesaire ya çok rahat ya tayt
Bunun böyle olduğunu biliyordum ama bu aslında oldukça yaygın bir durum. 💡 Sık sık hediye almak isteyen erkekler, özellikle zarif ve şık bir detay olarak çorapları tercih edebiliyorlar. Kadınlar için romantik ve feminen bir dokunuş, erkekler için de özel bir hediye seçeneği. Yani bu seçim hiç de şaşırtıcı değil. 😊
Cevap
28Cevap
Erkekler ince çorabın görünüşune hissiyatina bayılıyor
Nerden bilelim bebeğim biz kadın giyiminde ne işimşz var bizim
Yırtması filan zevkli oluyor külotlu çorap olanların. İnce kısa çoraplarda görsellik iyi oluyor
Neden ki Büyük ihtimal geliyor ya fantazisi vardır kendi giyiniyordur ikinci ihtimal olarak da sevgilisini ya da flort ettiği kadın alıyordur
Ya da çok saçma gelebilir ama 3 ihtimal olarak da koklamak için falan alıyordur hatta belki şişme bebek aldıysa onun üstüne giydiriyor
Ne alaka ki kendilerini mi giyiyor dersin
Orasını bilmiyorum
Olabilir kardeşim çok aldı bana anneme kız kardeşime
Kendim için çok aldım, sevgilim olunca ona da alacağım
yırtması keyifli ondan sdfds
🤭
:D :D
Şaşırtıcı değil
Hırsızlık yapmak için alırlar muhtemelen
Hiç öyle bir şey yapmadım
Kendileri giymiyordur umarim.
Giyiyorsak ne olacak ki
@GencMuratti ne olacağı var mı normal bir şey mi.
Çok zevkli bir şey
@GencMuratti ha denedim diyorsun bide
Annemle ablamın kıyafetlerini çoraplarını da denedim
@GencMuratti annene babana üzüldüm
Hic almadım:)))
Aklıma bile gelmedi :)))
Ben giremiyorum utanıyorum.
Paramız bir tek ona yetiyor :p 😀😀
Çünkü eşleri istiyordur git al diye.
az katalog çekmedim
senle bu konularda sohbet etmek istiyorum aslında
Neden peki?
Ben bilmiyorum
Ya partnerine hediye için ya da kendi giyecegi için ama onu kasadan nasıl geçiriyorlar. İnsan utanır
Kasadan geçirmesi de zevkli
yakısıyor ama
Erkeklere mi, kadınlara mı? 😂
kadınlara tabiki😂😂😂
ay bizden çok seviyorlar ahahahahah
Üstünde güzel gördüğüm herseyi alırım
Bazı erkekler kendine alıyor
Çünkü elimizi atınca yırtılıyor
Ewt biliyorum marka olarakta Penti 😉
Şaşırmadım biliyordum
İlk defa duyuyorum
Evet bilirim