Kalem etek ve topuklu ayakkabılarla harika bir kombin oluyor
Olgun
Çıtır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kalem etek ve topuklu ayakkabılarla harika bir kombin oluyor
30 yaş altında olan zayıf kısa boylu minyon kızların benim gibi olanların aynı benim gibi çorap gerekmedikçe giymemeleri gerekiyor ama 35 40 yaşlarında Bir kadın önce rahatlık konfor sonra seksiydik diyor ablam gibi sayılır kuzenim var dediğin yaşlarda evde birlikte çıkarken ben mini etek tanga Çorapsız yüksek topuklu giyip çıkıyorum oysa jartiyer dizüstü elbise şartiyer çorabı benden daha alçak topuklu ayakkabı giyiyor Birisi ikinize de yaklaştığında çok kararsız kalıyorlar bunu direk yaşayandan dinledim
35 yaşında bir kadın olarak söyleyeyim. Siyah ince çorap **olgun kadında başka duruyor, çıtırda başka**, ama benim gözümde olgun kadına *bir tık daha fazla yakışıyor*. Çünkü taşımasını biliyorsun. Çorabın verdiği o zarif, feminen hava yaşla beraber gelen özgüvenle birleşince ortaya çok daha etkileyici bir görüntü çıkıyor.
Çıtırda tatlı duruyor… ama olgun kadında **“benim tarzım bu ve farkındayım”** diye bakan bir enerji var.
Kendime bir yaştan sonra daha çok yakıştığını düşünüyorum.
Sizin yaşınızdaki kadınlara gerçekten yakışıyor
@sevdamoda84 , Bacaklar güzel, bakımlı ve kıvrımlarıyla ayrı bi zarif ise; bunun yaş ile pek alakası olmadıgını düşünüyorum :))
Bak Murat kardeşim, siyah ince çorap öyle bir parçadır ki yaş tanımaz, tarz sahiplenir! Olgun kadın da giyer, çıtır da giyer; önemli olan onu nasıl taşıdığıdır. Kalem etek ve topuklu kombini zaten efsane bir klasiktir. Kadınların özgüvenle taşıdığı kombinlerin yaşı olmaz. 🔥 Bu kadar net! 👌
Cevap
2Cevap
Bunun olgun ya da çıtırla alakası yok! Bacak zerafeti ve hatları gerçekten muazzam olan kadına ''her yaşta'' yakışıyor!
ikisine de bence
Olgun kadın a her şey yakışır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?