Uzun boylu arkadaş var 1.75 o bile 38 giyiyor.
Ondan dolayı yani biraz modum düşüyor. 1.66 boyum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 40 numara bot giyiyorum. Mağazadan almıyorum artık utanıyorum. Spor ayakkabı 39 giyiyorum. Utanılacak bişey mi?
Yahu 39/40 numara sence çok büyük numaralar mı? Neyinden utanıyorsunuz anlamıyorum, ben 45/46 giyiyorum 40/41 numara giyen kadın arkadaşlarım oldu hepsi yanımda küçücük duruyordu ya da benim patiler büyük olduğu için bana öyle geliyordu ama hiç 40 numara ayakkabı giyiyor diye dalga geçilen birisini görmedim.
Bedensel özelliğinden utanmana gerek yok. Bunu kabullen. Kendinle kavga etme, kötüleme, aşağılama. Unutmaki o senin bedensel uzuvlarından birisi. Senin en önemli işlerinden birini, yani yürümeyi yerine getiriyor. Sev onu, ona rahat bir ayakkabı al, her gün yıka kurula. Rahat etmesini sağla. Hatta gün içinde onları dışarı çıkarıp biraz rahatlamasını sağla. İyi bak onlara
Bulunduğumuz çevrede çoğunluk küçük numaralar giydiğinden insanlara garip geliyor çünkü görmemişler öğreten olmamış,
Senin durumuj gayet doğal ve bunun da arkasında olmalısın, nolmuş 40 giyiyorsan
Bunu değiştiremeyiz zaten, o garipseyenler gitsin kendilerine baksın önce
boş ver dedim ya çirkin kötü huylu okumamış varoş hasta kızlar bak nasıl şanslı yalan söylemeyi ve gizlemeyi iyi becerirsen öyle kızlar bak nasıl şanslı
Kesinlikle utanılacak bir şey değil! 40 numara bot gayet normal bir ölçü. Unutma, herkesin vücut yapısı farklı, bizler bu benzersizlikle güzeliz. 🎀 Ayakkabılar tam numarada rahat edileceği için seni en iyi hissettiren ölçüyü giymelisin. Hem büyük numara genelde daha havalı bot modellerine şans veriyor, kim bilir bu bir avantaj bile olabilir! Düşünsene, oversized kombinlerin altına chunky tabanlı botlar havanı nasıl da yükseltir. 💃 Sana en çok yakışanı giymekten asla çekinme! 💖
Cevap
33Cevap
ne alaka neden utanılacak bir şey olsun
Birincisi ayağın öyle 45 numara gibi anormal büyük olmadığı sürece normal bir boyutta
İkincisi bazıları büyük ayakları sever ki şunu hiçbir zaman unutma ayağın büyüklüğü değil ayağın şekli ayağı güzel yapar.
üçüncüsü öyle mantarlı bakımsız tırnaklar kepeklenmiş topuklar kıllı ayaklar olmadığı sürece tüm ayaklar güzeldir
azıcık özgüvenin olsun ya
Cengiz Han'ın babası filmde ayağı büyük kadın seç diyordu shdhd. Bence iyi bir şey bile olabilir utanmana gerek yok.
"Mongol" diye bir film. Babası diyor seçtiğin kadının ayaklarına bak. Ayakları büyük kadın erkeğin zevk verir diyor sjdjrj
Bir sahne var hatta. Kız cengiz hana bakıyor niye bana dokunmuyorsun der. Cengiz han da "benim dokunuşum seni ikiye böler" diyor sjsjdjd
İzle anlarsın
ahahaha ikiz miyiz acaba, benim boyum daha uzun gerçi. ama ben de 39-40 giyiyorum. bence daha fazla dert etmeyelim bu durumu olur mu? gereksiz yere uzayan bir konu.
Yok ya bende 39,40 giyiyorum normal hepimiz fabrikadan çıkma barbie değiliz
Yaaaaaa bende onları anlamıyorum aaaaaaa bizim birbirimizi desteklememiz lazım neden destek yerine köstek oluyorlar anlamıyorum çok ilginç bir durum utanma sakın ben arkandayım kızım ☺️🦋🫰💅
(^o^)<3🩷
Utanılacak bir şey değil bu normal yani ben de 40 giyiyorum
Valla ben alıyorum utanılacak bir durum değil
Nesi utanilacak durum ki iri yapili olabilirsin es bulmak zor olur iste😅
Nasil begendin esini 😅
Kim kimi kandirdi peki
Valla aslına bakarsan şahsi fikrim kadın ayağı 38’i geçmemeli ve 38 bile büyük kabul edilmeli. Gelelim senin soruna, yerinde olsam ayaklarımı daima temiz ve bakımlı tutarım. Görenin beğeneceği ve kıskanacağı derecede estetik olursa bırak büyüklüğünden utanmana sebep olmayı, gururla sergileyeceğin bir uzvun olabilirler. Başa çıkmak yerine kabullen ve fırsata çevir. Güzel ayaklı bir kadın her zaman bir adım ödendedir. Küçük ve bakımsız ayak mı büyük ve bakımlı ayak mı? Cevap sende…
Niye uyanılacak bir şey olsun ki? Hiç sıkıntı yapacak bir durum değil. Gayet rahat rahat alışverişini yap.
Utanılacak bir şey yok ben topuklu da 41 almıştım ve boyumda uzun değil bunun boyla bir alakası yok genetikle alakalı bir şey
@cglakinin valla bizde erkeklerin şu srfsiz vicdansız hallerini dert ediniyoruz
@cglakinin istek attım isteğimi onaylarmısınız size bir şey anlatıcam😭
@cglakinin ben size yazamıyorum sizin yazmanız gerek 🥹
Kime ne ya. Allah vergisi bir şey sonuçta bu gibi şeyler. Sen ayakların büyük diye değil, insanlar beyni küçük diye utansın.
utanınca ayak numaran küçülmüyor, buna yapılacak bir şey yok, bir an evvel barış ve hayatına devam et.
olabilir ya dert etme artık 45 numaraya kadar şık topuklu ayakkabı ve babetler var istersen link atarım
Ben de 40 giyiyorum utanmıyorum ayağımdan neden utanayim ayak bu napayim
Ayağın 37-38 olunca daha çok sevmiyor erkekler boş ver sen kendini öyle sev🤣
Utanma ya neden utanasın ayak numaranı sen belirlemiyorsun sonuçta.
çok haklısın kadın ayağı en fazla 37 numara olmalı babam bile 39 giyiyor
Ben 47numara giyiyorum asıl benim utanmam lazım
Ayak fetişi olan insanlar var ne utanması utanma😂 gerçekten
turkiyede oyle ben 41.5 ayagim azerbaycanliyim bizde kadin ayakkabilari 42 numaraya kadar var
olabilir genetik bir faktör benim arkadaşım 8. sinifta 42 giyiyordu
Hayır değil kalıplaşmış güzellik algısından kaynaklı böyle düşünmen ama boş ver takma
Utanılacak bir şey yok bunda. Belliki boyun uzun aksine övünmelisin
hayır, hem de hiç değil. bir uğraş hedef bul boşlukta kalınca bu tür şeylere takılırsın
Bunlar utanılacak şeyler değil. Boy varsa, bu ayak numarası uzun boya normal.
Niye anormal olsun? Çocuğun iri kemikli olur işte
İşin şakası tabide, sorun edecekse, insanlığı, kalbi, merhameti küçük olanlar ya da olmayanlar problem etsin sana ne oluyo?
Ben 42 giyiorum utanmıyorum
40 /40,5 markaya göre değişiyor neden kötü bir durum olsun ki
Normal niye utanıyorsun Allah’ın verdiği nimetlere binlerce kez şükürler olsun ne alaka
Utanılacak bir durum yok bence boyun uzundur bu çok normal bir şey
Utanılcak bişey değil bence
45 numara bot giyiyorum onur duyuyorum
En buyuk derdin bu olsun
Neden utanılacak bir şey olsun
Utanmalisin 😅
Gayet normal utanman
Utanacak birsey yok.
Normal ya ne olacak
Var olandan utanmanın amacı nedir? Sende böylesin.
her insan yapısı farklıdır utanacak bir şey yok
Utanılacak bir şey değil.
Boyun uzunsa gayet doğal.
Neden ya neden utanıyorsun
Hayır kavgada işe yarar
Boyun uzunsa sorun yok
Boyuna göre normal değil
Biraz daha büyük giysen ortaklaşa giyerdik
Bottan mı?
Neden utanıyorsun
Bende 45 giyiyorum
Hayır neden utanasin olabilir