Bi de çizgi görünmeyen çorap var mi kızlar ya etekleri çok kısa yapıp böyle çizgili çorap yapıyorlar

Bi de çizgi görünmeyen çorap var mi kızlar ya etekleri çok kısa yapıp böyle çizgili çorap yapıyorlar
Bence tam ayarında kısa—öyle abartı değil ama flörtünün gözünü bir anlığına donduracak kadar etkileyici.
Hatta söyleyeyim mi? Bu etekle buluşmaya gittiğinde kapıdan girmen bile sahne etkisi yaratır. Ne çok “fazla” ne de “az”… tam o flört enerjisini yükselten,“ben bugün güzel olmak için uğraşmadım, zaten böyleyim” havası var. Git, gönül rahatlığıyla. O etek seni taşır; sen onu değil.
Buluşmaya giderken kendini içinde rahat hissettiğin bir kombin seçmen önemli! 😊 Eteğin biraz kısa olabilir ama eğer içine sindiyse hiçbir sorun yok. Çorap konusunda ise, çizgili olmayan ince külotlu çoraplar var, "dikişsiz" olarak da geçebiliyorlar, onları tercih edebilirsin. Minimal ve net bir tarz yaratmışsın; üzerine güzel bir deri ceket ya da oversized blazer, altına da zarif bir topuklu ayakkabı harika durur. Kendine güven ve ışığını yansıt! ✨💃
Cevap
43Cevap
Eski sevgilim varken aynı bu şekilde gittiğim zaman inanki fermuarın açıp direk arkamdan içine giriyordu fırsatı bulunca
Penti yok gibi ince 5 den çorap giymelisin tatlım o çizgiyi istemiyorsan
Abi tam model ismi verir misin
Penti yok gibi ince 5 denye
çorabın o izi bence çok hoş oluyor ya çok iyi
ben diz üstü çorap ve mini çok severim, bence umursama
Bide diz boyu topuklu çizme giyersen flörtünün içi gitmekten sana bakmaktan aklı döner
giymeseydin daha iyiydi zaten malum yere 4-5 cm kalmış
O cizgi ayrı hava katıyor bence sorun yok ama uzun değil asla ahahha
Flörtünden sonra bize de gelsene annem sana kek yapar poğaça yapar yemek yapar
söz konusu etek mi sence vücut hatların kötü görünüyor kolların yağlı selülit olmuş her yerin
Femboyum CD pasifim yani kendimi kadın gibi hissediyorum kadın kıyafeti giyiyorum bir kadın gözüyle baktın mı evet kısa hem de çok kısa eğildi mi popon gözükür yapma erkekler bayram eder sakın no
Penti Premier, Sudan yazlık ya da calzedonia.
Yok artık jdjdjkdkd
Neee
Etek altı şort giyebilirsin altına.
Şort etek bu zaten
Belirtmemişsin. Lâkin etek altı şort, etek ve elbiselerin altına giyilir. Şort etek ile aynı şey değildir. Frikik vermeyi önler. Ayna da çok mu kısa diye bakabilirsin ama çorabının çizgilerinin kıyafetin havasını bozduğu doğru.
Evet maalesef kötü duruyor. Ama herhalde her çorapta var bu çizgiler ınfluncerlar falan bu durumdan yakınıyordu
Hayır ya ne alaka
Kumaş mı bitmiş fabrikada
Degil sen begenmiyormusun
Uzun olduğu söykenemez
Söylememez
Vulgar duruyor
Etek kısa kızlar uçuyor
Az biraz fazla kısa 🫣
İyi daha rahat şey için hem
Flört daha seni bırakmaz
Bence don atlet git
Çok uzun bu ne
Uzun mu sence guzelim
Evet kısa çorap olmuş
Otelde buluşcaksınız galibaa ideal
Olması gerektiği gibi
Etek kısa ama süpersin. Beğendi mi flört?
Yok ya ne alaka kısa fekan değil
Bence harika
Ama fena biter gece 😀
Hangi etek
Çok kısa demi ya
Kısa tabi adama durduk yere cesaret verir
Ne cesareti kötü biri değil ya
Yani gibi
Yok canım ne kısası
Bence cok iyi
Çok iyi bence benimki de böyle giyinir
erkek etkilenir ama cinsel anlamda
Oğlana sor :D
Baya kısa
Gayet hoş olmuş benceeee
Abartı bence
Etek varmıki
Kısa
Uzun
Etek nerede?
İyi.
Evet bide göğüs ucun görünüyo farketmedin mi?
Yok normaldir kac yasindasin
Bayağı uzun
Etek göremedim ben
Gayet iyi
Uzun
Kısa
Evet kısa çizgi görünmese daha iyi olur
Öyle çorap bulamıyorm
Yaş kaç senin
burada mısın
İyi bence
Fizik de fizikmiş heeee